Jaaaaaaaa!

HUR underbart ÄR det här?!
Satt och lyssnade på HV-Timrå förut. Hörde enbart skrik, jubel och vrål i första perioden. Hv tryckte på som fan. Och sen bara smäller det. 3-0! Men, jag måste medge att jag blev otroligt nervös i slutet när Timrå reducerade till 3-2. Men, Andreas Falk var förstås framme och satte 4-2 i öppet mål. UNDERBARA värld!

Om Timrå förlorar en själklar matchserie där dom leder med 3-1, hur dåliga är dom då?! Moohaha!

Semifinaleeeee, here we come!!

HV71. Föralltid i mitt hjärta. I vått och torrt! Nu kan vi gå hur långt som helst! Behålla guldet kommer bli fint!


Mattias Tedenby är min hjälte!




Sunday, bloody sunday...

Ptja, slog upp ögonen vid 13.45 första gpngen idag. Kändes konstigt med tanke på hur förkyld jag är, så trodde inatt att jg inte skulle få sova en blund. Men, med ett par alvedon och alkohol i kroppen så däckade jag ganska bra runt 04 snåret imorse.

Reggaefesten igår var finnemang. Tråkigt att folk inte var utklädda, mer än värdarna, Linnéa, jag och Jesus a.k.a Robin. Träffade även mycket nytt folk. Trevligt trevligt. Men kvällen slutade tidigt för min del, gick hem till lägenheten vid halv 1 ungefär.. Febern och förkyldningen ville inte ha mer alkohol. bara sömn. Sen kom Linnéa inklampandes runt 03 och ville äta Gulaschsoppa. och, vem tackar nej till det? Så, därav anledningen till att jag inte somnade förens 04.. satt även vid datorn och pratade med en viss Mr N fram till 02.30.. Smart drag av mig.. verkligen :P

Nu är väl planen att läsa i en halvtimme. Sen är det "Beck-Det tysta skriket", på tv4 som gäller. ÄLSKA att Norge har svenska tv-kanaler!



"Look-Alike"..

I torsdags var det "Hejdå-Sandra-Apo-Fika" hemma hos Ena. Sjukt vacker lägenhet måste jag först och främst säga. Det är INTE okej! Vi kom även fram till att Mr D på jobbet är väldigt lik en kille från Ulricehamn. Det tyckte han även själv att han var.
Det är läskigt det där med "Look-Alikes".. Jag har fått höra 3 gånger att jag har setts i Skövde, trots att jag inte vart där.. Och igår fick jag även höra att jag finns i Mölnlycke. Ser man på, ser man på...

Ikväll är det Reggaefest hemma hos kvartetten på Möllergata; Marie-Louise, Maja, David och Elisabeth. Ska bli galet spännande, tots att jag är snorigare och hostigare än på länge. Har köpt reggae-passande smycken och annat idag. Även inhandlat en ny jacka. Yei!

Sitter o lyssnar på Timrå-Hv71 just nu. Sanslöst spännande. Winnerborg står just nu och lyssnar på en videogranskning som kan innebära att Hv har kvitterat till 2-2.. Hoppas, hoppas, hoppas!
Jaaaaaaa! 2-2! Fint det Mattias! Nu är det match som heter duga!





Glädje och Sorg...

Ja, uppdatering följer;

Förra söndagen, alltså den 1 Mars. Fick Linnéa förra årets födelsedagspresent. En akustiskspelning med Lars Winnerbäck här i Oslo. Otroligt bra måste jag säga, och vi hamnade förstås länsgt fram, och i många låtar hörde man knappt Lasse, utan det var Linnéa som tog över sången :P

Förra måndagen, insåg jag att "Fan, Volbeat spelar här på onsdag, och det är mitt favoritband, det kostar 270kr, varför har jag inte redan köpt biljett?", så. Tänkt och gjort. Jag köpte två biljetter åt mig och Linnéa (hon, som förövrigt inte ens lyssnar på dem). På Onsdagen jobbades det, det peppades med Volbeat i högtalarna på S60 under stora delar av dagen, (till min lycka, då det oftast bara spelas musik ur skit-ipodar annars).. Jag och Linnéa stressade oss hem för att göra oss iordning för den stora kvällen. Vi kom till Sentrumscenen vid halv 20 i 8. Sentrumscenen förvånade mig. Det var hur fint som helst med balkong och grejer ner till scenen. Vi fick bra platser och köpte oss varsin öl.
Jag undrar verkligen vem som valt förbandet. "The Yum Yums". Låter det som ett bra förband till Volbeat? The Yum Yums.
Yum Yums låter som typisk Americanpie musik. Illa!
Sen klev Volbeat på.. Och glädjeruset varade till cirka 2 på natten då jag lyckades somna. Michael stagedivade, tog upp folk på scenen och vara som vanligt helt överförväntat bra. TUR att jag ska se dom på SwedenRock och Metaltown i sommar! :D

Och sen kommer jag då till en av de värsta kvällarna i mitt liv. Söndagen den 8e Mars då Metallica gästade Sthlm.
Mr N, Mr P och Mr M hämtade upp Sara och mig i Ulricehamn vid halv 11 tiden. Och turen bar iväg upp till Stockholm. Innan vi ens lämnat Ulricehamn skickade jag ett sms till Mr N i framsätet, där det stog att jag var törstig. Svaret jag fick tillbaka på sms var; "Åååååh..!", så, det blev kaffe/dricka paus i Gränna. Sedan, väntade en lång, men ganska rolig resa upp. Vi lekte lekar, vi sjöng och latjade. Och Metallica och annan fin musik skrålade ur högtalarna i bilen. Stämningen var på topp! Vi kom upp till huvudstaden vid 14.30 cirkus. Parkerade i ett parkeringshus mitt emot Globen där parkeringsautomaterna inte fungerade, reslutat; vi fick stå där gratis! Yei!
Vi satte oss på en pub och drack öl, puben spelade Metallica och folket var glada. Där satt vi ett tag. Pratade med Mr D i telefonen X-antal gånger om vart/hur/när vi skulle träffas så han kunde få sina biljetter. Vi kom efter många om och men fram till att vi skulle ses precis innan vi gick in i Globen. Vi åt även mat på "Röda Kvarn". SJUKT god mat, bara dte att alla tre MR var klara låååångt innan mig. Man ska väl njuta av mat?
Sedan, vid halv 7, gick vi och ställde oss i kön in. Där jag och Sara sedan snälltfick vänta på Mr D och Mr S(H). När det sedan väl kom var det ett kramkalas ett tag. Har trots allt "kännt" MR D i 7½ år, men aldrig träffat människan. Vi drack varsin öl som kom ur MR S(H)s påse. Och gick sedan in. Jag mådde så fruktansvärt bra.. Fram tills 20.02.. Vi satte oss på våra platser, jag insåg "Varför spelar inte förbanden än?" och MR N pekar neråt scenen där Lars, Kirk och Rob kommer gåeendes. Publiken jublar, men jublet dör ganska snart ut i extrem tystnad när Lars inleder med att säga "This is never easy...". Sedan förklarar han att James ligger på sjukhus och att Metallica inte kommer genomföra sin konsert på kvällen.. Han förklarar även hur bra spelningen kvällen innan var osv. Kul för oss på söndagen att höra..
Jag finner inga ord på hela den här historien, men ändå har jag egentligen så mycket att säga.. Men, kan säga att bilresan hem var en pina.. 90mil helt i onödan. Det var dyr mat och öl..
Vi som hade biljett till söndagensspelning, kommer ändå få kompensation genom att spelningen kommer genomföras senare i Maj. men, i söndags var det ingen tröst.
Det positiva med det hela är, att jag kommer träffa Mr D och Mr S(H), inom en ganska snar framtid igen :) men, då kommer dte förmodligen bli resa direkt från Oslo till Sthlm, och sedan en hotellnatt där uppe. För, jag vägrar åka fram och tillbaka en gång till..

Nu ska jag och Linnéa gå ner i källaren och tvätta en behövlig tvätt. och sedan ska jag fortsätta läsa "Snabba Cash".

Det blev en ganska kort sammanfattning av det hela men, ska försöka uppdatera oftare istället :P

Chopp Chopp!





Det var inte igår..

Jag SKA börja uppdatera det här. Jag lovar! Jag börjar imorrn när Linnéa är på gymmet!

Då ska jag prata om hur himla bra Volbeat var i onsdags, och om hur himlans bra Metallica var i söndags... Hmpf.

Nu ska jag fortsätta läsa min "Snabba Cash". Sanslöst bra bok!

RSS 2.0