PS3

Henrik har fått hem sitt Ps3. Han fick med ett "Gran Turismo", så ikväll blir det spel spel spel. Vi ska åka till Mediamarkt och se vad en till kontroll kostar och vad det finns för billiga spel. Glad är jag!



Giraffer

För er som konstigt nog kanske inte vet så älskar jag giraffer. Världens vackraste djur.
Här har vi mitt drömresemål.

Hoofs hemsida finns det nu ett par örhängen jag MÅSTE ha. I Julklapp eller så beställer jag de själv nu.



Bilden är förstås från Hoofstore

Härromdagen köpte jag även nya pepperkaksformar på Indiska.


'
Bilden är från Indiska.


Got some music?





Sätt din cd-spelare/ipod/dator på blanda, svara på frågorna och byt sedan låt.
FUSKA INTE!

1. Hur mår du idag?
As she´s walking away - Zac Brown Band

2. Hur kommer dagen (idag) vara/varit?
Youth gone wild - Skid Row

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Leeches - In Flames

4. Vad kommer du tänka innan du somnar idag?
Folköl och dunkadunka - Svenne Rubins

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Rose of the devil´s garden - Tiger Army

6. Hur är det med kärleken?
Ace of spades - Motörhead

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Sleeping my day away -  D-A-D

8. Hur mår dina vänner?
Inget stoppar oss nu - BlackJack

9. Tycker dina vänner om dig?
'Cuz I can - P!nk

10. Hur ser folk dig som?
Gloria - Mando Diao

11. Spanar folk in dig?
La Bomba - King Africa

12. Har nån sexfantasier om dig?
Långa nätter - Melissa Horn (haha)

13. Kommer du alltid bo kvar i sverige?
I wanna be somebody - WASP

14. Hur kommer du dö?
Barfotavisan - Mats Paulson

15. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Stupify - Disturbed

16. Vilken är din oturslåt?
Disciple - Slayer

17. Vilken är din tur låt?
This is my life - Gasolin

18. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Eyes of a panther - Steel Panther

19. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Fly from the inside - Shinedown

20. Hur är det med ditt liv?
Ring of fire - Social Distortion

21. Hur kunde det vart i ditt liv om du hade valt andra vägar?
First date - Danko Jones

22. Vad ska ditt första barn heta?
Thirteen - Johnny Cash

23. Hur kommer ditt liv bli?
B.S.E - Storm

24. Vilken låt stämmer bäst in på dina föräldrar?
Brand new philosophy - John Lindberg Trio

25. Hur kommer hösten bli?
Fairytale - The Playtones

26. Finns det nån som är hemligt kär i dig?
Quelqu'un m'a dit - Carla Bruni

27. Kysser du bra?
Underbart - Kalle Moraeus & Orsa Spelmän

28. Mår din kropp bra?
Dunksters - John Lindberg Trio

29. Får du tillräckligt med uppmärksamhet?
Psychosocial - Slipknot


Ursäkta mig.

Men -17 imorgon kväll och -19grader på torsdag morgon?! Vad händer? Det är INTE okej!



Jag kollar alltid på www.yr.no istället för www.smhi.se för jag tycker alltid att yr stämmer mycket bättre! Det är från yr.no väderkartan kommer!


17 år?

God morgon kära läsare!

Kom att tänka på en ganska rolig sak innan, när vi var ute förra helgen så kom det fram en gubbe i 40-50års åldern och började prata med mig. Eftersom jag var nykter så var det ganska obehagligt. Han hade dock en väldigt annorlunda raggningstaktik. Han sa att jag var en kopia av hans systerdotter. Det var äckligt. Han pratade med mig i typ 5minuter och kunde verkligen inte ge sig med att jag var på pricken lik henne och han var allmänt vidrig. Och så sa han att hon är lika gammal som jag. "Jaha, och hur gammal är jag då?".Hans svar var "17 förstås!". WHAT?! Ser jag ut som 17? Ja, jag vet inte, men jag tackar och tar emot!

Nu ska jag ut med vovven och hoppas på att inte bli överfallen och attackerad. En sak är säker, jag tänker inte gå med Ipod!

Hoppas ni alla har en bra dag? Vad gör ni?





Självförsvarsspray

Imorse blev en kvinna brutalt knivskuren här i Huskvarna (läs artikeln här).
Detta hände samtidigt som jag var ute och gick långpromenad med Sigge. När jag kom hem och fick läsa om det blev jag väldigt illa berörd. Så jag smsade lite med Henrik och han tycker att vi ska köpa överfallslarm och sånt där. Så nu sitter jag på www.bodyguard.se och kikar på deras produkter. Allt de säljer är lagligt i Sverige och inte speciellt dyrt, jag menar, man kan väl inte sätta ett pris på sin egen säkerhet?
Det som intresserar mig mest är överfallssprayen med röd färg och ett överfallslarm som tjuter helt hysteriskt.
Jag känner mig dock hyffsat säker nu när jag har Sigge, för jag vet att han skulle skydda mig på alla sätt han kan om något skulle hända när jag är ute med honom själv.




Glass med varma hallon



Det senaste har jag kikat på "Eva och Adam". Ni vet den där serien från 1999? Jag älskade den serien när den kom och nu bestämde jag mig för att titta igen. Riktiga "deja vu" känslor på den serien. Minns så mycket olika saker till varje avsnitt. Underbart! I ett av de första avsnitten när Adam bjudit hem Eva bjuder han på vaniljglass med varma hallon! Minns att jag brukade göra det när jag var mindre och igår gjorde även jag och Henrik det bara för att jag blev så fruktansvärt sugen på det efter att ha sett just det avsnittet.



(Vårat såg inte alls lika gott ut som det gör i serien dock!)


Pasta med kräftstjärtar

Här kommer en av maträtterna Henrik bjöd mig på en av de första gångerna jag var hemma hos honom. Jag älskar det och det är hur enkelt som helst!



Pasta med kräftstjärtar

Pasta
Creme Fraiche Paprika/chilli
Färsk spenat
Kräftstjärtar

Koka upp valfri pasta. Häll av vattnet, skölj INTE med kallt vatten och häll ner pastan i kastrullen igen, rätten ska INTE kokas eller något mer efter pastan. Häll över creme fraiche paprika/chilli och blanda runt. Hacka spenaten grovt, häll av lagen från kräftstjärtarna. Blanda ner spenaten och stjärtarna.

Klart!

Anledningen till att jag inte skriver ut hur mycket man ska ha beror på att det faktiskt inte spelar någon roll hur mycket man tar av allt. Men tänk på att paprika/chilli creme fraichen är ganska stark.



Siggesudden



Den här snyggingen tar jag hand om nu i ett par veckor. Världens busigaste hund, så det tog cirka 20 kort för att överhuvudtaget få ett enda kort med någorlunda skräpa. Så fort man sätter sig på golvet så vill han sitta i knät. Inte lite heller, utan han ska helst sitta med HELA kroppen i ens knä. Och, han är ju inte liten direkt.
Det är underbart att ha hund. Var ute och gick 2 timmar med honom i det underbara vädret förut.




Stress

Idag ringde klockan 07.00. Jag somnade 03.30 inatt. Kul. Tvättade hela morgonen tillsammans med kärleken. Sedan bar det in mot stan med Henrik, Jim och Emelie, kikade in lite nya affärer som öppnat, bland annat "New yorker" där jag köpte ett par jeans och en tröja. Var även på nyöppnade "Lagerhaus" där jag köpte nummer 4 av skålarna jag visade här. (Köpte även nummer 2 och 6 när vi ändå var inne i stan!) Nu kommer mitt julgodis som jag ska göra se ännu godare ut när det ligger i fina skålar! Hurra!

Sedan åkte vi hem för att snabbt gå till Henriks pappa som fyller 50! Hurra för honom! Han och hans tjej åker till Thailand på måndag och kommer hem den 14e december. Nejdå, jag är inte alls avundsjuk. Jag ska under deras resa vara hundvakt åt söta Sigge. Kan bli spännande att passa en wachtel som är 8(eller 11år, åsikterna om hans ålder var väldigt delade idag. Haha) som beter sig som ett yrväder. Jösses. Det kommer nog gå fint!

Efter det var det meningen att det skulle bli "årets bonnafest". Hells angels som vakter och en Lemmy som fyller 50. Henrik åkte iväg men jag valde att stanna hemma. Orken för fest finns helt enkelt inte. Istället har jag hängt tvätt och tagit ett långt varmt bad med tända ljus! Nu ska jag fortsätta titta på "kärlek på menyn" senare blir det någon annan tjejfilm.

Imorgon ringer klockan ganska tidigt igen, Henrik, Mattan, Acke och Jag ska åka och skjuta lerduvor. Eftersom jag är grymme på luftgevär lär det gå minst lika bra med lerduvor. Hoppas jag. Vid 15.00 kommer Sigge och vid 20.00 är det "Ensam mamma söker"final! Det är mycket nu!

Nä, sängen och täcket väntar!

Hoppas ni alla har en bra kväll, vad gör ni?



Henriks sömnproblem.

Min största farhåga har nu inträffat. Nu har Henrik börjat gå i sömnen.
Innan, som många vet så snackade han i sömnen JÄMT. För er som inte vet. Han mummlar inte, han pratar verkligen. Första gången jag upptäckte hans beteende var också den värsta. 

Någon gång på hösten 2009 såg vi "Paranormal activity". Jag som HATAR skräck/psykfilmer fick se den ändå. (Första gången jag sett en hel skräckfilm och just denna är den första. Lyckat). Flera veckor senare fick jag fortfarande sätta på barnkanalen mitt i natten för att kunna somna. Cirka en månad efter att vi sett denna film så sitter jag en kväll/natt vid datorn. Resten av rummet är kolsvart och jag ser hur Henrik sätter sig upp och bara stirrar på mig. Han stirrade på mig i kanske 2minuter. Sedan börjar han "vagga" fram och tillbaka sittandes i sängen, fortfarande stirrande på mig. Sedan böjer han sig fram, knäcker ALLA sina tår, skrattar och lägger sig ner igen.
Detta var första gången och som sagt den värsta av alla 100tals gångerna han pratat i sömnen.

Jag har hela tiden sagt "Det är tur att du inte går i sömnen iallafall!". Inatt hände det. Inatt var han uppe och gick runt i ungefär 5minuter. Jag pratade som vanligt med honom (det är roligt att höra svaren man får när han sover) och han var helt säker på att det skulle vara en säng inne i köket.

Nu ligger han och snarkar här brevid.


Tandblekningstävling!

http://www.beconfident.se/sv/product/1/Startpaket-16-Sensitive-Mint

Här har vi produkten som jag mer än gärna prövar
! www.beconfident.se är de som står för produkten och Laila har hand om själva tävlingen!

För ett par år sedan hade jag tandställning. Detta vet väl alla som någongång haft tandställning är illa för färgen på tänderna. Förmodligen ett problem som är mer eller mindre jobbigt för ex-tandställningsoffer.
Efter tandställningen fick jag raka och fina tänder, men nu är de åt det gula hållet och jag känner inte alls för att visa upp mitt leende. Hade vart underbart med lite blekning så man iallafall kan le på vissa fotografier, bröllop osv!
Så, tandblekning har länge varit ett stort alternativ och önsketänkande. Nu kan det förhoppningsvis bli möjligt! :D   


"Pepsodent? Nej tack, jag väljer beconfiDent!"





Sött för sötsakerna!




e?

Vem är denna e som kommenterat? Nyfiken!

Men angåeende Captain Morgan glaset, jag minns faktiskt inte vad baren hette, den ligger i Lillestöm i Oslo iallafall, men det är också allt jag minns tyvärr...!



Kvällskos



Bilden är från igårkväll när jag var ensam hemma. Jag tände minsann ljus i hela lägenheten och hade det gudomligt skönt. Även adventsstjärnan är uppe. Den köptes på Gekås för 39.90. Bra pris för kos!


Aspirinmask!











1.
Köp ett paket aspirintabletter på vilket apotek som helst. Kostar cirka 60kronor och innehåller 50 tabletter, vilket innebär att allt som allt blir det en himla billig mask!

2.
Jag tar 3 piller, vilket för mig blir perfekt. Häller sedan på lite vatten. Man kan om man vill hälla på honung också, men det har jag testat och jag tyckte det blev väldigt kladdigt.

3.
Sedan ska man låta pillren ligga en liten stúnd och sedan försiktigt "krossa" lite med fingret.

4.
När förberedelserna är klara är det bara att lägga på det i ansiktet, skrubba lite försiktigt samtidigt.

5. 
Nu är det bara att luta sig tillbaka i cirka 10minuter, utan honung så "smular" det ganska lätt av från ansiktet, så, ligg gärna ner. Innan du sedan sköljer av masken med ljumet/kallt vatten, "skrubba" väldigt försiktigt i ansiktet. Detta gör att kornen som inte smält sönder i förberedelserna "spricker" och det bildar ett tunnt tunnt pulver som iallafall jag tycker är underbart och mjukgörande!

Efter att du sköljt av masken så lägger man på sin vanliga dag/nattkräm.



Jag gillar masken, första gången märkte jag ingen större skillnad. Men nu när jag använt den regelbundet 2/per vecka i ett par veckor så märker jag att huden är mjukare än förut. Jag märker dock ingen skillnad alls på storleken på mina porer, som var den egentliga anledningen till att jag testade masken från början..



HV71

Just nu, 3-2 mot Linköping.
Låg för en stund sen under med 0-2. Behöver jag förklara varför jag älskar laget i mitt hjärta?
Henrik är på matchen med sitt jobb. Just nu är jag mer än ledsen över att jag inte fick följa med. Jag har det rätt mysigt här hemma dock..

Jo, glömde också skriva, Frölunda ledde med 0-3 mot Djurgården. Men ligger nu under med 4-3. Stackars pappa...

Nu får ni bestämma!




Kladdkakemuffins med suprise!

Ja, det där med suprise blev det inte mycket av. Det syns ganska väl vad som ligger ovanpå. Men jag hoppades på att det skulle sjunka igenom men, nej. Nu när jag bakat klart är jag inte sugen och ingen här som kan äta heller. Nödvändigt bak. Kul.



KLADDKAKEMUFFINS
12-15st.

100g smör
2 ägg
2½dl socker
1½tsk vaniljsocker
1krm salt
4msk kakao
2dl mjöl
½tsk bakpulver
Ev: After-Eight

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst.
Efter det tillsätter du de torra ingredienserna. Sedan rör du ner det avsvalnade smöret.
Fyll muffinsformar till hälften (eller lite midre annars pyser det över kanterna). Lägg sedan (om du vill) på en platta after-eight i varje form. 

Grädda i 200grader i ca 10-15minuter!

Klart!

 


Jack The Knife



Har hittat mitt nästa köp någongång när jag någongång har jobb och lön.
LowBrow är lätt ett av mina favoritmärken just nu. Deras "konst" anses inte som äkta konst av det där folket som säger sig kunna konst. Jag håller definitivt inte med. Han som gjort just denna t-shirt kallar sig Leighderhosen och kommer från Australien.
(Klicka på länken så kommer ni till hans art-sida)
Den här killen skulle lätt kunna få tatuera hela min kropp.



Swedenröck..

Jag skulle så gärna vilja ha Swedenrock nu..



Hur gött ser vi inte ut att ha det? Åh.. Och mitt mörka hår..


Från förr..

Kikade igenom mina bilder på facebook. Här är den första som blivit taggad på mig. Så fruktansvärt solbränd och brunhårig. Åh.. Bilden är från sommaren 2008. Varför var jag så solbränd 2008? Jag var väl inte utomlands då? Och sådär solbränd blir jag aldrig i Sverige..? Hum..
Den där förvånade killen är Christian som jag förövrigt inte har sett röken av sen i våras en kväll när HV71 vann sm-guld och vi åkte Impala och jag plötsligt såg honom bland allt folk och kastade mig ut genom fönstret på bilen..




Kyla



Tänk om hösten kunde vara såhär jämt? Jättekallt och frost överallt men underbart väder! Detta kortet togs ju förstås för någon vecka sedan, innan all snö kom.. Nu är det bara mulet och snöigt hela tiden så nu kan man minsann inte ta fina kort ute.. Jag längtar till en vinterdag med klarblå himmel, kyla och rimfrost!



Mina tankar går till Lance..

I oktober så tog Lance Ward time out från HV71. Jag och många med mig undrade varför. Det sas att han åkt hem pga familjeskäl. Hela hans familj bodde kvar i Kanada medans han spelade här i Sverige vilket måste vara bland det värsta. Ett tag innan han åkte hem hade det gått ett par matcher från och till som han inte fick spela. Så, iallafall mina tankar var att han kanske åkte hem pga att han inte fick spela osv. Idag på HV71s hemsida står det om anledningen till att han åkte hem. Det gör ont i mig och jag hoppas att allt kommer gå bra. Ni kan läsa det lilla som står HÄR.


Stone sour och JLT

2 Dagar av musikorgasm. 18e och 19e November. Det är märkligt vad musik kan göra för kroppen.

Vi börjar med ett klipp från torsdagen den 18e Nov. Fryshuset i Stockholm.
Stone Sour!





Sedan fortsätter vi med äkta svensk Rockabilly. Fredagen den 19e Nov. Ztyle i Jönköping.
John Lindberg Trio!




Här fick ni ett par smakprov på det jag älskar!



Palette!



Denna ögonskuggspalette är ett av mina bästa köp. Eller nej, Henriks bästa köp! Han köpte den till mig på tradera, och sammanlagda priset med frakt från Kina blev cirka 200kr.
Men vet ni vad, nu finns den för 200riksdaler på Lindex! Exakt likadan palette.
Spring och köp!



Herregud.

Det blev en långhelg. Men, som arbetslös har man ju tråkigt nog helg jämt. Jag ogillar mitt liv just nu.

Allt började i torsdags när det bar iväg mot Stockholm. Bodde på "Best hostel city", eller vad det nu hette, helt okej iallafall! På eftermiddagen kom min älskade Hannah förbi och hälsade på en sväng. Så himla roligt att träffas igen! På kvällen bar det iväg till Fryshuset där "Stone Sour" spelade. Herregud. Det var så fruktansvärt bra. Jag älskar Corey taylor! Tack Niclas, Markus och Pernilla för en bra torsdagskväll!
På fredagen åkte jag buss hem till Huskvarna, de andra stannade kvar yttligare en kväll i Stockholm. Ett tips, ska ni någongång åka buss så åk med "Bus4you". Det finns inget bättre alternativ! Riktiga fotöljer som man sitter i osv. Galet bra!

På fredagskvällen här i Jönköping bjöds det på yttligare en konsert trots min extrema bakfylla. Denna gången rockabilly. "John Lindberg Trio" och sablans vad bra det var! Helt galet. Jag hade fruktansvärt kul, trots en illasittande nacke och ömma vader sedan kvällen innan. Men jag får väl skylla mig själv när jag stog och hoppade och headbangade i 1½ timme kvällen innan.
Jag har länge funderat på att jag gärna skulle vilja ha en kontrabas. JLT fick mig att inse att ja, jag ska ha en kontrabas! Så, jag ska starta ett band, vilka vill vara med?

Igårkväll så var Henrik fyllechaffis när det var rockabillyfest utomsocknes.

Nu orkar jag inte skriva mer, för jag är fortfarande inte i mitt sinnesfulla bruk.

Tack för mig.


"I´m shipping of to Stockholm!"

Yei! Nu drar jag till El Stockholmo! På återseende!


Gott av min goda!

I helgen var Henrik och hans lumparkompisar på kryssning till Åbo. Han ringde och sa "jag har köpt lukta-gott till dig!". Med tanke på alkoholintaget blev jag nervös för vad detta kunde vara för sak, eller ja, jag fattade väl att det var parfym men, jag blev orolig för hur den skulle lukta. Vem vet hur min pojkväns luktsinne är på fyllan..
Igår när jag kom till Huskvarna fick jag den, och det var över all förväntan. Min fina hade köpt denna fina:



Den luktar himla fint, och det är ju inte helt fel när Henrik vill lukta på mig hela tiden!
Tack bejbi!


Trollskog..

Igår när jag var ute och gick var det världens finaste väder ute. Solen sken och det var jättedimmigt över sjön. Även vissa platser på min runda var väldigt dimmiga och vissa var som bilden här nedanför. Det rök från träden. Inte så lite heller. Det såg ut som att det brann inuti träden.

Det fina med att vara ute och gå med en akmera är att man ser allt tusen gånger bättre än om man inte skulle ha kameran med sig. Jag skulle förmodligen inte ha sett att träden "brann" om jag inte var ute efter motiv att ta kort på. Testa att ta med er kameran ut nästa gång ni är ute och går! Ni kommer få ut så mycket mer av rundan!





Spyfärdig.

Jag har svimmat en gång i hela mitt liv. Det var för 12 år sedan när jag fick ett brännbollsracket i huvudet. Men på senaste tiden har jag varit väldigt nära flera gånger. Är det inte helt sjukt att man kan ha så ont att man nästan svimmar? + Att jag mår helt sinnessjukt illa också.

Nu inväntar jag att värktabletten ska göra det den ska så jag kan gå ut och ta nya kort som jag kan göra till tavlor. Suck.

Chopp chopp!



En dag för längsedan..

I ett par dagar har jag gått igenom min dator. Gått igenom bilder framförallt. Den här datorn har hängt med i ett par år. Nu har jag fått min brors "gamla" och därför måste jag gå igenom alla bilder. Och, jag har i stort sett aldrig på alla dess gått igenom så ni kan ju tänka er..
Hittade iallafall fyra bilder från Oslo-tiden. Vad bra man hade det där egentligen...

Jag och fina Malin!

Här står Malin och Serina vid en av "klotter"väggarna.

 

Min favoritgubbe på väggen!

 

Tänk om man var såhär grym på att "klottra"? Jag vill dock inte kalla detta klotter, snarare ren konst.

 


Förbannar mig själv en aning.


Sitter just nu och förbannar mig själv. Min mamma älskar bilden här ovanför. Hon önskar sig den som en tavla. Smarta jag har ju pillat på den i PS, gjort om pixlar osv. Så nu tänkte jag att jag skulle fixa orginalbilden exakt som denna ovan, men i pixlar så man kan framkalla den på bästa sätt.
Nejdå, då har jag förstås sparat över orginalbilden med den här bilden!? Jag gör ALDRIG så. Har jag en bild som jag ändrar i PS så ser jag till att aldrig spara över orginalbilden. Men nu har jag lyckats. Grattis. Verkligen. Åh.





Stureplan.

Som känt så ska jag till Stockholmo på torsdag. Ska bli grymme! Stone Sour i fryshuset kommer gå otroligt fint! Och som körsbäret på milkshaken ska jag också få träffa min fina Hannah en snabbis! Som det ser ut nu så blir det en fika på Stureplan. Då tänker ni, "Josefin? På Stureplan?" Japp, när man ändå ska till Stockholm så kan man ju träffas där plus att det ligger nära hostlet vi ska bo på, och "svampen" kan ju inte vara så svår att hitta! Men jag är nervös. Stureplan är väl kanske inte min cup of tea, men vad gör man inte för underbara Hannah! Det var så längesedan vi sågs!

En mycket, mycket gammal bild på mig och Hannah.

 


Linnéa och David.

Älskade Linnéa och hennes David är i Sydamerika. Det skrämmer mig nåt fruktansvärt, men, änsålänge verkar de ha det väldigt bra! Pratade en snabbis med Linnéa igår och då hade de precis surfat. Det låter ju inte speciellt hemskt.
I fortsättningen kommer jag att följa dem i deras resedagbok som ni också kan läsa här.
Jag blir ju inte midre orolig dock när man idag kan läsa om en kvinna som blivit döda därborta. Men, tror nog att Linnéa och David klarar sig fint! Jag är iallafall väldigt glad för deras skull, att de äntligen kommit iväg!



Varning för nakenchock!

Detta är bilder som jag egentligen inte skulle vilja visa för någon alls! Nakenbilder osv är inte min grej, överhuvudtaget, det är bara jobbigt för mig. Men, för ett tag sedan så skrev jag om att jag tror att jag kan vara överkänslig mot vatten.
Här kommer bilder som jag hoppas på att ni kanske kan kommentera och skriva vad ni tror, kan det vara allergi?
Dessa utslag kommer alltså i princip direkt när jag duschar, innan jag ens använt schampo eller duschtvål och det kliar så in i h.lvete.
Bilderna är också tagna ett ganska bra tag efter att jag gått ur duschen, kanske 25-30 minuter efter, så det brukar se värre ut, här har dte ju tillochmed börjat lugna ner sig..
Klicka på bilderna..



Såhär ser ryggen alltså ut ganska lång tid efter..


Som ni ser så är det små vita prickar i allt det röda..


Snälla, vad tror ni det kan bero på? :(


Återigen.

Nu är jag på Gekås igen. Detta inlägg är förinställt och jag har förmodligen redan börjat shoppa nu när detta kommer in på bloggen. Denna dagen åkte jag iväg med systrarna Petersson istället. Jag fårn egentligen inte shoppa något alls. Så, vi får väl se hur det går detta.. Förhoppningsvis är det mycket mindre folk idag!





Iiiih!

Jag har köpt en ny telefon!! :D (Ja, i sådana här sammanhang är det okej att göra glada gubbar på bloggen!)


Äventyr!



     

     

     

  


För ett par veckor sedan var jag ute och gick min vanliga runda, hade också med mig kameran. Vissa bilder är jag mer nöjd med än andra men, äsch, ni får se dem allihop ändå! Klicka på dem för större format.
Skriv gärna vad ni tycker!


Nätbrynja.. För gubbar eller äkta män?

Ja, vare sig det ena eller andra, Henrik och Mattan köpte iallafall var sin nätbrynja när vi var i Ullared. Jag vet helt ärligt inte om dom gjorde det på skämt eller allvar? I vilket fall som helst, jag anser att det är gubbvarning. Haha.





Efter regn kommer solsken?

För ett par dagar sedan, innan snön kom så var det storm här i Huskvarna. Det började med lätt regn, sedan ösregn som efter ett tag gick över i hagel. Under hela tiden blåste det vindar som jag trodde skulle fälla huset. Det knakade och brakade i hela huset och det blev kolsvart utanför fönstret. Vissa höstdagar är bättre än andra..





Sista bilden här är när stormen lagt sig, solen tittar fram och en ljusare himmel börjar synas. Som ni ser till vänster på bilden, det var KOLSVART här.. Solen såg jättehemsk ut som synes.



Sixten

Vilket himla märkligt namn det är. Eller hur? Sixten. Sixten är iallafall våran hustomte. Henrik köpte honom på Sweden Rock. Han är toff!




Sömnlös i Huskvarna

Jag kan inte sova.
Förut, när jag var mellan att sova och vara vaken, slog Henrik (i sömnen, hoppas jag) till mig stenhårt mitt på ryggraden. Jag blev livrädd och gråtfärdig. Tack för det.
Så nu sitter jag och läser en massa om Nokia 6700 slide. Jag är i stort behov av ny mobil, eftersom min telefon just nu tydligen vägrar skicka sms mest hela tiden?



Kan det bli mer "Josefin" över en telefon?
Bilden är tagen från mobilgiganten.com


Håret på den läskiga kvällen.

Eftersom jag och Henrik, + ett par andra var väldigt opassande för kort på Halloween-kvällen så kommer det inte komma upp några kort på klädsel och dylikt. Men, jag kan iallafall visa hur fin jag var i håret. Det tackar jag Henriks syster Pernilla för! Jag vet vem som ska få fixa frisyrer på mig i fortsättningen :P






Lockigt, lockigt, lockigt och uppsatt med tusen nålar! Satte i en gigantisk blomma i håret och hade en väldigt simpel sminkning.


Fix

Håller på att skapa nya "kategorier" osv här på bloggen. Tänkte att jag ska gå igenom alla mina inlägg och lägga de i kategorier, istället för att det är som det är just nu, när allt ligger under "allmänt". Kan ju kanske vara svårt att hitta ett bland de olika inläggen just nu.. Vad vet jag?

Kemiskt ren.



Detta kan vara en av de bästa sakerna som finns. Bensin. Alltså inte sådan man använder till bilar och fordon, utan sådan man kan ha hemma.
På flaskan står det "Tar effektivt bort fläckar av olja, fett och lim. Testa först på underlaget."

Jag använder detta till lite allt möjligt. Speciellt bra är det till klistert som blir när man tar bort tex ett plåster.
Nyss använde jag det på bestick som vi köpte i Ullared. På bestick och många andra saker så placerars det ut klisterlappar med tex pris osv på konstiga och märkliga ställen. Då är bensin det allra bästa att ta bort det med! Henrik fick pajformar av min mamma och mitt i pajformen satt en klisterlapp med en streckkod (VEM sätter streckkoden mitt i formen, hur hygieniskt är det!?) men, att ta bensin på en bomullstuss/bomullspad eller liknande så går det ganska fort och smidigt att ta bort allt kladd!



Hoppsan..

Här har det inte hänt något på ett bra tag, och det har det inte i det verkliga livet direkt heller..

I lördags åkte Henrik, Mattan och jag till Gekås. Det kändes jobbigt redan kvällen innan. Jag brukar alltid se fram emot Gekås eftersom man alltid hittar trevliga små ting att ta med hem. Pågrund av att det var höstlov och att det var lördag drog ner mina förväntningar. Lördagen innan slogs det rekord med en dagskassa på 25.2 miljoner. Förstår ni? 25.2 MILJONER, på en dag?! Herregud.. Och ja, det var förbannat mycket folk även denna lördag då vi bestämt att åka. Dagskassan slutade tydligen "bara" på 18.5 miljoner, och jag själv bidrog med 1300kronor. Jag tyckte att jag fick med mig alldeles för lite saker hem för alla de riksdalerna. Men men, det är ju tur att den däringa Boris tjänar lite pengar. Vi såg även kändisen Ola-Conny som i vanlig ordning packade upp bröd.

Igår (söndag) åkte jag och Henrik hem till Ulricehamn, för att med engång åka till Limmareds värdshus med hela familjen och äta söndagsmiddag som mamma bjöd på. Väl där var det fullt av folk, och jag tror faktikgt INGEN åt något annat än schnitzel. Det är ju trots allt vad Limmareds värdshus är "känt" för. Och gott var det också!

Just nu sitter jag och läser Stefans Livs blogg. Skratt finns!

Snart kommer jag zappa mellan 4 olika kanaler på tv. 1an, 3an, 4an, 5an och Tv4 plus. Varför ska de sända alla bra program klockan 20.00 en måndagkväll? Hmpf. Senare blir det också "Pensionärsjävlar", och förra veckans avsnitt var hur roligt som helst. Satt och skrattade oavbrutet i en halvtimme. Tummen upp!



RSS 2.0