Det va då själva...

Nu kan jag inte svälja heller. Hallelujah. Hmpf.

Dagen på jobbet har gått fint, trots halsen som gjort att jag gör sjuka grimaser varje gång jag ska svälja. Snyggt inför det nya gänget.
Nya skiftet som jag började på idag är yngre människor än det förra vilket känns riktigt kul, men de är inte riktigt lika trevliga? Men det kommer nog framåt veckan.

När ja kom hem kände jag en svag lukt av köttfärslimpa. Älskade mannen min hade gjort det så vi har matlådor till imorgon!

Nu ska jag nog krypa ner brevid honom. Detta är det tråkigaste med att jobba kvällsskiftet. Vi pratar i telefon några gånger om dagen, annars så säger vi bara hej när jag kommer hem eftersom han sover. Och jag sover när han går till jobbet. Men men, det är bättre än distansförhållandet vi hade innan!

Sov gott folks!


Förbannat..

Hopp in i duschen strax, för att sedan jobba 14.12-23.06. Med sinnessjukt ont i halsen. Varför händer alltid det här när jag är ny på ett jobb? Så länge jag inte har feber så tänker jag fanimej jobba, vare sig kroppen känner för det eller inte. Det fina är att jag förmodligen kommer få en hejdundrandes mensvärk senare idag också, eller imorgon. YEI. Positiva hörnan. Anteckna!

Hoppas ni har en bra dag iallafall!


Tävling hos Crazyangel.blogg.se

http://crazyangel.blogg.se/2011/march/tavling-glassmaskin.html#comment

Där är en länk till världens sötaste tävling! Videon är bland det sötaste jag någonsin sett!


Glassmaskin är ju något jag önskat mig sedan vi åt hemmagjord glass hos svärmor. Men en glassmaskin känns inte som att man bara går och köper sådär.. Men eftersom vi äter ganska mycket glass här hemma så hade det suttit himla fint att kunna göra egen som blir 1000gånger godare än den man köper i affär!

Klicka på länken och tävla ni också hörrni!

http://crazyangel.blogg.se/2011/march/tavling-glassmaskin.html#comment


RSS 2.0