Saker händer och förändras..

Jag måste vara den sämsta bloggerskan som vandrat på denna jord. Jag skriver varje gång; Ja, NU ska jag ta tag i mig själv och uppdatera här ofta.. Ja, det brukar ju gå ganska bra.. í ett par dagar..


Sedan jag sist skrev, har jag gått och blivit faster :) En litenlitenliten Alva såg dagsljuset för första gången klockan 07.18 den 10e April (Man tycker ju att hon kunde valt ett mer orginelt datum än just det datum då flest barn föds i Sverige? :P). Hon var 46cm och vägde 2600gram.
Jag har fortfarande inte fått träffa det lilla knyttet, utan bara fått se en massa bilder och videofilmer. Och hört mamma berätta om hur underbart det är att hålla i henne. NU kan jag knappt bärga mig tills på fredag då JAG ska få hålla den lillalillalilla människan i mina armar. Jag är rädd att jag inte kommer kunna släppa henne efteråt dock. Kommer bli en svår resa tillbaka till Oslo..

Men innan det blir återresa till Oslo, bär turen iväg upp till Stockholm på måndag, för ett nytt försök till att se Metallica. Som ni nog vet vid det här laget så blev det ingen spelning sist jag var där. Det positiva med det hela är att jag får träffa folket igen. Dvs; Sara, Niclas, Pontus och Mattias. Och sist, men definitivt inte minst. Daniel och Skacke :) Den här gången ska vi även stanna en natt i Stockholm, så det blir partyparty..! På tisdagen går bussen 13.40 från Stockholm, och jag anländer till Oslo cirka 21.30. Lång och hemsk resa i buss kan många tycka, men jag kommer ha ett otroligt trevligt sällskap fram till Karlstad :D


Just nu sitter jag sjuk och jävlig, ungefär som vanligt. Feber, huvudvärk och en pollenallergi som inte är av denna värld. Fast, det är mycket bättre med allergin nu än för ett par dagar sedan. Hemska sak!
Så, just nu är mitt mål att bli frisk tills imorgon, pga att jag ska åka hem. Och är jag inte frisk på fredag får jag inte träffa den lilla prinsessan! :/ Så, gott folk, håll era tummar för min tillfrisknad!





RSS 2.0