Fredag

Ja, det är svårt att komma på rubriker, jag håller med dig Vicks!

Vaknde av mig själv klockan 09.00 imorse?! Känns otroligt skönt, men, somnade ju dock vid 02.30 inatt så, tröttheten gör sig påmind.

Har vart på Ica med mamma, det är ungefär vad jag har "hunnit" med. Såg min Mr O, (eller Mr O,T om du hellre vill det) hjärtat hoppade över ganska många slag. Herregud...
Införskaffade Cola, efetrsom det blir utgång ikväll tänkte jag grunda här hemma med lite Captain Morgan och cola. Fint det!
Jag tänkte smyga mig till bowlingen vid halv 10 tiden ikväll, våldgästa människorna lite, bland andra Jessica, Fjöööööse, Tino och Glenn. Efteråt så ska det tydligen bära iväg till Pluto. Det är ju trots allt "Club Rundgång"!

Nu ska jag snart ringa Pernilla för hårfärgning..! Skkickade iväg ett sms "Hej, undrar om du ska göra nåt speciellt i eftermiddag eller om du vill hjälpa mig färga håret?" Får ett förvånat svar "haha öhm, Josse, har du inte skickat till fel person nu..?" Det blev en sån där jobbig situation när man måste skriva tillbaka.. "Nej, det var faktiskt planerat till dig.." Haha! Hon ställer iallafall upp :D

Chopp Chopp!

Haha!

Jimmy: Men va fan, jag ligger ju i sängen, här tänker man inte! I sängen tänker man inte!

Skellefteå - HV71. Eftersnack

""HV71 å andra sidan hade efter två perioder inte fått spela ett enda power play, trots att Jyri Marttinen tryckt upp handskarna i ansiktet på Martin Thörnberg och Christoffer Norgren gjort detsamma på Kris Beech. Domaren Pehr Claesson pallade inte för trycket i Skellefteå Kraft Arena.""

Så skrevs det på Hv71.s hemsida . Första powerplayet kom efter 45minuter för Hv.s del. Även kommentatorerna påpekade att Pehr inte ritkigt hade koll på läget. men men. Man ska inte skylla över saker och ting på domarna, och hv,s sida skriver även att de inte hängde med i alls tredje.
första perioden slutade dock oavgjort och hv hade en chans. Men enligt kommentatorerna började det synas i andra perioden att hv var slutkörda.
Det känns inte okej, visst att dom spelade match igår, men att dom redan nu såhär tidigt sertrötta ut känns inte bra! Men, vi kommer igen, tro mig!

Blev ingen vidare lång uppdatering, men, telefonen väntar! :P

Hörs imorgon allesammans! ha en bra natt!

Citat

Satt och sörjde lite över att det inte går bra i hockeyn just nu.
Då kom jag att tänka på en citat från helgen. Det sas av Vicks och handlade i grunden om en man som var JÄTTEläskig som i princip följde efter oss. Och vi skulle åka buss... Vicks gick på först och jag gick efter, Vicks sätter sig ner och skrattar verkligen jätteglatt, medans jag går efter förskräckt och känner mig förföljd. Jag tittar på Vicks och viskar "Och du bara skrattar!" då vicks svarar, med ett något spänt leende  "Det är rädslan.."
Okej, det här ÄR inte jättekul för andra, men med tanke på att det i princip bara är du, Vicks, som läser så känner jag att jag får va lite intern! haha!
Och när vi sedan var inne på Ica fick vi något ryck. Allt var bara jätte tungt som vi hade handlat, och nu skulle vi köpa ännu mer tunga saker, och det var kallt, och vi var trötta (vilket förklarar humöret) och vi kommer på den här "förföljelse situationen" igen, och jag skrattade där i kassan så mycket att jag höll på och göra i brallan.
Jösses!

....

Det går inte bra för Hv nu....

Snö!

Det snöar! Är inte det lite väl tidigt!?
Det snöar minsann inte i Falun, och jag som alltid trott att Falun låg mer norrut än Ulricehamn, men, tydligen inte!!
Första snön är dock väldigt speciell!

Någon som vill göra snöänglar med mig?

Finland och Skellefteå..

Följde inte matchen speciellt mycket igår, men Pelle gjorde förstås mål igen, gammelgubben :) Matchen slutade 3-2 till Finska Espoo Blues. Och enligt vad jag läst här och var så var det inte en speciellt rättvis vinst. Hv skulle iallafall ha fått oavgjort. Jag låter det dock vara osagt eftersom jag inte följde matchen.

Hv landade på Jönköpings flygplats klockan 04.00 inatt, åkte hem och sov ett par timmar, och i eftermiddags bar det iväg i flygplan igen, upp till de norrländska skogarna där Skellefteå Ik väntar!
Med tanke på skadeläget och att bland andra Petrasek, Fredriksson och Grillfors är febersjuka, OCH att hv spelade match i Finland igår, kommer den här matchen bli otroligt spännande känner jag. Skellefteå har bara förlorat en enda hemma-match den här säsongen.
Jag är hemskt nog inställd på förlust idag.

Men, jag gör iallafall inte som frölundasupportrarna och hatar mitt lag för att de kanske råkar förlora en match. Frölundasupportrar, vissa av er iallafall, ni är pinsamma! Var tvungen att skriva det där, för det är hemskt att läsa "heta linjen" i Gts sportblad, dag efter dag, hur ni verkligen avskyr erat lag. Klagar på spelarna och begär att tränare och andra insatta ska avgå. Är det det ni kallar "Inte hata, bara älska"?
Jag säger inte att jag är stolt över hur Hv spelar den här säsongen, jag är ofta besviken, men inte fan sviker jag dem! Man ska stå upp för sitt lag, i vått och torrt!
Usch vilka supportrar ni är!

Återkommer senare om matchfakta från Skellefteå-HV71!
Tack för mig!

Kom igen Hv!

Begär..

Jag är verkligen förundrad över hur en person/flera personer, kan få en att känna sånt begär.
Jag kan inte säga att jag saknar den här människan, men jag har ändå ett begär som säger att jag behöver personen i mitt liv, mer än vad jag har nu. Vilket är ganska sjukt efter omstädigheterna..
Jag känner att jag inte riktigt vet vad jag ska tycka eller tänka om det hela.
Personen i fråga är en kille, och på sätt och vis tror jag att han undermedvetet förstår att det är han..
Hur hemskt är det att ha begär efter en person? Känna att man inte klarar sig utan honom. Och samtidigt veta att man inte kan säga det till honom? För precis så är det faktiskt nu. Jag KAN inte säga till honom att jag behöver honom. Det går bara inte. Det funkar uppenbarligen inte i hans värld..

Jag känner även att det här inlägget blev väldigt kryptiskt för alla andra än mig själv men..
Det är en sorts dagbok, och i dagböcker skriver man sina egna tankar. Och det här är mina tankar, och det gör mig förvirrad...

Bloggkoll del 2

Nu kan jag nog faktiskt ha förstått det här!

Följ min blogg med bloggkoll   !!

Kanske, Kanske, Kanske?

Bloggkoll!

Jag blev medlem till det här som kallas "Bloggkoll" men nu undrar jag lite.. Det finns ingenstans på min sida där man kan börja "prenumenera" på min blogg? Som det tillexempel finns hos Vicks?
Så hur ska då det här gå till? Någon som kan ge mig en hjälpande hand?

Ursäkter...

Ja, egentligen ogillar jag ursäkter. Av den enkla anledningen att de oftast inte är helt sanna. men här kommer en iallafall; ursäkta att jag inte uppdaterat min blogg. Men, och nu ska jag vara helt ärlig, har jag inte orkat. Det har funnits alldeles för mycket saker att skriva om! men, i inlägget neranför finns det en liten sammanfattning av det som hänt på det senaste...

Sammanfattning

Ja, okej. Nu ska vi se här..

1, Metallica 7-8Mars.
Söndagen den 19 Oktober klockan 03.00 började Niclas och jag köa för Metallicabiljetter utanför Skandinavium. Biljetterna släpptes klockan 09.00 på måndagsmorgonen. Jag fick nummer 30 i kön, och där satt vi.. allesamamns och försökte underhålla oss. Tiden gick ändå förvånansvärt fort och klockan 08.30 skulle vi alla ställa upp oss i nummerordning i kön. Personen som stog först i kö, Jimmy, som gett ut alla nummer gick och kontrollerade att alla stog där de skulle. Det kom två killar och ställde sig, och Jimmy frågade vänligt "Vilket nummer har ni?" "Nummer? njae, vi kom precis?" Då fick de snällt gå och ställa sig sist i kön, där nummret låg på, ptja, 120?
Vi fick lite av en chock och en obehaglig ångest i kroppen när tredje personen i kön kom ut och sa att ståplatsbiljetterna var slut till både lördagen, och söndagen. Tack och bock sa jag och trodde inte det var någon idé att stå kvar.
Men joho då, vi fick suveräna biljetter! Dock till söndagen, och det var egentligen inte planen men, tack så hemskt mycket till tjejen som satt i kassan som trots allas hårda ord och hemskheter va hur trevlig som helst!
En konstig sak som många blev irriterade över var dock att det bara var 4 kassor öppna, när de egentligen har 12. Vi fick dock reda på av kassörskan att det var pga att Göteborg blir bara tilldelade ett antal biljetter, och då är dte ingen vits med att ha öppet fler, eftersom det finns många biljettställen i Göteborg.
Men, Metallica biljetter finns iallafall! Sitter på sektion A1, och fasen vad grymt det kommer bli!

Ja, det var ju inte varmt iallafall!
Ja, det var ju inte varmt iallafall!



2, Hockey.
Ja, där har det hänt endel!
Matchen i Skandinavium den 18 Oktober ska vi inte grunda oss förmycket i. Det var ingen bra match. Men jag måste påpeka att Kenta var en grym tränare då! När det var 8 minuter kvar av tredjeperioden plockade han ut Liv ur målet. Och killarna lyckades göra ett mål. Och skottstatistiken i Tredje blev 1-23 till Hv. Konstigt att vi inte kunde krigat på sådär genom hela matchen!
Domaren var under all kritik. Herr Markus Vinnerborg. Man borde tycka att det är dags att han avgår som domare när han match efter match får kritik. Det ska sägas att han var emot båda lagen, men, allra mest Hv. Tillochmed i bussen hem (där alla är frölundaiter) gick snacket om att resultatet hade sett annorlunda ut om han dömt hockey på ett bra sätt. Så, det här med att han är en kritiserad domare, kom från BÅDA lagens supportrar. Men jösses så besviken jag var på Hv den kvällen, inget stämde, varken försvarsspel, anfallsspel eller passningar eller något alls.
Matchen slutade 5-3 till Frölunda.

Sen så var jag även på en av matcherna i Kinnarpsarena. Hv71-Djurgården. Stod i Hv-klacken tillsammans med Pappa(Frölundait) och Pernilla(Djurgårdare). Hon påpekade hela tiden om hur fel hon stog. :P Men det var en spännande match. Verkligen! Och jag får ett sånt adrenalinkick av att höra Hv-ramsor och trumman så det är sinnessjukt! jag får adrenalinkick bara av att sitta hemma och titta på tvn, men, väl på plats får jag nära på hjärtattack. Behöver jag påpeka att domaren hette Markus Vinnerborg förövrigt? Även den här matchen fick han otroligt mycket kritik. Även av kommentatorerna i radion osv. Jag vet att han fick det, pga att pappa stog med radio i örat hela kvällen. haha!
Matchen slutade 2-2.

Sen har det förstås spelats fler matcher, och jag har egentligen mycket att säga, men här finns det faktiskt inte plats eller tid till mina åsikter. Men jag lovar. Jag har åsikter om det mesta oftast så, jag kommer börja uppdatera bloggen mer ofta!

En sak jag dock kan påpeka är att David Fredriksson i matchen mot Linköping nu i måndags gjorde säsongens första "första mål"! I varenda match fram tills den 15de omgången har Hv vart laget som släppt in första målet. Skönt att den trenden bröts. Nu hoppas jag det släpper för pajkarna!

Skandinavium



3, Jönköping med Vicks
Jag anlände till Jönköping klockan 09.55 på lördagsmorgonen den 25e Oktober. Där möttes jag upp av en kram från Vicks och hennes farmor och farfar. Vi åkte snabbt upp till Dalvik och lämnade av mina saker, och körde sedan ner till stan. Jakten på festkläder hade börjat! Jag hittade mitt fina fina fina linne på Gina tricot med en gång. (Upptäckte dock senare på kvällen att man flashar rätt bra i det..) Köpte även farsdagspresent till pappa, ett par spets-leggins. satans så dyra de är överallt?! Värre var det för Vicks. Hon hittade ingenting alls i stan, så vi åkte upp till A6. (Där tippade jag förövrigt vad Hv71-Modo skulle bli. Tjenna så fel jag hade. Återigen så visade Hv ingen vilja i matchen och det blev 2-5 till Modo.) Vi började med att springa till Lindex där hennes mamma och syster var. Längesen man träffade dem så det var trevligt! Sen sprang vi vidare. Det tog ett par timmar att hitta något bra, men jösses så bra det blev! Vicks hittade en hög, svart kjol och lånade sen en vit t-shirt av mig till. Otroligt snyggt!
Då var det ju det där också, jag skulle köpa Hv71-underkläder. och för alla som vet hur a6 ser ut, så är det ganska långt därifrån till Intersport som ligger längst bort. och kallt var det också, och det blåste! Väl där så har de enbart kalsonger. Hej och hå så irriterad jag blev.
Sedan bar det iallafall av upp till Dalvik igen, handlade lite mat och gick till lägenheten. Vi slappade mest hela eftermiddagen, och började nog göra oss iordning lite för sent, men, det var ju faktiskt dansbandskampen! Henrik Henrik Henrik! Scotts har förövrigt lovat att komma och spela i Ulricehamn i sommar, Så Vicks och Jessica, ni är väl fortfarande på?! :P
Vi gjorde iordning oss, drack lite grann, och åkte ner till stan. Otroligt mycket folk men, lönehelg. Då kan man inte förvänta sig annat! Vi ställde oss i kön till "Centrum" och kom ganska snart in. Hade en helt okej kväll, och sen bar det helt enkelt iväg upp till Dalvik för sömn igen. Tack Helena för att vi fick låna lägenheten!


Vicks och Jag. Gammal bild!



4, Sista minuten resa..
Var och fixade mitt pass igår, kortet ser fruktansvärt ut, men jag fattade ju inte vart man skulle titta när de tog kortet! Och underteckningen ser förjävlig ut. Men jag missade iallafall inte en bokstav i mitt namn som en viss Eric har gjort.. haha. Jösses så dyrt det är med pass förövrigt. 400 kronor för ett bevis på att det är du som är du! Usch. Dåligt tycker jag! Får passet senast på onsdag. Så sen bär det iväg! Jag och Jimmy vet inte vart vi ska än, men så länge det är varmt, billigt och vi kan koppla av så blir det bra!



5, Borås med Jessica.
Ja, idag skulle vi egentligen åka till Borås, men Jessica har migrän så, får kanske bär av i eftermiddag istället, om kvinnan kan tänka sig att må bättre! :P
Nu planerar jag att gå ut och springa Korsbackarundan, och sen in och duscha och lägga mig i soffan och kolla på film!


6.
Egentligen finns det mycket mer att berätta, men jag skrev ju att sammanfattningen skulle bli kort. Och se hur det gick med det! Så, jag får helt eneklt lära mig att uppdatera oftare!

Tack och Hej!

Metallica, Hockey och Stress!

Som vanligt!
Jag har så mycket att skriva, men jag har så lite tid! Så uppdatering får komma ikväll eller imorgon!
Men kan säga att Hv och Vinnerborg var inte okej i lördags, Metallica Biljetter finns och att det blir Kinnarpsarena och Hemmastå för hela slanten ikväll! Jadå!
Tack för mig!

Frölunda - HV71. Omgång 13.

Yaaaadå!
Om ett par timmar smäller det, bokstavligt talat, frölunda och skandinavium har nåt slags fyrverkeri och nyårsfirande när dom kommer in på isen.
Matchen drar igång klockan 16.00 och våran buss lämnar Ulricehamnsbusstation klockan 13.45.
Jag och Pappa åker till skandinavium, hej hej. Jag och pappa åker till skandinavium, hej hej!
Roliga är ju att jag för det mesta är enda Hv-supportern i bussen, och oftast enda tjejen. Men, för att skryta lite, så fort en frölundait har en taskig kommentar att fälla, kommer jag med ett mothugg och ingen kan svara tillbaka. Fega människor! :P

Matcherna mellan Hv och Vf är alltid spännande, adrenalinet börjar pumpa bara jag tänker på det! Hallelujah!
Jag tror på en 2-3 eller 2-4 vinst till Hv. Men som sagt, så som omgångarna har svängt för alla lag den här säsongen vågar jag inte hoppas för mycket. Men, får helt enkelt se tillbaka till Omgång 1 när Hv mötte Frölunda i Kinnarpsarena. Vinst till Hv med 6-2. Tackar!

Med tanke på hur gårdagskvällen såg ut, så blir det troligtvis en nykter afton idag!
Nu blir det iordninggörande och mat!
Chopp Chopp!

Kom igen nu Hv!

Stressad!

Okej, jag vet faktiskt inte varför jag sitter här.
Jag har inte ens duschat än! Jag och Jessica ska till Mr Fjöse, Tino och Glenn och chilla, blir nog någon öl eller två också. Men kära jössenes, jag är så sen nu! Åh!

Jobb...

Idag har jag vikarierat i köket på en grundskola. Förskola-sexor.
Endel barn är verkligen så söta så man inte kan sluta le åt dom.. Och fy i fan vilken energi dom har! När jag öppnade dörrarna till matsalen stormade dom in, och förskolebarnen är ju inte längre än nån meter... Himlans söta, men sprang nästan omkull mig... Haha!
Och när dom sedan ska kasta sin mat och ställa ifrån sig sina glas och tallrikar.. herregud... Endel når knappt upp till kanten på bänken! Så stod dom där nere och skriker tack för maten. Åh så söta....! Den dagen... :D
En sak jag funderar över är varför lärare säger åt barnen att tacka för maten, när dom själva inte gör det?

På eftermiddagen så kommer barnen från fritids och ska äta mellanmål. Och så var det en liten kille som skulle hämta ett glas vatten, och jag såg honom från början.
Han gick fram till vattenbehållaren och glasen, ser att det inte finns nått glas i översta backen, men att det finns under.. ställer sig och håller i backen med ena handen och lägger hakan emot.. Såg nästan ut som att han stog och försökte få upp ett glas från backen under med hjälp av tankeförflyttning :P jag gick fram till honom med ett par glas som var nydiskade och gav honom ett. Han sken upp som den största solen och blev överlycklig, och tackade förstås för det.

Vissa barn nu förtiden är verkligen väluppfostrade!

Har hittills haft en jättebra dag :D

I brist på annat..

Sätt din cd-spelare/ipod/dator på blanda, svara på frågorna och byt sedan låt.
FUSKA INTE!


1. Hur mår du idag?
Lick it up - Kiss


2. Hur kommer dagen (idag) vara/varit?
Just idag är jag stark - Kenta (hahaha!!)


3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Unchained Melody - The righteous brothers


4. Vad kommer du tänka innan du somnar idag?
Dangerous Game - 3 doors down


5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Snuff - Slipknot


6. Hur är det med kärleken?
Last Breath - Ahmed Bukhatir


7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
E20 Norr - Millencolin


8. Hur mår dina vänner?
Du Hast - Rammstein


9. Tycker dina vänner om dig?
The righteous & the wicked - Rhcp


10. Hur ser folk dig som?
Cut the crap - Alice in videoland


11. Spanar folk in dig?
Poor twisted me - Metallica


12. Har nån sexfantasier om dig?
Ska vi älska, så ska vi älska till buddy holly - Gyllene tider (haha!)


13. Kommer du alltid bo kvar i sverige?
Poisoned - Takida


14. Hur kommer du dö?
What if - Creed


15. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Rid - Christian Kjellvander


16. Vilken är din oturslåt?
Sad man´s tongue - Volbeat


17. Vilken är din tur låt?
Enter Sandman - Metallica (Yeah!)


18. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Anything att all - Tristan Prettyman


19. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Ge mig sol, ge mig värme - The Pinks


20. Hur är det med ditt liv?
Glue girl - Nikola Sarcevic


21. Hur kunde det vart i ditt liv om du hade valt andra vägar?
Million miles away - Offspring


22. Vad ska ditt första barn heta?
Fever for the flava - Hot action Cup


23. Hur kommer ditt liv bli?
Mary ann´s place - Volbeat


24. Vilken låt stämmer bäst in på dina föräldrar?
Die alone - Takida


25. Hur kommer hösten bli?
Breaking the law - Judas priest


26. Finns det nån som är hemligt kär i dig?
No milk today - Herman´s Hermits


27. Kysser du bra?
Lips of an angel - Hinder


28. Mår din kropp bra?
Hallelujah - Kurt Nilsen, Espen Lind, Eskil Holm & Alejandro Fuentes


29. Får du tillräckligt med uppmärksamhet?
Jerusalem - Matisyahu


Vissa svar var faktiskt lite läskiga!


HV71 - Timrå. Eftersnack!

Tackar!
Hv71 går segrande ur matchen med 2-1 efter förlängning.
Det var spännande i stort sett genom hela matchen, ska jag vara ärlig hade hv vart värda vinst i fulltid eftersom de hade mest skott på mål osv. Speciellt i tredje perioden. Innan Timrås tränade Challe berglund tog Timeout i slutminutrarna hade Timrå knappt varit i Hvs zon.

Hv-målen gjordes av våra nyförvärv, Kris Beech och Nickolas Angell. Otroligt kul för dom!

En tråkig sak var dock att Pelle Gustafsson fick hjälpas av isen i mitten av förlängningen, efter en "ful" tackling av en Timråspelare. En av kommentatorerna i radion hävdade att tacklingen var helt schysst med axel mot axel, den andra kommentatorn, dommare Rönnmark, samt hela publiken som såg bilderna ansåg att Timrå-spelaren "hoppade" in i tacklingen. Vilket resulterade i utvisning för "Boarding". Imorgon återkommer jag med mer information om hur det är med Pelle.

NU ser jag fram emot lördag, då jag och pappa åker till Skandinavium. Pappa är Frölundait, och när det vankas Frölunda-Hv71 match tar vi på oss våra lags respektive tröjor, och går in i arenan arm i arm.
Det finns dock INGET som är roligare än att gnabbas med frölundaiter före, under och efter match. Det är tur att man är tjej så det oftast håller sig på en "fredlig" nivå men kommentarerna man får då är inte nådiga. Speciellt för min del när vi är i Skandinavium.
"Otroligt ful tröja du har" "Fan, hur kan ni hålla sams!?" "Dålig uppfostran du har på dottern du!" "Ni kommer få så mycket stryk så du kommer gråta på hemvägen" Osv osv osv, kommer mycket annat också, som inte är så vackert, som inte bör skrivas här.
Det roliga är, att för det mesta när jag och pappa är i Göteborg på hockey. så vinner hv. Då är det jag som går ur arenan med huvudet högt och hör inte ett skit. Bara ser alla frölundaiter skamset ta av sig sina matchtröjor.

DET ÄR HÄRLIGT MED HOCKEY!

HV71 - Timrå. Pausvila..

Nu, såhär mellan andra och tredje ser det väl inte jätte ljust ut...
Vi skapar chans på chans, men Magnus åkerlund i Timrås mål är väldigt duktig.
Men vi ligger bara under med ett mål, det här klarar vi!

Kom igen nu Hv!

HV71 - Timrå. Omgång 12.

4 vunna matcher de 5 senast spelade. Dock en 4-2 förlust mot Färjestad borta i Tisdags.
Nu är det strax matchstart och jag tror på vinst idag.
Hv är fysiskt och spelmässigt starkare än Timrå iår. Men som Rögle har bevisat i tidigare matcher så kan precis vad som helst hända den här säsongen! Vilket är otroligt kul och spännande!
Hade dock hoppats på bättre spel från Hv,s sida hittills, men, det kommer när killarna blivit lite mer sammansvetsade!

Kom igen nu Hv!





Layout!

Nu är utseendet på bloggen uppdaterat.
Måste för egen del säga att det är en förbättring!
Vad tycker ni?
Det här får iallafall duga ett tag! :D


Fabian Brunnström, nästa "Foppa"?

I min ögon så är han det.
Jag upptäckte den här killen när han 2006-2007 hockey för Division 1 laget Borås Hc. Under säsongen stod han för 73poäng, och han var anledningen att Borås överhuvudtaget kom upp i Allsvenskan.
Borås klarade sig dock ganska bra säsongen 2007-2008 då Fabian gått vidare till FärjestadsBk.

Inatt gjorde Jonstorpa-pajken Nhl debut för Dallas. Innan säsongen var det 20 olika klubar som ville signa honom (bara det säger endel om hans talang).
Innan matchen berättade han om hur stort det här var för honom, när han de två första matcherna bara fått sitta på läktaren och se lagkamraterna kriga. Han berättade även att han inte var det minsta nervös. Det märktes. Han spelade lungt och sansat.
Den här killen gjorde något inatt, som ingen rookie tidigare gjort under en säsong sedan 1979.
Han gjorde hattrick i sin allra första Nhl match.
DÄR har vi en spelare med Kvalité.
Peter Forsberg, nu är det dags att flytta hem till örnsköldsvik och ta hand om dina pengar.
Gör plats fööööör...... FABIAN BRUNNSTRÖM!


Nya Nhl-kungen!
Bilden kommer från http://hockeyexpressen.se

Layout.

Angåeende layout och annat på sidan, kommer det snart att uppdaterats. Måste bara komma på vad jag ska göra först! :P Så håll utkik!

Tankar och funderingar..

Har haft en himlans jobbig dag idag. Inte jobbig på ett hemskt sätt direkt. Utan mest bara för att jag funderat så mycket på saker och ting. Allt från himmel och jord.

Bland annat varför idrottare nu för tiden dör, som jag skrev igår på min bilddagbok (http://elviramraz.bilddagboken.se) så har Alexej Tjerepanov, en 19årig hockey spelare, nyligen dött av en hjärtattack i Ryssland.
Jag blir så tankspridd när det här händer, för det "började" hända för ett par år sedan att idrottare dog mitt under pågåeende matcher. Visst, spelare och idrottare har dött under alla tider när de utövar sina sporter, men inte så påtagligt många under så kort tid som nu de senaste åren..
2004 kom det första chockerande dödsfallet. Miklos Feher dog av en hjärtattack under en pågåeende fotbollsmatch.
Många hävdar att det har att göra med att tränare och föreningar pressar på idrottare att spela, trots att de kanske är förkylda osv. Man har länge vetat med säkerhet att hjärtat inte klarar av ansträngning vid en förkyldning eller lite feber. Ändå tvingas många fortsätta träna.
Visst, jag säger inte emot det här argumentet, för jag vet att det stämmer och att det är därför fler dör. MEN jag måste ändå ifrågasätta detta. Man har väl i flra flera år pressat idrottare till att träna? Det är väl inte något som utvecklats nu de senaste 4åren?
Jag tror att det ligger något mer bakom.
Jag tror att det skulle kunna vara ett virus som är påväg att sätta etablera sig. Låter som jag tittat alldeles för mycket på skräckfilm. Men skulle det inte kunna vara så? Ett virus som utvecklas i våra kroppar om vi överanstränger oss lite för mycket? Med tanke på hur chockartat cancer och aids utvecklats i världen skulle det inte alls vara konstigt om ett sånt här virus kom...

Efter många om och men..

NU har jag äntligen en ny blogg!
Det tog sin lilla tid, men nu bär det av!
Kommer dock inte göra mer ikväll, det får bli ett projekt för morgondagen.
Upp tidigt och åka till Ullared imorgon, eller ja, senare idag ska man kanske säga!
Godnatt Godnatt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0