Audi A6.

Nu åker Henrik, Jim och jag till Eksjö och tittar på en sjukt snygg bil som Henrik funderar på att kanske köpa.
Här har vi den: Audi a6 Avant

Jag gillar den skarpt, + att den är grön!

Vi skulle åkt till Vaggeryd igår och tittat på en annan Audi. garen hette "Albert" stod det på Blocket. Men, slog man upp deras nummer på hitta.se hette han Ujup. Henrik ringde när han kom hem från jobbet, då hade Ujup sålt bilen. Trots att Henrik tidigare på dagen ringt och sagt att han skulle komma så fort han slutat jobba. Dålig stil.

Nu håller vi tummar och tår för att den gröna är minst lika bra!





...




Rockabilly

Henrik kör sin far med jaktkompisar som ska på "älgmiddag" hos någon rik snubbe. Så jag är ensam. Jag ska diska.
Innan var vi hos svärmor och åt himlans god mat. Potatisgratäng, "lövbiff", bearnaisesås och sjukt goda morötter till. Hemalagad bakis-mat är bland det bästa som finns!

Igår var vi inne på Ztyle igen, yttligare ett Rockabillyband som spelade. Jag gillart!
Hub Caps hette bandet. Inte i närheten av John Lindberg Trio som vi såg för ett par helger sen, men det svängde rätt bra ändå!


Sverige-Finland

Sitter och tittar på Sverige-Finland just nu i Channel one cup. Just nu står det 5-1 till Sverige. Och senaste målet var verkligen underhållande. Sverige slår en långpuck som såg ut att tas ganska lätt av finlandsmålvakten bakom mål. Men han tunnlar sig själv och Mattias sjögren snodde åt sig pucken till förvåning av finskemålvakten och sjögren passade snyggt fram till Nicklas Danielsson som kom alldeles fri och satte pucken i helt öppet mål då målvakten fortfarande var bakom mål och filurade.

Tackar!


Hahaha nu gjorde finskemålvakten nästan en exakt Salo"räddning" om ni minns den? Nu står det alltså 6-1. Otroligt dålig målvakt finland har!


Tuff tuff tåg.

Sådär, nu har vi myst färdigt på marknaden. Jag sitter på tåget (eller egentligen inte, för klockan är 23.54 den 16e, men jag har ju installerat inlägget, Yei!).

Vet ni vad, trots att jag egentligen inte skriver precis just nu, så vet jag vad jag tänker just nu på tåget.
"Fan, kan folk inte bara skaffa sig hörlurar som är isolerade så folk runt omkring slipper höra skitmusik?!" För detta dilemma händer var och varenda gång jag åker kollektivt, vilket är väldigt ofta. Det stör mig något fruktansvärt! Så kom ihåg det alla ni som inte har isolerade hörlurar, ni är fruktansvärt störande. Alla gillar inte eran musik.
Eller är det kanske så att folk köper oisolerade lurar just för att andra ska höra, för att de vill visa upp sin musik? Isåfall så lyckas de/ni, fast inte på ett bra sätt! För det spelar ingen roll om det är underbara Volbeat eller nåt hiphop skit, för allt låter lika illa när man hör det genom andras hörlurar!

Visst är jag possitiv?



Mysmarknad

Eftersom jag åker direkt till Falköping efter jobbet så har jag ännu fler installerade inlägg. Bra va?

I Falköping är det Julmarknad. Det är utlovat dansande tomtenissar och mysiga små marknadsstånd och affärer. Alva kommer säga "Dääää tomte" överallt. Mys! Eftersom kameran följer med kanske det kan komma ett och annat kort på marknaden. Vi får väl se, kameran är inte den bästa i mörker, och med blixt blir allt jättekonstigt. Förslag på detta?


Passande CVbild?

Passar denna bild som CVbild?

 

 

 


Mysfredag

I skrivande stund (eller nej, nu är klockan egentligen 23.46, men med förinställt inlägg funkar det fint!) så står jag förmodligen och diskar. Som jag ska göra hela dagen idag. Eller nej, vänta, klockan är 08.00, då står jag just nu och plockar ihop diskmaskinen som har legat och badat hela natten. Det är ett jäkla meck att få ihop allt på rätt ställen kan jag säga. Nu kommer det också barn och kastar sina äggkoppar, skedar och oboyglas huller om buller. Ni förstår, idag är det mysfredag. På fredagar får barnen som äter frukost på skolan ägg, rostade mackor och oboy. Lyx eller?


Världpremiär!

Ja, det är märkligt. Ulricehamn har "världspremiär" ikväll.
Jag vet inte, men jag tycker faktiskt, trots allt att det är lite coolt. Även om det inte är en film som hela världen någonsin kommer att se. "Änglagård"filmerna väldigt mycket kult. Eller hur?

"Änglagård - Tredje gången gilt" har alltså premiär här i Ulricehamn. Pappa hämtade mig på stationen runt 6, och herregud säger jag. SÅ mycket folk utanför "Folkan" (som är Ulricehamns biograf). "Folkan" var förövrigt en av de första biograferna i Sverige som fick 3D-biograf. Det ni!
Hade vart kul att se alla de gamla bilarna som är med i filmerna. Men men, pappa ville minsann inte stanna. Och jag såg ju trots allt hela familjen Nutley, Wolf och de andra ett par gånger i somras när de var här och spelade in filmen. Och, de är väl inget speciellt. Folk som folk.



Finslip

Sitter just nu och finslipar mitt cv. Nu ska det fan bli ändring på saker och ting och jag ska ha ett jobb jag verkligen vill ha! Vad, vet jag faktiskt inte riktigt. Något förslag?


Red eye.

Jag tror väl att jag visat nästan denna makeupen innan men, vi kör igen, jag gillar den!







Sådär bilder, men what the hell.




Kära ni..

Det har blivit lite uppehåll i min uppdatering. Jag har helt enkelt inte haft ork att uppdatera, speciellt inte när det inte händer något.

Härromdagen fick jag yttligare en kommentar om mitt Captain Morgan glas. Denna gång skrevs det att mitt glas kommer upp bland de första bilderna på google när man söker på "CaptainMorgan Glas". Hur kul är inte det?! :)

Kommentaren lydde;

Hej!
Jag fick syn på din blogg för du hade lagt upp ett Captain Morgan glas som visades på google när jag sökte på "captain morgan glas".
Är så nyfiken på vart du köpt det glaset?
Tacksam för svar, jättefin blogg btw :)
/ Sara


Svar på detta; Sara, glasen kommer från en krog i Oslo. Alltså vet jag faktiskt inte vart man kan köpa dem tyvärr..


Julkalender

"Lily" har en väldigt fin julkalender på sin blogg. Mycket olika produkter från dag tll dag. Gå in och kika!


Sparris.

Jag är så fruktansvärt sugen på sparris precis hela tiden. Det är så väldans gott! Tror jag ska se till så vi ska äta baconinlindad sparris nu någon dag.. Mmm!

Henrik ringde förövrigt förut, hans chef bjuder mig och Henrik på matchen på lördag :) 
Det blir ett väldans åkande dock. På torsdag åker jag hem till Ulricehamn, för jag ska jobba på fredag, sen tillbaka till Huskvarna för matchen på lördag och sedan till Ulricehamn IGEN för Alvas första lussefirande på måndagmorgon. Det ska bli väldigt mysigt!


 

Gissleparken

Jag önskar så att jag just nu bodde i Gislaved, och att jag även bodde där nästa helg.

Ikväll på Gissleparken är det Scotts, och nästa helg är det Mustasch! Hur gött är inte det då?

Men nej nej. Nu bor jag för långt bort. Kul.



Citat.

"Ingen människa förtjänar dina tårar, och de som förtjänar dem får dig inte att gråta!"

"Förtroende tar en evighet att bygga upp & en sekund att förlora.."


Strykande åtgång

Nu har jag äntligen fått användning för en av mina fina skålar som jag köpte. Som jag skrev i förra inlägget, julen börjar tidigt iår!
Igår, strax innan Becca och Dea kom hit så slängde jag ihop min favorit fudge.


Jag använde istället för sockerbitarna (ni vet vilka jag menar va? Stor vita typ "kuddar" som man köper i lösvikt?) "Fluff". Det är som flytande marshmallow och dundergott i fudge! Finns på bland annat Citygross!











Sillsallad

Man skulle kunna tro att jag är 70år gammal. Men jag ÄLSKAR sillsallad. Speciellt på macka ihop med julskinka. Nu har jag tyvärr ingen julskinka än, men en macka med sillsallad och kokt ägg duger lika bra! (Jag vet, det är lite väl tidigt med julmat än men, jag kan inte hålla mig, okej?) Åh, jag längtar till Jansons-frestelse! Åhh...! 

Julen börjar tidigt iår!
Igår gjorde jag min favoritfudge också. Den är snabb och galet god. Kanske därför mamma kallar den "Strykande åtgång"? Senare kommer iallafall mitt recept på denna goda godis här på bloggen. Håll utkik!



Ser ni det jag ser?

 



Har ni sett "Into the wild"? '
Om inte, så MÅSTE ni se den. Det är en sådan film som man kan fundera över i veckor.
Fruktansvärt bra film!
Där har Emile Hirsch huvudrollen. (Killen på vänstra bilden). Emile och min kära pojkvän är väldigt lika.
Det tycker iallafall jag.

Ser ni det jag ser?


Flaggmannen

Jag vet inte, detta kan väl vem som helst göra?


Dominic Lacasse


RSS 2.0