And no guitars...

Dagens humör: Glad och rastlös..
Dagens mående: Bra!
Dagens borde: Har inget kvar som jag borde göra ikväll.. klockan är trots allt 01.40..
Dagens frisyr: Slarvig hästsvans...
Dagens klädsel: Converse, svarta leggins, svart kjol och brun tshirt..
Dagens planer: Kunna somna..
Dagens vill ha: En viss herre..
Dagens längtan: Till piren på lördag med Skacke, Vicks och Fredde..
Dagens fundering: Finns mycket funderingar i huvudet nu..
Dagens beroende: Vatten
Dagens tråkigaste: Åka hem från Lekeryd..
Dagens låt: Space Cadets - Aussie Bop! Yeah!
Dagens bästa: Vakna klockan 05.30 av en puss.. :)


Nu är jag tillbaka i verkligheten för ett par dagar, på fredag bär det iväg in i fantasin igen :P
Har varit i Lekeryd sen i torsdags.. Grillning, träffat familjemedlemmar både här och där, trevligt sällskap, fiddy-körning och mys har stått på listan. Jag har helt enkelt en väldigt bra semester :) Igår, efter att Skacke slutade jobba åkte vi till Gränna och åt äcklig pizza som såg fruktansvärt ljugande god ut.. Men, jag fick iallafall min sura polkagris! Yei!

Njae, onödigt inlägg det här, för jag känner att John Blund kastar stora stenblock i mina ögon nu.. Uppdaterar vidare imorgon istället..
Haaa det!

Chopp Chopp!



Åhå jaja...

Idag kom jag hem från en helg som tillbringades tillsammans med Vicks nere i Ängelholm. Helgen bjöd på utgång och bio, och lite mer därtill. Har haft det himlans mysigt iallafall! :) tråkigt att vi bor så långt från varandra vännen :(

Innan helgen, dvs i torsdags, var Skacke, Mattan, Vicks och jagBorås djurpark. Det första Skacke sa när vi kom ur bilen va.. "....Alla har barnvagn... Utom vi.." Men det var en väldigt bra och mysig dag, även utan barn :) En kvinna åt potatisallad och grillad kyckling på Icagolvet, ett barn flög iväg med paraply i parken, en ful rödhårig skitunge räckte ut tungan åt mig, en liten liten jättesöt tjej flörtade med Skacke, vi drack kaptenen på bryggan i Ulricehamn.. Vi var även på bio, Hangover! haha, sjukt rolig film! Hela dagen var som en semesterdag ska vara :) Fylld med upplevelser :) Thanks for the memories guys!

Imorgon händer inget speciellt, på torsdag ska jag förmodligen hälsa på Hugo.. Hemska tanke.. Jag vill inte. Jag hatar sjukhus.. Och på torsdagkväll ska jag förmodligen till Jönköping/Lekeryd igen.. :)

Nu, ska jag gå ner och gosa lite mer med Alva (som förövrigt har växt alldeles för mycket sen jag såg henne sist?! )


Chopp Chopp!



Gaddning va det..!

Yeas, ikväll händer det. Jonas ska få lov att märka mig för livet.. Jesus. Jag ser fram emot minst en timma av smärta utanför denna värld... Herregud :D Kommer bli himlans snyggt dock!

Skacke tog förövrigt mckort idag, så nu är han ute o kör, och jag planerar att gå ut o gå med hans hund.. Yepp!


Chopp Chopp..!



Dysterhet och orolighet..

Begravningar ligger nog bland det högsta på min "ogilla-lista".. Fast, förmodligen så ligger den högt upp på de flestas "ogillar-lista"..
Att se män i 30års åldern gråta som barn, och se sin egen pappa gråta.. Finns det egentligen något värre? Män ska ju vara hårda, tuffa och ta hand om oss tjejer? Jag gillar att killar visar sina känslor förstås, men som sagt, se sin egen pappa gråta är inte roligt alls..
Att gå fram till kistan och ta farväl.. Shit.. Det tar verkligen emot.. Jag trodde att jag inför denna begravning inte skulle gråta speciellt mycket.. Jag grät inte speciellt mycket när vi satt ner i bänkarna, förutom när en viss psalm spelades och Karl-Johan sjöng.. Men när vi skulle gå fram till kistan.. Herregud.. 2 meter ifrån kistan så kom det.. Jag snyftade och grät som ett förtvivlat barn.. När jag skulle lägga min ros på kistan så var jag så tårögd så jag har ingen aning om vart på kistan jag la den..
Jag kan inte låta bli att tycka att begravningar är hemska, men samtidigt så otroligt ro-givande. Jag är inte troeende på det sättet, jag tror att det finns något som är större än oss människor, jag tror att det finns något mer liksom, men inte säker på att det är just gud. Men, jag blir ändå lugn av kyrkor osv..

Djupt inlägg det här blev känner jag.. men jag är dyster och ledsen fortfarande så, det får vara så!

Nu ser jag däremot fram emot kvällen, hoppas och vet att Skacke kommer liva upp tillvaron, som en hel tårta! ;)


Chopp Chopp!



Uppdatering om städningen..

Okej. Det är som såhär. Jag har en hel,full, svart sopsäck med kläder + en stor tvättkorg med jeans jag inte vill ha kvar. Och jag har ändå inte mer plats i garderoben?! Vad händer?!



Städa, städa varje freda, oså varje jul.. det tycker jag e kul...

Dagens humör: Uppåt och igång!
Dagens mående: Bra! Ont i magen dock..
Dagens borde: Städa och slänga kläder ur min garderob..
Dagens frisyr: Två uppsatta toffsar
Dagens klädsel: Mysbraller och linne
Dagens planer: Städa garderoben....
Dagens vill ha: En viss herre..
Dagens längtan: Till imorgon, efter begravningen..
Dagens fundering: Vart ska jag göra av alla kläder jag inte använder?
Dagens beroende: Musik och regnet!
Dagens tråkigaste: Städningen..
Dagens låt: Jumper - Jag undrar.. Haha
Dagens bästa: Att jag är på sanslöst bra humör och att mitt rum senare ikväll kommer vara himla fint!


Har redan varit redig idag. var ute och gick lång-rundan med William. Han avskyr dock regn och försökte gå så nära mig som möjligt hela tiden för att få skydd från regnet. Hmpf. Jag däremot, jag älskar att gå i regnet! Mm!
Nu hinner jag inte mer. Uppdaterar senare hur det går i min städning! Intressant va!? Mohaha

Chopp Chopp!



Gud sa till mig, du ska va min profet.

Asta kask är på i mediaspelaren. Mohaha.

Har egentligen inte mycket att skriva nu.. Var i Borås idag, köpte en hel del fina saker.. Underkläder för alldeles för mycket pengar och inhandlade mig även en fin, svart kofta som jag ska ha på begravningen på fredag.. Huah... Jag ser deffinitivt inte fram emot det. Ser däremot fram emot fredagkväll och resterande helg :)

Ser även sjukt mycket fram emot nästa vecka när Vicks kommer hit. Damn va mycket bus och hyss som ska genomföras! Mohaha! På torsdag, fast och bestämmt blir det Borås Djurpark. Vicks, Skacke(Från och med nu får Mr S(H) ha sitt "riktiga" namn), Mr Mattan och jag. haha. kan bli en upplevelse. Jag och Vicks kommer springa runt som småbarn och ta kort på allt som rör sig. Och som Vicks uttryckte sig; "Jamen, det är ju jättebra att vi är fyra! Då är vi som en liten familj! Och då kan vi få ett familjepaket och gå in billigare! Då ska vi bara lista ut vem som ska agera mamma och pappa?"  Haha. Åh. Härliga sommar!

Påtal om härlig sommar! Jag var ute i trädgården förut, och upptäckte att hallonen faktiskt ÄR mogna! Det är konstigt att det första hallonet/jordgubben/smultronet på sommaren kan smaka så himla gott! Det är som att man glömmer av från år till år hur gott det faktiskt är!

Imorgon bär det av till läkaren, IGEN. Så, sömn lär det bli nu!


Chopp Chopp





You speak to me..

Dagens humör: Glad och peppad
Dagens mående: Huvudvärk och ont i örat/halsen. Läkaren imorrn igen! Hmpf.
Dagens borde: Städa och slänga kläder ur min garderob..
Dagens frisyr: Utsläppt, nyvaket (trots att jag vaknade för flera timmar sedan..)
Dagens klädsel: Mysbraller och tshirt
Dagens planer: Städa garderoben....
Dagens vill ha: En viss herre..
Dagens längtan: Efter Jessica! :(
Dagens fundering: Vart ska jag göra av alla kläder jag inte använder?
Dagens beroende: Musik!
Dagens tråkigaste: Att det är långt till fredag..
Dagens låt: Thiriving Ivory - Angels on the moon..!
Dagens bästa:
Att Vicks och jag planerat klart hur vi ska lösa nästa veckas bravader! + att jag fick ett vykort på posten!


Jag gick inte alls och la mig efter att jag var klar med bloggen inatt. Nepp. jag gick ut och gick en sväng i ösregnet istället. Helt tyst bortsett från regnet, och det luktar ju så himla gott när det är varmt i marken och regnar.. Det hann tänkas en hel del, och jag mådde himla bra när jag kom in :) Gick utan paraply och utan jacka. Blev med andra ord dyngsur, och jag gillart! Frågan är om det egentligen va bra för min hals men, det skiter jag i, för inte ens penicillin gör den bra!

Mr J sa förövrigt det bästa igår; "Jag är rätt glad över att du inte är så himla lycklig..!". Jaha ja, tackar så mycket för det herr Rönngren! Men nu är det som så att jag är rätt lycklig. Det kom jag på inatt när jag va ute på promenix..

Just nu så har jag inget att skriva om egentligen. Men sitter här och försöker undvika det oundvikliga.. Min garderob som skriker efter mig.. Åh...

Chopp Chopp.



Sent, senare, senast..

Klockan är strax 01.00, min vanliga tid för att vara kreativ. Det hade ju vart bättre om den tiden egentligen var, ptja, 12.00, men icke!
Sitter och lyssnar på Claes-göran Hederström - Det börjar verka kärlek banne mig. Kan faktiskt inte låta bli att tycka att "dansband" ibland kan va kul och skönt att lyssna på. Mitt hårdrockshjärta skäms över att säga det egentligen men.. sån är jag! :P

Det blir återigen en helg i Jönköping. Känns bra det! :) Planen är att bada den här gången. På allvar. Även om det ösregnar och åskar. Nu ska det göras!
Åker till Lekeryd på fredag eftermiddag förmodligen, men, vid 11.00 är det först begravning för en av mammas närmaste vänner. Det känns sådär. Kommer se hennes systersöner gråta, och de är runt 30års åldern. Och jag klarar inte av att se män i den åldern gråta, vilket kommer leda till att jag gråter. Fan..

Imorgon är planen att försöka komma upp i bra tid, gå ut o springa om det regnar, och sedan ta tag i att rensa garderoben.. Suck. Det måste göras. Kan knappt stänga den + att det står två tvättkorgar med ren tvätt som vill in.. Åh. Dagens i-landsproblem = för mycket kläder. Och för att göra garderoben ännu lite större ska jag åka själv till Borås på onsdag och inhandla en fin, svart klänning att ha på begravningen på fredag.

Det börjar verka kärlek banne mig, övergick väldigt snabbt och chockartat till Slipknot - Psychosocial. Jag gillart!

Nu ska jag somna till ljudet av Mr Johnny Cash tänkte jag.

Chopp chopp!






Everyday is the first day of the rest of your life..

Dagens humör: Irriterad, glad och lite små hängig..
Dagens mående: Hyffsat
Dagens borde: Inget just nu.. mer än att packa upp allt jag köpte på Gekås..
Dagens frisyr: Uppsatt..
Dagens klädsel: Shorts och linne
Dagens planer: Titta på film senare.. Packa upp allt..
Dagens vill ha: En viss herre..
Dagens längtan: Tills Vicks kommer hit!
Dagens fundering: Hur allt plötsligt kan kännas rätt bra? :) 
Dagens beroende: Musik!
Dagens tråkigaste: Allt folk som tar för mycket plats och bara är ivägen på Gekås..
Dagens låt: Thiriving Ivory - Angels on the moon..!
Dagens bästa:
Filmerna och skivorna jag köpte idag!


Jaha ja. Idag har dagen spenderats på Gekås i Ullared. Jösses... Det är jättebra med en affär där allt är superbilligt. Men vad i jössenam ska hela sveriges befolkning och alla danskar vara där samtidigt för? När vi kom vid 09.00 imorse var det inte speciellt mycket folk, när vi lämnade stället vid 12.30 var det helt över befolkat. Jag hade gjort mycket för att få en av de dagskassorna de har på det där stället! Jösses. Tänk om man hade varit smart och kommit på Gekås.. Vad rik man hade varit..

Jag köpte saker för alldeles för mycket pengar. Filmer, skivor och allmänt mycket skit..

Skivorna som inhandlades:

Johnny Cash / The ultimate collection.
Skitsnygg svart plåtbox med 3 skivor i..
Rock´n´roll / Love songs. Likadan svart box i 50-60tals stil. Också 3 skivor i.
Rock around the clock. Också en svartbox i samma stil. De bästa låtarna från 50-60 talet. Också 3 skivor..
Sweden Rock / Volume1. 2 Skivor med allt från Disturbed till Heat. Mmmm!
Guns´n´roses / Greatest hits. Ptja, namnet säger väl det mesta?


Filmerna som köptes:

Bert, den siste oskulden.
Hundtricket.
I taket lyser stjärnorna.
(Film som gjorts från en bok jag läst cirka 20gånger..)
Black Jack (!)


Sen så köptes det ju en och annan leksak till lilla Pufflan. Och kläder för att utöka prinsessans redan stora garderob. Damen har mer kläder än vad hennes föräldrar har tillsammans...
Och det köptes himla mycket "bra-o-ha-grejer".. Spray, deodorat, shampoo.. bla bla bla bla bla...!


Nu tänkte jag sätta mig i soffan, dra täcket över mig, och titta på Bert.

Chopp Chopp!



Angels on the moon...

Helt fast i den här låten nu. Hörde den för första gången igår, bara början av låten, och fastnade direkt..






Long time, no see..

Jag vet. Jag är sämst. Tack. Då fick vi det överstökat.

Nå, vad har nu hänt sen jag bloggade sist? Den 2 Juni bloggade jag sist. En månad sedan. En månad som vart full av upplevelser!

Sweden Rock 3-7 Juni:

Ja, vad ska jag egentligen säga.. 5 dagar som för mig var underbara. Hade nog faktiskt inte tråkigt en enda sekund under de här dagarna. Bra musik, sanslöst trevligt folk och öl! Vädret kunde knappt vart sämre men, det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder? Och som en viss mr S(H) uttryckte sig; Det är hårdrockarnas himmel. Och ja, jag är beredd att hålla med. Nedräkningen till nästa års Sweden rock har börjat! Ge mig 9 Juni 2010 NU.


Turkiet 10-17 Juni:

Min och Jessicas lilla utflykt. Alanya. Älskade Alanya... Mycket sol fest och lugn. Kan inte begära mer, men till nästa utlandssemester ska jag komma ihåg att spara in lite på solkrämen så jag iallafall får LITE färg! Och nästa gång ska jag inte äta kina mat. Matförgiftning fanns. Både jag och Jessica fyllde år där nere, hon på lördagen den 13e och jag måndagen den 15e. Fint var det!


Midsommar 19-20 Juni:

Inga ord. Det var helt enkelt inte en bra midsommar. Men vi var i Halmstad och jag fick träffa Matthew och Alice :)


Metaltown 26-27 Juni:

2 dagar av öl och musik! Hängde med mr N, och vännerna från Karlstad. Mycket fint. men hade varit 1000ggr bättre om jag varit längre och om jag inte hade haft halsfluss...


Jaha ja. Det var min junimånad i väldigt korta drag det.

Igår, fredag, åkte jag till Jönköping, eller ja, Huskvarna, eller nej, rättare sagt; Lekeryd. Förort till Huskvarna, som är förort till Jönköping. Mr S(H) hämtade upp mig, och jag trodde på allvar att jag skulle dö pga värmen. Men, vi åkte hem till honom, slängde oss i soffan och knäckte en öl. Sen var allt mycket bättre! :P Vi lagade mat, tittade på massa film, åt Ben & Jerrys glass och gosade med hans leopard gekko.. Leo. Mycket orginellt namn :P Åkte hem idag, och var hemskanst nära på att missa bussen, för min del hade det dock inte gjort nåt. Hade mer än gärna stannat ett tag till :)

Imorgon bär det av till Ullared med pappa, mamma och Pernilla. Ska springa runt och tacklas med alla hemska tanter med kundvagnar igen... Åh.. Bilen avgår härifrån Sträckås klockan 07.25, så sömn nu blir bra!


Chopp Chopp!




RSS 2.0