Långkok.

Jag är jättesugen på att köpa mig en redig gjutjärnsgryta och göra ett riktigt långkok. Nu kanske många tror att jag är ironisk, men nej, det är jag inte. Antingen gjutjärn eller äkta tjock ler-gryta. Kanske ska önska mig i julklapp? men det är så himla långt till jul! Åh..

Fick tidigare idag reda på att Stone Sour kommer till Sverige i November. Om jag är sugen? OM jag är sugen.. Det är dock i Stockholm och en torsdag och största minuset; jag har ju inget jobb, vilket innebär 0 riksdaler på kontot. Inte 0 men.. konsertplånboken ligger på hyllan iallafall :( Stackars..

Inlindad.



Fint va? Blä..



Scar-tatuering.

Mitt ärr kommer se så himla hemskt ut...




Läkarbesök.

Dagens humör: Förtvivlad..
Dagens mående: Inge vidare.
Dagens borde: Borde inget med min satans hand.
Dagens frisyr: Lamt försök att sätta upp håret i toffs, det gick sådär eftersom jag knappt kan använda högerhanden. men det får duga.
Dagens klädsel: Svarta jeans och tröja.
Dagens planer: Ska till läkaren vid 15.30. Sen planerar jag att försöka duscha, vilket kommer bli en upplevelse..
Dagens vill ha: En snygg tub-halsduk!
Dagens längtan: Till värmen. Grattis, cirka 300 dagar kvar till nästa sommar..
Dagens fundering: Hur fan ska jag kunna tvätta håret nu då?
Dagens beroende: Aloe Vera salva och kompresser..
Dagens värsta: Handen.
Dagens låt: Cartoons - Diddley Dee
Dagens bästa: Att en läkare kommer försöka fixa till handen.


Jag skulle ringt till läkaren med en gång, det sa sjuksköterskan jag pratade med precis. Men en sådan här brännskada kan väl inte bli såhär farlig tänkte jag i söndagskväll. Jag skulle lyssnat på Randi.. :( Om det går hål på blåsan kommer det bli jätteinfekterat sa sköterskan. Och i värsta fall kan det sluta med operation. vad är det som händer!? Åh.. Det är synd om mig!

Chopp chopp




Tysthet och slocknande stjärnor..

Är hemma hos föräldrarna nu fram till på onsdag. I vanliga fall håller jag mestadels till i Jönköping nu. Det är så skönt att komma hem till Ulricehamn. Det är så tyst här. Föräldrarna bor i ett område som ligger i stan, men ändå utanför, hästhagar runt omkring hela huset.. Stor trädgård med en massa olika frukter och grönsaker. Helt enkelt ett ljuvligt ställe att vara på!
Var nu precis ute min sista runda för kvällen/natten, och det är verkligen tyst. Sådär tyst att det börjar dåna i öronen. Inte ett ljud någonstans. Förstår ni vad jag menar? Det är liksom så tyst att man verkligen kan höra sin egen puls osv. En underbar känsla. Men vad är det som gör att det dånar i öronen när det är knäpptyst? har jag tinitus?

Älskar att vara hemma och ensam på natten. Speciellt en sådan här kväll. Så stjärnklart och kallt. Stod länge och tittade på stjärnorna.
Insåg en väldigt hemsk sak som jag vetat om länge: En av Karlavagnens stjärnor håller på att slockna. Det ser iallafall ut så, man kan knappt se den längre. Den där som sitter i vänstra hörnet på vagnen, där handtaget börjar. Det gjorde faktiskt på allvar lite ont i mig när jag såg detta första gången, vilket iochförsig var ganska längesedan. Håller den verkligen på att slockna? Vad händer då? Då är det ju inte Karlavagnen längre?


Chopp Chopp!

Oh Romeo, where do you have your Juliet?

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Sådär med tanke på handen.
Dagens borde: Fixat iordning cv:t..
Dagens frisyr: Lugg och uppsatt i toffs.
Dagens klädsel: Svarta jeans och just nu en mys-tröja.
Dagens(morgondagens) planer: Sova strax, och imorgon bär det förmodligen av till Borås för att köpa nån av dom 10 halsdukarna jag hittat. Hur ska jag kunna välja?
Dagens vill ha: En snygg tub-halsduk!
Dagens längtan: Till värmen. Grattis, cirka 300 dagar kvar till nästa sommar..
Dagens fundering: Hur personer som har uppenbart serviceinriktade jobb kan med att vara otrevliga?
Dagens beroende: Aloe Vera salva och kompresser..
Dagens värsta: Handen.
Dagens låt: Shebang - Romeo
Dagens bästa: Att jag fick mina skattepapper(från Sverige) från Augusti09-Augusti10. Får tillbaka 703kr, och jag minns inte ens att jag jobbat i Sverige under denna period. Men.. tydligen :D

Det finns så sinnessjukt mycket snygga tub-halsdukar nu. Jag kommer aldrig kunna bestämma mig för vad jag vill ha? Hur ska detta egentligen sluta? + att jag MÅSTE köpa ett par fina vantar också, förfryser ju nästan händerna nu. Och det är inte ens höst än. (Det BORDE iallafall inte vara höst än, det är ju faktiskt fortfarande augusti, men utanför fönstret är det just nu frost. Hmpf)

Nu ska jag kika upp bussar inför imorgon, och sen blir det sömn.

Chopp chopp!




Brännskada.

Jaha. Back on track... Igen.

Har kännt ett ganska starkt sug efter att blogga ett tag nu, men, det känns så meningslöst att skriva om saker och ting, eftersom det aldrig händer mig något speciellt..? Men, jag tänker ta upp det här med bloggandet igen, jag menar, är det ingen som läser så skriver jag ju för min egen del, och det är ju aldrig fel att skriva av sig..


Så som rubriken förklarar så är jag alltså brännskadad. Rätt grovt om man frågar mig. Och med tanke på att tillochmed min bror tyckte det såg illa ut så är det nog illa. (Han som skrattade och hånade mig i somras då jag bränt hela benen på en brännmanet. "Äh, det är fan bara o bita ihop Josefin!").

Åter till ämnet; Brännskadan. Det hände igårkväll. Jag har pratat länge om att jag vill vaxa mina ben, så igår skulle Henrik så snällt hjälpa mig med detta. Jag läste noga igenom bruksanvisningen flera gånger för att säkert göra rätt. (Vem vill bli brännskadad osv liksom?) Jag gjorde EXAKT vad som stod på burken, satte in burken i micron och körde igång på cirka 35-40sekunder. När micron plingade och jag tog ut burken var vaxet så varmt att det var helt rinnande(!?) och det rinner förstås ner över hela handen. H.ELVETE vad ont det gjorde. Jag sköljde i fruktansvärt kallt vatten i mer än 10minuter. Ändå blev handen sjukt svullen och helt knallröd.

Vi lät burken stå och Henrik rörde runt hela tiden för att kyla ner vaxet. Det tog ungefär 40minuter innan det gick att använda! Det säger väl en hel del; det var SJUKT varmt när det hamnade på min hand.
När vi sedan ska vaxa så händer ingenting på mina ben. Så vi provade en bit på Henriks smalben, och han blev helt kal. Så, jag hade alltså ändå alldeles för kort hår på benen för att vaxa! Så min j.vla brännskada är helt i onödan!

Ikväll så är det en gigaaantiskt lång blåsa och en massa små i en fin linje över hela översidan av handen. Det ser ut som blåsan ska spricka när som helst. Snyggt ärr jag kommer få. Henrik tyckte igårkväll att brännmärket såg ut som en stor spermie. Kul. Det kommer se ut som jag har gått till en tatuerare och gjort en "Scar tatuering" i form av en spermie på handen. Yei. Hmpf.

Ja. Jag återkommer imorgon, förmodligen kommer det kanske bild på olyckan.

Chopp Chopp!



RSS 2.0