Stackars!

| Bilden kommer från Aftonbladet.se |


Stackars lilla elefanten! Ser ni rädslan och hans skrik?! Jag fick ont i hjärtat av denna bilden, men, sen så följer det ett antal bilder som visar hur resten av elefanthjorden gick till attack mot krokodilen och räddade den skräckslagne lilla elefantungen. Slutet gott..



Old as hell!

Jag och Vicks pratade för ett par dagar sedan. Jag pratade om att stenugnsbakad pizza är så sjukt mycket godare än vanlig som man brukar köpa. Försökte förklara om pizzan vi åt i Stockholm när vi gick i 2an på gymnasiet, men, informationen var nog inte tillräcklig för att hon skulle förstå, men nu har jag iallafall hittat en bild på när vi var där! Förlåt, jag vet att vi alla fyra inte ser helt 100 ut...



Känner du igen det nu då Vicks?


What´s the dealio?

Dagens humör: Glad, men lite vemodig..
Dagens mående: Huvudvärk och hungrig.
Dagens borde: Fruktansvärt mycket, framförallt hitta kläder till imorgon!
Dagens frisyr: Just nu, sjukt ruffsigt.
Dagens klädsel: Just nu, mysbyxor och rösa trekvart tröja.
Dagens planer: Ojoj, Duscha, packa, träffa Linnéa, åka till Jönköping, träffa Vicks osv.
Dagens vill ha: En 40-tals klänning!
Dagens längtan: Till varmare breddgrader..
Dagens fundering: Hur i JÖSSENAM klär man ut sig till Eva Braun?
Dagens beroende: Musik
Dagens värsta: Stressen.
Dagens låt: P!nk - Raise your glass
Dagens bästa: Att jag ska träffa bejbi igen!




Det var tider det..

Kikade igenom massa gamla bilder förut. Hittade otroligt många asom jag glömt av eller lagt långt bak i huvudet. Sånt är väl ändå underbart? Hitta något man inte visste man hade..

Jag hittade kort från när jag och Vicks var ute i Jönköping, strax efter vi tog studenten. Jag är ledsen Vicks, men jag är tvungen! Vissa kort är roligare än andra, och vissa kort har jag låtit bli att visa upp för omvärlden, för bådas skull!
Just dessa bilder älskar jag, speciellt den när Vicks posar hejdlöst. jag minns såväl hur kortet gick till, hur hon berättade hur man skulle stå osv för att se smalare ut. Åh, det var tider detta!





Klicka på bilderna för större format!


Update: jag ser nu på bilderna att jag hade sjuukt solbrända ben (Tackar jag turkiet för!) och väldigt snygga ben också! Hm, undrar vad som hände..



Nedrans.

Hockeyn gick inge bra alls.. Satt mest och va irriterad hela tiden. Allt gick i stort sett fel. 3 skott i ribban/stolpen. 4, FYRA öpnna mål som missades osv osv. Passningarna var som div 2 hockey, jagande efter puck var div 2 hockey (minst tre spelare var vid pucken) osv osv. Nä, skärpning HV!



På tal om..

Som sagt, alla tjejer som gillar hockey är INTE hockeyhoror. Jag som växt upp med hockey inom familjen med 3 män i huset som spelat tror knappast att jag när jag var runt 4 ville ligga med spelarna?

Hockeyhora? Nej, jag skulle inte tro det.
En bild som är in scannad i datorn från när jag var liten.



Nu smäller det snart i Kinnarps. Henrikskiten är där med sitt jobb.
Så nu ska jag sätta mig i soffan och låtsas att jag är där.



En mycket gammal webcambild! Haha!
Ni ser väl vad det är för tröja?



Frihet under ansvar.

Det är vad min hund gillar. När han går i koppel ska han stanna och lukta på precis allt och är bara allmänt jobbig. När man släpper honom så springer han runt lite först, men sen går han nästan klistrad vid benet hela tiden. Stannar knappt mer än för att kissa. Min duktiga vovve!
Vi var ute på långpromenad nyss. Tog på mig min Everest-väst som jag knappt aaaldrig använt. Men nu kändes det som läge, det är ju sånt där väder ute, det är inte direkt kallt, men absolut inte varmt! Så väst fick det bli. Tjock och skön. Men insåg att den var alldeles FÖR varm. Trodde jag skulle dö. Svettades hejdlöst. Men Wille var iallafall på topp!




Idrottsmän..

Nu är det yttligare en fotbollsspelare som är misstänkt för våldtäkt. Jag funderade lite över det där.
Det sägs ju att idrottsfolk får vilka tjejer/killar de vill. Är detta något som alltså går dem över huvudet? Så fort det är en tjej en kille inte kan få så våldtar de dem istället? Mycket mycket märkligt! Det är faktiskt inte alla tjejer som vill ha en idrottskille! Jag vet många tjejer som mer än gärna ligger med killar för att de är kända, men alla tjejer är inte sådana, så dra inte oss alla över en kant för h.lvete! Idrottsfolk är som vem som helst!

Tillexempel så har jag fått kommentarer ofta att jag skulle vara hockeyhora. Haha. Detta är skrattretande som fan. Folk som känner mig vet att jag uppskattar hockeyn och inte killarna på planen förutom deras spelsinne. Som många sagt om mig "Diskutera inte hockey med henne, för hon vet vad hon snackar om och hon ger sig inte". Jag tycker det är kul med folk som gillar hockey, vare sig de spelar eller inte, för det går att diskutera hockey med dem. Men jag skulle aldrig i mitt liv ligga med en kille för att han spelar hockey, för sanningen är, många idrottsmän (och säkert kvinnor) vet om just det här problemet, "Jag idrottar, då finns det folk som mer än gärna ligger med mig, utan problem." BLÄ!

Slutsatsen av detta är; Jag älskar sporten, inte killarna.

Jag skulle kunna skriva en lång roman om just det här. Jag blir så förbannad. Vi tjejer kan också gilla hockey!



Of my life..

Jag saknar väldigt ofta mitt mörka hår, samtidigt så trivs jag himla bra med mitt blonda, eftersom blond är min naturliga färg.. Men när jag ser tillexempel denna bild nedanför blir jag fundersam, var det verkligen inte bättre förr?



Återblick och skvaller!

Igår när jag och Linnéa åkte till Borås, fick jag mig det roligaste och konstigaste skvallret på mycket länge! Det handlade om min kära kära vän Malin från Lund som nu bor i Oslo där jag träffade henne. Jag ska inte gå ut med vad skvallret handlar om, för tror inte alla vet om vad det är, och man vet ju aldrig, kanske är någon av tanterna på mitt gamla jobb som läser min blogg? Grejen det handlar om är så komisk, eller inte själva grejen, men hur det kom sig att det blev som det blev och ATT det blev är komisk! Jag tycker dock det är skitkul att det blev såhär!

Bilden är från våran "Cowboy & indian fest". Henrik, Malin, Oliver och lille jag. Henrik och jag är cowbojsare, Oliver är turist, och Malin är en ökenboll. Ni vet en såndär som susar runt i öknen i början av alla västernfilmer?


Jaha.. Nähä..


Jag har en dålig kväll. En sån där deppig kväll ni vet. Jag behöver resa inklusive hotell någonstans. Om det så är till Göteborg eller varmare breddgrader spelar ingen större roll. Jag behöver bara göra något annorlunda. Hatar o bara gå runt och inte komma någonstans i jobbsökandet osv.. Skitkväll.




Tävling hos Purity.webblogg.se!

Purity.webblogg.se kan man nu tävla om Britney Spears nya parfym "Radiance", (passande namn va?) Slänger upp mina bilder på en sminkning jag gjorde för en stund sedan.

Man ska alltså ta inspiration från sitt drömresemål, och som många vet så är just mitt drömresemål Australien, så varför inte ta inspiration från en av Australiens mest kända platser? Ayers Rock förstås!











Färgerna jag använt mig av är förstås brunt, rött, orange och gult. Varma och sköna färger!


Vill ni också tävla? Besök Purity.webblogg.se!




Tjo, vad det var livat.

Imorgon ska jag träffa min kära spill-Linnéa! Just det där med spill kommer ifrån att hon mer eller midre aldrig kan hålla maten i mun. Det spills hit, och det spills dit.
Älskade hon kom för ett par dagar sedan hem från Oslo, och på måndag åker hon till Stockholm, för att på tisdag ta flyget bort till syd-Amerika. Behöver jag säga att det känns jobbigt och vemodigt? I hela 4½ månad ska hon och hennes fina pojkvän David vara där borta.
Det har innan gått flera månader mellan gångerna vi ses, men man har ändå trott från den gången man ses att "det är säkert inte länge kvar tills vi ses igen". Men nu är det svart på vitt att jag inte kommer träffa den här tösabiten på 4½ månad, minst! Huvaligen.
Imorgon ska vi iallafall ta en sväng till Borås, och förhoppningsvis ska jag hitta något att ha på mig på lördag. Inte det lättaste att hitta 40-talskläder. Förslag?



Fruktsallad!

Jag har precis svängt ihop en skål full med sanslöst mycket C-vitamin. Det gillar vi. Jag och mamma ska smaska på detta till våran "mitt-i-veckan-kväll".
Pappa är i Göteborg och tittar på skit hockey. Jag tycker synd om honom som är där. Inte för att det går dåligt för hans lag, utan mest för att det är Frölunda-Djurgåren. Blä.
WOHO! Nu precis gjorde HV71 1-0 mot Modo! Yeeei! Andreas Falk, eller Per Ledin, ingen verkar veta, men skitsamma! Mål som mål! Hejja!

Idag har jag jobbat, gjort massa sallad osv. Gjorde även tillhörande möss till salladen. Dessa gjorde jag av rädisor. Skitsöta blev de och nästan alla 377 barnen påpekade något om dem. Det gjorde mig väldigt glad. Lärarna tyckte också att det var väldigt bra gjort, för mössen gjorde tydligen att barnen vågade smaka på blomkålen jag blandat med rädisor.

Sedan har jag också hämtat Alva på dagis. Den ungen förvånar mig mer och mer för varje gång jag träffar henne. Hon lär sig precis allt man gör. Helt plötsligt så kan hon "tipp tapp tipp tapp (ni vet den där julvisan?)" och med tillhörande rörelser. "Imse vimse spindel" med tillhörande rörelser har hon mer eller mindre kunnat i ett halvår minst. Hon har även börjat sätta ihop ord. Som idag när Pernilla kom och skulle hämta henne. "Mamma komma!". Det här med att sätta ihop ord och bilda meningar trodde jag inte kom innan barnen var runt 2-3år? Har jag fel? Underbara människa lilla!



Äventyr!







Jag trodde att bilden var bortom all räddning, men jag fixade lite med skärpa, oskärpa, färgning och kontrast (alltså inget avancerat alls). Vips så måste jag säga att bilden blev otroligt bra när den var omgjord. Denna tog cirka 2minuter att fixa iordning så, kan bli spännande o se om jag kan rädda andra bilder också!


Nikon F2

Jag vill verkligen ha en Nikon F2 från 1972. Läst en massa om den nu, efter att Henrik fått en bok av mig i födelsedagspresent som han önskade sig. I boken har de fotat alla bilder med Nikon F2. Att den är från 1972 innebär att man använder filmrullar, alltså blir tvingad att framalla sina bilder (vilket jag är sjukt dålig på nu), det jag undrar är bara om det ens finns filmrullar längre? Jag vill ha en F2a! 



Jösses!

Klockan sprang iväg mitt i mitt upplockande av Ullaredsgrejer! Jag ska vara barnvakt imorgon, och klockan ringer 06.00. Tjipp och hej!



Dr Martens

Under en vääldigt lång period av mitt liv har jag velat äga ett par äkta Dr Martens. Tror det var när min bror först hade dem, när jag var cirka 6år, som suget började gnaga i bakhuvudet. Felet med detta märket är att de är sjuhelvetes dyra. Och nu har jag också sett att det kommit upp x-antal billiga kopior för att Dr Martens stuket nu blivit mode. Suck. Hade bestämt mig för att om jag fick tillbaka pengar på skatten så skulle jag köpa ett par. Nu känner jag mig väldigt osäker...



Update: Känner plötsligt ett starkt sug att åka till Oskarshamn där Skoplejset har sin, vad det låter som, gigantiska butik!

 

 


Gekås

Det slutade med en påse fullproppad med goda ting. Tex ett par retro hörlurar som ser ut precis som en mikrofon i gammalt styck. Alltså sån där mikrofon i stål. Inte en sån där stor fluffig grej..
Köpte en massa felaktiga saker också som jag måste åka tillbaka med, och det är dumma fel, som drabbar mina julklappar jag ska ge bort. Så åter till Ullared inom 30dagar är ett måste!




Dessa vackra fick följa med mig hem från Gekås. I love them! De sitter sjukt snyggt och närapå inget ljud utifrån hörs. Alldeles underbart att åka buss i dessa med andra ord! Slippa allt tjatter från folk runt om! + att en sådan här mikrofon förmodligen någongång kommer sitta som tatuering på mig.


Norska skatteåterbäringen, ja tack!

Vissa dagar gillar jag Norge mer än andra.. Idag är en sån dag när jag älskar landet brevid!
Hurra för norska skatteåterbäringen!


Fyrklöver

Inatt eller imorse, vad vet jag, så drömde jag att jag hittade en fyrklöver. Jag kan inte tyda drömmar, men det måste väl ändå betyda att något väldigt bra är påväg att hitta? Kanske var det grejen igår som fick mig att känna lycka?

Hur som haver så ska jag till Ullared idag. Jag hoppas hoppas hoppas att det är väldigt lite folk så man kan kika runt i lugn och ro de få timmarna vi ska vara där. Alla andra gånger jag varit där har det nästan alltid varit proppfullt med folk, speciellt tanter med vagnar. Tanter med vagnar borde få en alldeles egen dag sisådär en gång i månaden när BARA de får vistas inne på Gekås. Alla andra dagar är det strängt förbjudet att vara tant, och ha kundvagn. Jag vet inte hur många gånger mina stackars hälsenor fått stryk av denna sorts tanter. Sen hur arga tanter är när de är på Gekås Het otroligt, och de SKA fram till varje pris. Sinnes!

Önska mig lycka till! Eller vänta! Det är kanske DET lyckoklövern betyder? Att det inte ska vara en enda tant med kundvagn?! Åh, hoppas!


Klicka på F5!

Ni bör klicka på F5. Då ser ni min nya design. Vet dock inte om jag ska ha det så, eller byta tillbaka till min gamla?

Tävlingar om smink går fint!

Hanni ( http://www.mondoblog.se/hanni/106331 )har just nu en tävling på sin sida där man kan vinna produkter ur hennes sminkväska till ett värde av 1219 kr!
Allt man behöver göra är att säga vilken stad man är ifrån och hur gammal man är är!
Om man länkar till tävlingen från ens egen blogg så får man en extra lott när hon drar vinnaren!



Man kan bland annat vinna en concealer som jag just nu är i stort behov av så, det vore ju spännande att vinna!




Knep och Knåp.

Sitter för tillfället och filurar på en ny design på bloggen. Jag älskar grunden som Vicks har gjort, vill bara ändra bakgrunden och headern, som jag själv gjort. Iochförsig så gillar jag även det jag gjort, men förnyelse piggar upp. Helt enkelt.



Gamle tanta har krämper i hele kroppen!

Idag på jobbet så höll jag på att svimma. På fullaste allvar, utan överdrift. Sådan här mensvärk (förlåt mig, alla ni som är överkänsliga mot ordet mens) har jag aldrig någonsin varit med om.
För en liten stund blev det kolsvart för ögonen och jag kände hur jag vinglade runt där bland alla kantiner och tallrikar. Jag gick och åmade mig i min ensamhet och vaggade runt som en annan gamling. Såg förmodligen ut som jag hade gymnastikövningar också eftersom jag hela tiden sparkade ut med benen och gick ner på huk pga mina kramper i benen. Konstigt att man får kramp av mensvärk? Spykänslan har jag burit med mig under hela dagen.
Den däringa mensen är ett fruktansvärt fördärv! Eller, inte själva perioden, men att det ska göra så helvetiskt ont!

Nu ska jag gå och fylla min varmvattenkudde och sedan krypa ner i sängen för att försöka få ett par timmars sömn. Fördärv! Börja knapra piller igen månne?



Man lär sig något nytt varje dag.



Sitter och pillar i Ps. Detta är vad jag just kommit på att göra. Det ska väl föreställa ett "gammalt kort". Men jag vet inte? Har snurrat in mig alldeles för mycket, så nu ser jag enbart alla lager och fel. Men, vad tycker ni? Ser det trovärdigt gammalt ut?

(Sen är det möjligt att bilden i eran dator är väldigt ljus, men, i min med min uråldriga datorskärm ser den alldeles perfekt ut i nyansen..)


Update: Kom på att jag kan ju slänga in orginalbilden också så får ni jämföra..




Och nu när jag ser båda bilderna tillsammans är jag inte alls nöjd med mitt projekt. Skärpan osv är totalförstörd.. Hum.





Jag frågar mig ofta..

Är just du egentligen ens kär i din pojkvän, eller varför beter du dig som du gör egentligen? Märkligt.
Skärp dig, ta hand om honom istället, annars så kommer han säkert lämna dig. Vad vet jag.
Konstigt att internet betyder så mycket.. Visst, man får skriva precis vad man vill, men vissa människor bör tänka över sina ord ibland..




Polis polis potatisgris?

Igår proppade vi bilen full med vänner och åkte för att hyra film. Strax utanför möter vi herr konstapel i sin brumbrum. Tänker inte mer på det hela, för att senare, strax utanför "Hemmakväll" inse att polisen nu ligger bakom oss. Henrik parkerar och vi hoppar ur, polisen parkerar bakom och jag börjar känna smått obehag av denna uppmärksamhet. Farbror blå öppnar sin bildörr och sträcker fram batongen och pekar på Henriks skruttibangbang (hm, alltså Henriks bil, inget annat).

- Du, baklycktan där, den funkar inte.
- Nähä, gör den inte? Ojdå, det visste jag inte.
- Nej, men se till att fixa det där.
- Jadå, det ska jag göra.


Poliserna åker iväg och Henrik säger glatt;
- Baklycktan har vart trasig länge, det är bara o slå till den så funkar den.

Är man smålänning så är man! (Förlåt honey!)


När Henrik senare på natten åker för att hämta sin syster (hon mår bra, men inte jättebra!) i stan så ser jag honom köra iväg en bit, för att sedan stanna för att hoppa ur, smälla till baklycktan och i godan ro åka iväg med fungerande lampor. Hejja, det går bra nu!





I´m solly...!

Dåligt med uppdateringar här nu känner jag.

Men jag har ju lyckats skaffa mig jobba. Eller nej, där ljög jag väl lite. Jag har fixat mig ett vikariat på obestämd tid. Förra veckan skulle jag egentligen bara jobbat på måndagen, som jag vetat sen länge, men det blev hela veckan, och som det ser ut nu blir det hela nästa vecka också, och förhoppningsvis mera (håll era tummar!).

Annars händer väl inte speciellt mycket?

Var på derby i fredags. Ett måste när man är hockeytokig som jag. Division 2 hockey är inte samma grej som elit dock. På sätt och vis är det lite roligare, fast lamare. Det är väldigt mycket mer närspel och slagsmål. Och det gillar vi ju! Har jag fått från min käre far. UIF-NIK. NIK vann, och det var väl inte speciellt oväntat..

Hämtade också Alvisen på dagis i torsdag. Bara för att jag ville. Det är så himla mysigt och hämta henne. Hon blir så glad och förvånad över att det inte är mamma eller pappa som kommer och hämtar. Söta lilla jentan..

Det har även snöat. Och jag har bild på det hela, men, jag har noll ork eller vilja att lägga in dem just nu..



Överkänslig mot vatten?

Sitter och kikar en massa uppslag på nätet om människor som är överkänsliga mot vatten. Jag är rädd att detta gäller mig. Flera gånger nu de sista månaderna får jag röda utslag som kliar hysterisk när jag duschar och efter duschen. Det spelar ingen roll om jag duschar varmt eller kallt, och utslagen kommer innan jag ens använder duscreme eller shampoo och liknande. Är dte som jag nu fasar för känns det sinnessjukt jobbigt. Har precis duschat nu, och har röda "utslag" över hela kroppen. Främst på halsen...

Usch..


Pepp!

Ikväll smäller det. Volbeat i Skandinavium. Ska bli satans bra! Står tydligen skrivet att de ska göra sin bästa live-konsert hittills. Kan man bli annat än förväntansfull? Hurra!

Vi kommer dock till Göteborg himla sent, och det är cirka 6pers från olika delar av landet som jag MÅSTE hinna träffa.

¤ Min kära bror och hans fru från Göteborg.
¤ Micke och Jimmy med tillhörande vänner från Karlstad.
¤ Niclas med tillhörande vänner från Göteborg.
¤ Rebecka som jag inte träffat sen gymnasiet, från Ulricehamn/Borås.

Sen hoppas hoppas hoppas jag på att jag kanske får chansen att säga hej till Pontus också, som ska på AQs premiär!

Eftersom vi inte ska stanna i Göteborg efter konserten förstår ni kanske att denna plan att träffa alla kommer bli väldigt körig. Men, nu kör vi!





Husmor

Jag storstädar, diskar och tvättar hela dagen idag. Och just nu så bakar jag även kladdkakemuffins. Kommer bilder på det sen.

Update: Det verkar som jag ha haft alldeles för mycket bakpulver i muffinsen?


Och den lyckliga vinnaren är..

Detta trillade in på posten i Huskvarna igår. Och jag är som ett litet barn på julafton!

Tack återigen Emmy och Hoof!


     

Klicka på bilderna för större storlek!

Jag är fullkomligt överförtjust i halsbandet!


Hyllan

Här har vi hyllan vi ska sätta ovanför våran säng.
Den kommer sitta som en smäck! Insåg dock att den är väääldigt djup, så det kan bli väldigt spännande.. Hum.
Under ska vi sätta batteri-led-spotlights som är utan sladdar och dylikt. Kommer bli skitsnyggt. Är dock som sagt orolig för att hyllan är såpass djup men, vi får göra det bästa av det helt enkelt!



Bulgursallad!



Yum!

Bulgursallad:

Bulgur (förstås)
Tonfisk (Eller skaldjur, kyckling, vad man vill)
Isbergssallad
Tomat
Gurka
Rödlök
(mycket viktigt, iallafall för mig!)
Majs!
Fetaost
Paprika
Kryddor och olja.


Egentligen ett ganska "normalt" och vanligt recept. Men tänkte slänga upp det iallafall eftersom detta är en rätt, som Henrik sa, man kan leva med i flera månader utan att tröttna!


Aldrig mer smärta!

Jag vill ALDRIG känna den smärtan jag kände igår kväll igen!
För cirka 2 månader sedan så slutade jag med p-piller. Nej, jag slutade inte för att skaffa barn, utan för att jag ätit p-piller sedan jag gick i 8an. Vilket är cirka 8år med konsgjorda hormoner i kroppen. Det känns sådär. Och någongång vill jag ju kunna bli mamma. Och det känns som ju tidigare man slutar med p-pillren desto lättare är det senare att KUNNA bli gravid.

Jag blir irriterad. För barnmorskor och gynekologer pratar alltid om bi-verkningar man får av p-piller. Men aldrig bi-verkningarna man kan få EFTER att man slutat ta dem?!

¤ Försämrad hy..!
¤ Viktuppgång/nedgång
¤ Oregelbunden och rikligare mens
¤ Ont i magen stort sett hela tiden
¤ Fruktansvärd ägglossning som känns hemsk.

Jag hoppas verkligen att jag inte återgår till den smärta jag hade när jag var yngre och hade mens. Och jag hoppas VERKLIGEN att jag inte får mammas smärta. Hon svimmade och spydde som en gris varje månad! Kul.

Jag är väldigt nära på att börja med pillren igen...!


Blindtarmen?

Antingen så har jag den mest sinnessjuka ägglossningen någonsin, eller så har jag blindtarmsinflamation. Jag har SÅ förbannat ont vid höftbenet. Har "testat" grejer som står på nätet om blindtarmen, tex att hoppa på ett ben, och det gick inte alls och trycker jag dör jag. Men, det lutar ändå åt att det är ägglossning eftersom jag för exakt 1 månad sen hade ont, inte lika mycket som nu dock, nu kan jag inte ens röra mig. Jag går som en gammal gumma! Trots att det mesta i symptomväg lutar åt blindtarmen så vägrar jag. Jag tror på ägglossningen!




Set-list inför fredagen.

01. Intro
02. The Mirror And The Ripper
03. Maybellene I Hofteholder
04. Hallelujah Goat
05. 16 Dollars
06. Heaven Nor Hell
07. Guitar Gangsters And Cadillac Blood
08. Soulweeper
09. Who They Are
10. Magic Zone
11. Sad Mans Tounge
12. We
13. 7 Shots
14. A Warriors Call
15. Still Counting
16. A Gardens Tale
17. I Only Wanna Be With You
18. Fallen
19. Human Instrument
20. Thanks

Lyssna på Spelordningen i spotify? Klicka HÄR


Måste ju säga att jag gillart! Kommer bli helt sanslöst bra! Vilket galej det kommer bli! Jössenam!








Mobilkamera är INTE att föredra på konsert!


Innebandykarriär och matchmaker!

Tänkte i ett kort sammandrag få fram vad jag ska göra den här veckan. Något som kanske inte intresserar alla men som intresserar mig till maximum!


Tisdag:
Innebandypremiär med start på karriär! (Hoppas hockeyspelandet avspeglar sig utan is?) Jag ska va dödast och döseriös!
Onsdag:
Förhoppningsvis kunna lämna ut x-antal CV hos olika företag.
Torsdag:
Hinna lämna fler Cv? Om pappret räcker.. & förmodligen hockey hos Becca och Dea på kvällen.
Fredag:
VOLBEAT! Tjoho! Träffa vänner från hela avlånga Sverige som jag inte träffat på år och dar!
Lördag:
Herr Värmland kommer till Jönköping och det ställs till med brakkalas!
Söndag:
Förmodligen mer död än tisdagen.


Jag tror nog veckan kommer duga mer än bra!
Vad tror ni? Låter det bra?


Woho!

Jag älskar mitt hår, och jag älskar min frisör ännu mer! Hon vet verkligen hur hon ska få en flicka att känna sig fager!

Ni får ursäkta bildkvalitén osv osv, och håret är sinnessjukt mycket finare i verkligheten. Det går inte beskriva med ord hur nöjd jag är just nu! Det här är en bra vecka! Och bättre kommer den bli!



Och bloggen försämrade kvalitén ÄNNU mer, så nu ser jag plötsligt grönhårig ut? Hum..


Klipp klipp klipp..

Eller nej? Jag ska faktiskt inte klippa mig, jag ska bara färga håret. Bara och bara förresten, ska ju trots allt göra det hos min favoritfrisör. Hon är fru till Thomas Sabo, och det vet väl alla vem det är? Hälja!
Smått stressad nu, så återkommer senare!

Hoppas ni får en bra dag!





Överlycklig!

Jag är minst sagt glad för mitt fina halsband förstås, men även att väldigt många fler besöker min blogg nu! Det är lustigt att människor runt om i landet kollar in just min blogg. Jag gillart! :D Hoppas ni följer med även framöver!





Lyckliga jag!

Jag har gått och vunnit en grej! Jag som kanppt aldrig vinner något! Och vilken grej jag vunnit sen!

Emmy hade för ett par dagar sedan en tävling där man kunde vinna valfritt smycke från Hoof´s. Jag gick in på deras hemsida och hittade ett av de finaste halsbanden jag någonsin sett! Det är så sjukt snyggt, och speglar mig fruktansvärt bra! Och gissa vem som vann!? Jag är så överlycklig nu! Väntar som ett fån på att det ska komma på posten!
Hurra!!

Sen att Emmys blogg är underbar att läsa varje dag gör det inte sämre att det är hos just henne jag vunnit!



SHIT!

Insåg alldeles nyss att jag ska ju för i jössenam färga håret imorgon!? Hjälp! Hur ska jag färga!? Just nu är jag alldeles för blond, med egen utväxt (Snyggt!) som är mörkblond. Funderar på att göra slingor i förhoppningsvis ungefär min egen hårfärg och ljusa blonda slingor. Skulle det bli bra?





REA-nörd.

Nej, jag menar förstås inte acapella-gänget REA. Utan rea som i vansinnigt billigt!

Var på Knalleland i Borås med mamma och pappa idag. Mysigt att gå runt där. Speciellt med mamma, eftersom vi ofta var på Knalleland när jag var mindre.
Jag köpte nästan bara saker på Rea. Denna underbara rea som finns där utan egentlig anledning.

Rean som nu finns i min horisontella garderob är; Två tunnstickade koftor á 80kr styck. En Beatles-tshirt, 65Kr. En skrikrosa volangklänning, 114kr & 2 par galna örhängen á 10kr styck. Även ett träningslinne som jag anser som rea. Det kostade egentligen 99kr, men eftersom jag blev medlem helt gratis också så fick jag det för 59kr. Grymme!

Det jag som inte var rea på var sådant jag verkligen behövde. Bland annat ett par träningsshorts (sjukt snygga förövrigt), och en halsduk. Det var det enda jag köpte som inte var rea. Duktiga jag.


Bilder kommer imorgon!



Fortfarande bäst i Sverige!

Bilden är från guldfirandet i våras.


Självklart pratar jag om HV71.
Bloggen var från början menad som delvis en hockeyblogg, men, det blev helt enkelt inte så. Jag tänker skriva om hockey när jag känner för det nu under säsongen, men det kommer inte vara en hockeyblogg. Lev med det!

Jag skulle egentligen ha legat och sovit nu. Jag har undvikit tllexempel aftonbladet.se hela kvällen. För jag visste att det bara skulle stå "Kris i HV71" "Ska de sparka Janne nu?" "Bla bla bla". Men, nu kunde jag inte hålla mig. Jag var tvungen. Och jag ångrade mig lika fort. Trots att en av aftonbladets bloggare skrev "Kris i HV71? Knappast". Det är faktiskt inte kris. Herregud. Det har gått 6 matcher? Hv är bara inte riktigt med, och har inte riktigt fått till slipningen på skridskorna än, men det kommer. Tro mig!

Det jag blev förbannad över är alla kommentarer som kommer till de olika inläggen. Som tex inlägget där det skrevs om att HV-supportrarna buade ut laget efter slutsignalen. Konstigt? Nej, inte speciellt om ni frågar mig? Vi vann skotten med 33-29 bland annat. Men inte ett enda mål? Klart man blir frustrerad som supporter? Vi har inte startat en säsong sämre än nu på över 10 år? Konstigt att det buas efter 6 omgångar utan en enda 3poängare!

En av kommentarerna som kom till inlägget om buandet var, underhållande nog, av en frölunda-supporter. "Här visas återigen på att HV bara har medgångssupportrar." Det som är underhållande i detta är att frölunda-supportrar är av det allra värsta slaget när det kommer till medgång och motgång. "Bara älska, inte hata" är frölunda-supportrarnas slagord. Jamen visst. Så låter det inte så FORT frölunda spelar sämre eller förlorar en match. Tro mig, detta är helt och hållet my kind om thing, pappa är nämligen frölundasupporter, han är dock inte en av "dem". Jag blir så förbannad.

HV71 har varit i mitt hjärta sen sjukt många år tillbaka. Genom med- och motgångar. 2004/2005 då de hamnade på en 10e plats och precis klarade sig från kval. De åren de tagit Sm-guld. Ja. Alla med- och motgångar.

Det är 49 omgångar kvar. Vi kommer slå tillbaka snart! Var så säkra!

Vi är fortfarande Svenska Mästare, och det kan ingen ta ifrån oss!


HV71 i mitt hjärta, nu och föralltid!




Tatuering

Jag är fortfarande helt insnörad på min förbannade tatuering som aldrig blir av. Herregud. Vad är problemet? Mer än pengar vill säga.. Har velat göra en och samma tatuering sen jag var ungefär 14-15. Jag vill fortfarande ha den, så varför gör jag den bara inte? Visst, jag vill ha den på foten, och det är ju tydligen ett av de värsta ställena men, det är väl för i jössenam bara att bita ihop? Åh. Jag blir så trött på mig själv.

Sen har ju en "ny" idé kommit till tatuering. Den har väl funnits i huvudet i cirka ½året. Den vet jag väl egentligen inte alls hur den ska se ut eller vart jag ska ha den, vet bara exkat vilken text jag vill ha. Och det är bästa texten någonsin. Jag tänker inte berätta vad det är för text. Risken med tatueringar är ju att folk snor idéerna, och jag vet inte vilka ni är för ena som sitter där och filurar :P Och jag vill vara "först" med dem, även om människor förmodligen kanske har liknande, så vill jag iallafall få tro att jag är först!



Märkligt!

Hur svårt ska det vara? Det är ju jävligt märkligt!


Kloka barnord.

"Det viktigaste är att vara snell mot grod-djur och inte bara hår-djur."

Henrik Stenebrand, 8år.          


BLÄ!

OBS! VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE FÖR ÄCKLIG LÄSNING!

Fästingar kan vara det äckligaste och mest onödiga som finns! Speciellt när djuren på något märkligt sätt lyckas få dem trots salvor och skit! Och ALLRA värst är det när fästingarna är så stora så dom ramlar av som bollar och helt oväntat ligger där på golvet! AAAAAAAAH!!!! VARFÖR finns fästingar!? Skänker de någon som helst nytta i samhället kanske!?



Fruktsallad på vägen.




"Aaaa...pa" som Alva skulle sagt. Bilden är från en bok jag har.

"Lastbilen hade frukt och grönsaker i släpet som nu ligger över hela vägen."
Rackarns att man inte var där och var hyffsat sniken! Nedrans bananer!

Det var en lastbil full med frukt som vält mellan Jönköping och Gränna igår kväll (läs torsdag-fredagnatt). Det är ju inte så roligt. Samtidigt blir jag en muntergök och ser framför mig hur apor kommer springandes och roffar åt sig. Kanske? Jag hade gjort det iallafall. Jag börjar sakta men säkert bli en redig smålänning. Spännande!




RSS 2.0