Så jävla förbannad!!!!

Okej. Här kommer ett inlägg, där jag kommer använda mig av groteskt mycket svordomar.

HELVETES JÄVLA FUCKING KUK MINIBANK! Hur i helvete är det nu tänkt att jag ska kunna klara mig!?

Jag och Linnéa planerade att gå på stan en sväng, köpa en väska, gå och sola bland annat. För att göra detta krävs pengar. Vi gick till minibanken på 7-eleven(Skitställe!). Jag sätter in mitt kort, och väntar. Minibanksjävlen hänger sig. Och där står jag. Stirrar på en skärm som varken vill det ena eller andra. Jag ringer nummret som står på automaten, och han säger att de enbart kan spärra mitt kontokort där. Han ber mig vänta ett slag och se ifall automaten startar om. Jag och Linnéa står där i cirka 10minuter till. Och, äntligen så startar helvetesskapet om sig! Jag får tillbaka min tro och står med iver o väntar. Tills det plötsligt enbart står "Minibanken är för tillfället ur bruk"! Jag ringer upp nummret igen, och den vänliga killen säger att då är det bäst att jag spärrar kortet, för antingen kan det komma ut nu, eller om ett par timmar. Eller inte alls. Jag spärrade alltså mitt kort.

Det här hade egentligen inte varit en helt helvetiskt dryg upplevelse, jag menar, många spärrar sina kort, och får efter ett par dagar ett nytt. Men nu är det ju för fan såhär att jag åker till Sverige på lördag, och kommer inte ha större möjlighet till att åka upp till den här jävla skitstaden innan i början av Juli. Visst, jag kan föra över pengar till mitt svenska kort, men detta kommer ta cirka 5-10 arbetsdagar. JAHA, MEN HUR I HELVETE SKA JAG DÅ KUNNA ÅKA PÅ SWEDEN ROCK OCH TILL TURKIET!?

Det här är fan den sämsta dagen på jävligt länge!!!!



Myskväll..

Japp, har poppat mig popcorn, och ska kika på "Ugly Betty" nu, och senare så får dte bli ett par avsnitt "Sunes Jul".. Tråkigt att behöva mysa själv dock..

Jag mår faktiskt ganska mycket bättre nu, så imorgon blir det jobb för min del, min näst sista dag innan semestern! Yei!


Uppdatering: Jag brände popcornen..



.

Kanskje du behøver noen som trenger deg..
Behøver noen som hører deg,
(Kanskje du)
Behøver noen som trenger deg..
Kanskje du behøver, kanskje jeg,
behøver noen som trenger deg




En vecka kvar!

Dagens humör: Trött och upprymd..
Dagens mående: Huvudvärk, illamående..
Dagens borde: Städa och packa.. sen sola, duscha och köpa en stor "plast"kasse...
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Tshirt och mysbraller..
Dagens planer: Städa när Linnéa kommer hem, och försöka packa lite till men, måste ha något mer att packa i!
Dagens vill ha: Cocacola!
Dagens längtan: Till fredag klockan 17.00! Tjoho! Semester!
Dagens fundering: Hur ska jag kunna äta när jag mår förbannat illa? Och HUR ska jag få med mig allt hem till Ulricehamn när jag inte har tillräckligt med packalternativ?
Dagens beroende: Sömn..
Dagens tråkigaste: Att jag har en huvudvärk som bankar, och att jag egentligen är hungig, men tanke på mat gör att jag vill spy..
Dagens låt: Jon - Mechanical
Dagens bästa: -

Vad konstigt att listan blev precis som den var igår.....


Jag vägrar vara sjuk mer! Det här går inte. Mitt huvud tar kål på mig! Mitt huvud är ett kålhuvud?
Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag sitter i en brassestol, med en öl i handen och lyssnar på gottig musik. ÅH!!!! Ge mig 3e juni NU!

Chopp Chopp!




Nej!

Nej, jag är deffinitivt inte gravid. DET kan jag stryka under med neongrön markeringspenna på att jag INTE är.



Huvudvärk och illamående..

Dagens humör: Trött och upprymd..
Dagens mående: Huvudvärk, illamående..
Dagens borde: Städa och packa.. ven sola, duscha och köpa en stor "plast"kasse...
Dagens frisyr: Otvättat och uppsatt (mmm, jag är såå fräsch idag!)
Dagens klädsel: Tshirt och mysbraller..
Dagens planer: Städa när Linnéa kommer hem, och försöka packa lite till men, måste ha något mer att packa i!
Dagens vill ha: Cocacola!
Dagens längtan: Till fredag klockan 17.00! Tjoho! Semester!
Dagens fundering: Hur ska jag kunna äta när jag mår förbannat illa? Och HUR ska jag få med mig allt hem till Ulricehamn när jag inte har tillräckligt med packalternativ?
Dagens beroende: Sömn..
Dagens tråkigaste: Att jag har en huvudvärk som bankar, och att jag egentligen är hungig, men tanke på mat gör att jag vill spy..
Dagens låt: Jon - Mechanical
Dagens bästa: -


Ja, hm, jag har inte ätit något sen 13.00 igår, måndag. Men tanken på mat gör mig spyfärdig. What to do about that?
Har inte varit på jobbet idag heller, imorse när jag vaknade och satte mig upp i sängen var jag nära på att svimma. Det blev helt svart för ögonen och huvududet kändes som det skulle explodera.. och, kan egentligen inte påstå att jag mår bättre. Och jag vet, jag borde äta för det skulle göra huvudet bättre. men det GÅR inte. jag gjorde ris och köttgryta med broccoli förut, trodde allvarligt talat jag skulle spy rakt i maten. Det GICK inte.. NU funderar jag på att ta lite av carbonaran jag har i frysen, men, det kommer inte heller gå.. Vad ska jag ta mig till?!

Sitter och lyssnar om och om igen på Jons låt som han skickade igår. Är helt förundrad över att jag sitter och lyssnar på en dance/r´n´b/elektro låt om och om igen. Men Jon, du är väl helt enkelt bra på att fånga mitt intresse.. :P
I´m checking you out with my mechanical eye....!

Chopp Chopp!


Uppdatering:
Satt nu och funderade på vad jag skulle kunna tänka mig i matväg, men jag mår tillochmed illa av tanken på majshamburgare, VAD ÄR FEL PÅ MIG?! :(




Jaha..

Nej, vi har inte städat idag heller... Men, jag har iallafall i princip packat mig helt klar! Vilket är en himla skräll! Men har fortfarande mycket kvar, som jag inte kommer kunna få med till Ulricehamn? :S Det får bli taxi till bussen på lördag. Japp!

Linnéa har återigen lämnat lägenheten, men bara för en kort stund, vi var nere i vårt mysiga trapphus förut och sa hej och godnatt till Mr D, bara det att jag kom in för cirka 30minuter sen. VAD GÖR DOM?! Moohaha! ;)

Inatt ska det förhoppningsvis bli mer än 2½ timmes sömn ;)

Chopp Chopp!




Åh..!

Blæ. Sitter på jobbet just nu, och ær førbannat trøtt. Det ær inte okej det hær. Finner inga ord.. Men, jag hade iallafall en trevlig natt :P
Efter jobbet blir det hem, sola och stæda, IDAG ska det bli av!

Chopp Chopp!


Underbara söndag!

Ja, dagen har faktiskt varit jättebra! Bortsett från att jag var hyffsat bakis när jag vaknade..

När Linnéa kom hem från Mr D så började vi göra oss iordning för att senare gå iväg till det klart mysigaste stället i hela Oslo.. Men, före vi gick dit ringde vi vår hyresvärd. Den korta versionen av vår situation var; vi har bara kontrakt på lägenheten Juli ut, sen ville Rune (vår hyresvärd) sälja lägenheten, och ville egentligen att någon av oss skulle köpa den. bara det att vi förmodligen inte har råd med en nyrenoverad lägenhet i centrala Oslo? Så, vi har bävat för det här samtalet vi nu skulle ringa. Linnéa ringde, och vi fick goda nyheter! Om vi lovar att stanna här i Oslo till Mars 2010 kommer vi få bo kvar här tills dess! Underbara värld! Älskade lägenheten är nu våran.. Trots att vi/jag/Linnéa är tvugna att stanna till minst Mars.. Men, det får väl gå! Vi slipper ju iallafall flytta!

Efter detta var vi båda på mycket bra humör och vi begav oss ner till bussen som skulle föra oss till Yaya´s. En thailändskresturang som ligger på Aker Brygge. Vi har hört väldigt mycket bra om den här resturangen så förväntingarna var höga! Och, vi gick in och ner för trapporna. Det var, bokstavligt talat, som att kliva in i en resturang i Thailand! Allt var perfekt! Människorna som jobbade där gick runt i harlembyxor och flippflopp och ALLT i inredningen var thailänskt. Små detaljer överallt som gjorde stället klockrent. Skön, blandad musik osv.. Servitörerna/servitriserna var charmiga och avslappnade och gud.. maten.. sanslöst gott! Det var väl egentligen ganska dyrt, men shit vad det var värt det! Till förrätt tog vi vårrullar, och till huvudrätt tog jag grillad scampi med paprika och cashewnötter, och Linnéa tog grillad biff med bambuskott och bönor. Åhh.. jag måste dit igen!


Dagen har varit bra bra bra!

Chopp Chopp!




Saknar..

Jag saknar förra helgen... Jag vet att det kommer sjukt bra saker nu framöver också, men förra helgen var spontan, och Vicks och jag har alltid så kul när vi är ute..! Det måste göras om i sommar?!









Åh..

Dagens humör: Långsam..
Dagens mående: Bakfull och lite ångestfylld..
Dagens borde: Städa och packa.. (konstigt att jag aaaldrig får det gjort..)
Dagens frisyr: Just nu fruktansvärt nyvaket..
Dagens klädsel: Träningströja och mysbraller..
Dagens planer: Hoppa ner i sängen och kolla lite tv igen, måste även börja packa och ska äta Thaimat på Yayas med Linnéa ikväll!
Dagens vill ha: Cocacola!
Dagens längtan: Till fredag klockan 17.00! Tjoho! Semester!
Dagens fundering: Hur i jössenam ska jag få med alla mina grejer till Sverige?
Dagens beroende: Cocacola!
Dagens tråkigaste: Att jag inte kommer ha en sanslöst lugn söndag pga att jag måste packa..
Dagens låt: Ingen än. Det är helt tyst i lägenheten..
Dagens bästa: Mina svarta sneakers!





Skor!!!

Hurra Hurra Hurra! Har hittat hur mycket skor som helst idag! Blev dock bara ett par, men damn va dretsnygga dom är! Finns dock x-antal till jag planerar att köpa!



Dessa blev det!
Ett par Converse CT AS Light Hi

Ikväll blir det lite intag av kaptenen och diverse andra sköna drycker i detta sköna väder! I Löööööv Oslo!

Chopp Chopp!




Lördag!

Dagens humör: Långsam..
Dagens mående: Pigg och peppad!
Dagens borde: Fortfarande städa, fixa ett par sanslöst snygga skor..
Dagens frisyr: Uppsatt i toffs med lugg.
Dagens klädsel: Shorts och t-shirt.
Dagens planer: Att gå upp med tuppen (vilket sket sig ganska totalt..), köpa skor och diverse kläder, sola och ikväll blir det shake shake shake på något dansgolv någonstans!
Dagens vill ha: Snygga, svarta sneakers..
Dagens längtan: Till den 3e juni, när tältet är uppsatt och första ölen är knäckt!
Dagens fundering: Vart sjutton hittar jag SNYGGA sneakers i stl 34?
Dagens beroende: Musik!
Dagens tråkigaste: Lägenheten.. som ser ut som hej kom och hjälp mig.. Fortfarande..
Dagens låt: Volbeat - Still counting
Dagens bästa: Får återkomma om denna punkt, blir det ett par snygga skor köpta idag kommer de vara högst på listan!



Åh, jag skulle ju gå upp vid 09.00 idag?! Vad hände?! Nu är klockan 11.40 och jag är inte i närheten av att ta mig till stan. Suck! Jag är sämst just nu!


Chopp Chopp!




Bake utan Shake..

Dagens humör: Trög..
Dagens mående: Trött, hängig men ändå bra!
Dagens borde: Var att sola, och det gjorde jag! Hurra!
Dagens frisyr: Utsläppt..
Dagens klädsel: Mysbraller och linne
Dagens planer: Var att sola, städa och packa upp/packa ner....
Dagens vill ha: En kram..
Dagens längtan: Till den 3e juni, när tältet är uppsatt och första ölen är knäckt!
Dagens fundering: Vad som ska beställas på taxfreen ner till Tukey? :P
Dagens beroende: Cocacola!
Dagens tråkigaste: Lägenheten.. som ser ut som hej kom och hjälp mig..
Dagens låt: Metallica - Enter Sandman..
Dagens bästa:
Kakan!



Tjennixen!
Har precis kommit hem från kollektivet på möllergate, där det idag bestog av en stycke Mr D, en Linnéa och en Katrin och hennes kille som inte syntes till och hade sin dörr stängd. Hm. Fick en ooootroligt god bit chokladkaka/tårta som var gjord på "bake utan shake" enligt Linnéa! Jag blev påpekad av Linnéa att jag åt för långsamt, då jag försvarade mig med att säga; "jag njuter ju iallafall!", då svarade Linnéa; "Äh, vadå njuta? Jag proppar i mig..". Mr D sa för sig själv; "Jepp, du proppnjuter!".. Vi vet även att möllergatekollektivet har skottlossning på ena sidan av huset, och knarkare på andra, vi vet att de lägger knarket vid den 5e stolpen... Så fruktansvärt diskreta...!

Nu är det någon slags porrfilm på svt1. En svartvit sådan som förmdoligen är från nångång på 40talet. Man ser en liten liten liten miniatyr man krypa över en kvinnas bröst. Annsågs detta vara porr och helt oacceptabelt? Nu, kryper den lille mannen in på ett väldigt intimt ställe, och där bytte jag kanal till Tv 3, där de visar... Paradise hotel.. Hmpf! Hade vart fint om norsk tv kunde visa NÅGOT bra nångång ibland. Iförsig, igår var det faktiskt "Änglagård 1" på NRK! Fin nostalgitripp det!

Nu, planerar jag att lägga mig i sängen, kika på "Benny and Joon" och sova, ska upp med tuppen imorgon och försöka mig på lite seriös shopping!

Haaaaa det!

Chopp Chopp!





Skor skor skor..

Som alla vet som läser min blogg, (eftersom det bara är vänner som i stortsett läser den) så har jag alldeles för små fötter för att någonsin kunna använda riktigt snygga skor. Nu är det som såhär att jag MÅSTE ha nya skor, för jag har absolut inga hela.. Nyaste skon jag köpte var för.. ptja.. 1 år sedan? Så, nu sitter jag här, 01.20 en torsdagskväll (jobb imorgon). Jag letar och letar och jag hittar faktiskt endel på nätet, bland annat ebay. Men, Jessica, vad sägs om att följa med mig till göteborg på tisdagen den 2 Juni och leta skor?! Måste ta mig till Jerns och Nilsons där jag köpte mina studentskor!


Torsdagsångest?

Dagens humör: Ångestfylld?
Dagens mående: Trött och hungrig
Dagens borde: Städa, diska och laga mat...
Dagens frisyr: Nyvaket..
Dagens klädsel: Mysbraller och linne
Dagens planer: Laga mat just för tillfället, och diska.. Även titta på film!
Dagens vill ha: En kram..
Dagens längtan: Efter en skön helkroppsmassage i Turkiet!
Dagens fundering: Vad som ska beställas på taxfreen ner till Tukey? :P
Dagens beroende: Cocacola!
Dagens tråkigaste: Lägenheten.. som ser ut som hej kom och hjälp mig..
Dagens låt: Volbeat -  Sad man´s tounge
Dagens bästa:
Åska!

Yeah, känns sådär rockigt att vakna klockan 15.00 en torsdag när man för en gångs skull är ledig. Tänk vad mycket man hade kunnat hinna med om man gått upp i en mer normal tid.. Åh. men, vädret tillåter inte att vara ute iallafall så, det får bli filmmys i min ensamhet, ligga och lyssna på regnet och åskan, underbart! Linnéa har lämnat mig för att bo en sväng hos Mr D..
Just nu lagar jag mat. Makaroner och Bullens pilserner korv. Mmm!
Ska dra igång lite "Friends" nu till maten. Ha en fin kväll!


Chopp Chopp!




I´m tired using technology..

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Kvällens borde är iallafall att sova, i princip för en timme sen.. Och packa upp..
Dagens frisyr: Lugg och uppsatt
Dagens klädsel: Linne och jeans
Dagens planer: Ja, jag skriver alltid de här inläggen så sent, så just nu är planen bara sömn..
Dagens vill ha: En kram..
Dagens längtan: Till den 29e maj! Och, 3e Juni.. :)
Dagens fundering: Vad som ska beställas från jobbet inför sommaren...?
Dagens beroende: Cashewnötter!
Dagens tråkigaste: Lägenheten.. som ser ut som hej kom och hjälp mig..
Dagens låt: Metallica - Nothing else matters


Jag har haft en underbar helg hemma i Sverige! Och ja, jag åkte ifrån Norge på suuuuttoneee maaai! Illa, jag vet, men, kan slå vad om att jag hade dubbelt så kul hemma som jag skulle haft här..

Kom hem till Ulricehamn i torsdags natt, var alltså ledig på fredagen.. Var hos läkaren och hos frisören. Måste vara sämsta frisören som verkar. Hon klippte mig i högst 10 minuter sammanlagt, och det är helt ojämnt, och gjorde min lugg, till PRECIS det jag sa att hon inte skulle.. Vad bitchig jag låter, men hur svårt kan det egentligen vara att lyssna på kunden?
Träffade även min fina lillalilla Alva i fredags, hon har växt och blivit stor! Trots att hon fortfarande bara anväder stl 50.. Lillan!

I lördags bar det iväg till Jönköping för lite shopping och umgänge! Träffade söta Vicks och gick på stan med min fruktansvärt tunga väska allt för länge :P men, hittade iallafall endel saker, bland annat ett par surfshorts som jag är förälskad i!
Sen bar det iväg hem till Vicks syster för iordninggörning och eurovisionsfestival. Älskade Alexander, älskade Norge! :D Alla vet väl vid det här laget hur det gick? Moohaha.
Det bar iväg ner mot stan, där vi hoppade in på krogen och mötte upp med Mr S(H) och hans vän "Mattan". (Mr M). Vi dansade, drack goda drinkar, löjlade oss, och, i varjefall jag hade väldigt trevligt.. ;)

I söndags klockan 11.00, bakis och dryg, kom den lilla familjen och hämtade mig i Jönköping, vi åkte till biltema och babyproffsen för shopping och bortskämmning av en viss liten dam. Sedan bar det iväg till Nissafors för släktträff... JÄTTEkul att vara trevlig och social när man är bakis.. åkte senare med Mattias och Rebecca till Göteborg och tog bussen upp till Oslo därifrån..

Fullspäckad helg! :D

Nu ska jag läsa en stund, och sedan sova, och invänta att Linnéa ska komma hem från sin romantiskamiddag på resturang. Hon och David firar 1 månad idag! Hurra Hurra Hurra!

Chopp Chopp!







So live your life..

Blä, jag ogillar verkligen när klockan ringer allldeles för tidigt en lördagsmorgon. Idag ska jag ju iförsig göra enbart roliga saker men, det är satans jobbigt att komma upp iallafall...!

Dagens humör:
Trött (klockan är trots allt bara 08.30 en lördagsmorgon!)
Dagens mående: Har inte hunnit känna efter men, förutom allergin så är det nog väldigt bra!
Dagens borde: Packa om väskan som ska up till Oslo, gå till systemet och köpa lite kapten och andra fina drycker..
Dagens frisyr: Nyklippt.. Hm.. Utsläppt
Dagens klädsel: Linne och shorts..
Dagens planer: Duscha, packa, åka till systemet, åka till Jönköping, träffa Vicks och gå en sväng på stan, förfesta med eurovisionen, utgång, få en rundtur av Mr S(H) i Jönköping(?)
Dagens vill ha: En kram..
Dagens längtan: Till i eftermiddag o träffa Vicks igen!
Dagens fundering: Varför har jag alltid med mig aaaalldeles för mycket saker hem från Oslo, som måste tillbaka igen? Dagens beroende: Musik!
Dagens tråkigaste: Packning och bussåkande..
Dagens låt: Alexander Rybak - Fairytale


Ikväll ska vi ut i Jönköping! Hejja! Vi står tydligen med på VIP-listan, så vi slipper stå i kö. Fint det! Får ju även se vad Mr S(H) säger om att ta sig och sina vänner till Centrum, tror inte det är speciellt populärt, men hör jag av mig efter 23.00 eller något, när man vet att han är på örat, så ska det nog gå bra! Ikväll ska det levas livet och dansas järnet!

Före utgången ikväll blir det eurovision. Ogillar egentligend en tävlingen, men jag måste ju rösta och hålla på mitt nya lands framträdande. Älskade Alexander!

Nu ska jag ut med William, sen blir det packning, dusch och systemet!

Chopp Chopp!





I dont like to be alone at night...

Dagens humör: Peppad och glad!
Dagens mående: Snuvig som vanligt. Annars toppen!
Dagens borde: Färga ögonbrynen.....
Dagens frisyr: Fram till 13.30 utsläppt, sedan nyklippt :D
Dagens klädsel: Just nu träningskläder, senare blir det väl en tunika och leggins..
Dagens planer: Ut och gå korsbacka nu, sola en sväng om jag hinner i det underbara sommarvädret, klippa mig 13.30, och läkaren i Borås 15.00, prata med Jessica och Vicks(?), TRÄFFA ALVA!
Dagens vill ha: En kram..
Dagens längtan: Sista dagen på jobbet, 29 Maj. 9 arbetsdagar kvar!
Dagens fundering: Hur i jössenam jag ska klippa mig i eftermiddag?!
Dagens beroende: Musik!
Dagens tråkigaste: Inget alls! (Än så länge..)
Dagens låt: Martina McBride - I want to feel


Nu ligger William och tittar argt på mig. Have to go!

Chopp Chopp!




Det är INTE okej!

Klingan, det är INTE okej att filma mina bröst under Nothing else matters! :O Jag känner mig stött och chockad just nu.. Speciellt pga att det även har lagts ut på youtube... Hm! haha!


What the h*ll am I supposed to do..?

Äntligen är jag klar med min del av disken.. Inte min starka sida det där.. Nu har jag packningen kvar att göra.. Kommer ta hur lång tid som helst innan jag kan hoppa ner i sängen.. TUR att jag åker till Sverige imorgon! :)


Dagens humör: Trött, irriterad med glad?!
Dagens mående:
Helt okej!
Dagens borde:
Alldeles för mycket, men framförallt packa och färga ögonbrynen..
Dagens frisyr:
Utsläppt och ganska ruffsigt...
Dagens klädsel:
Mys..
Dagens planer:
Planerna som är kvar är som sagt, packing och ögonbrynsfärgning..
Dagens vill ha:
Paraplydrinkar i Turkiet!
dagens längtan:
Hem till brorsdottern
Dagens fundering:
Hur i jössenam jag ska hinna växla och lämna in väskan innan jobbet imorgon..
Dagens beroende:
Choklad!
Dagens tråkigaste:
Den tunga packingen på jobbet...!
Dagens låt:
Disturbed - Liberate


Jag har förövrigt insett att det finns inget snyggare än solbränd hud med vita klädesplagg på! Mmm...!


Inte ett speciellt långt inlägg dte här men, jag hinner faktiskt inte...

Chopp Chopp...!




Yei!

Otroligt jobbigt dag känner jag... Hur seg och trött som helst, skönt att vara ensam hemma ikväll och bara titta på tv och slöa. Lär bli lite läsning också.

Jessica, jag "lånar" den här av dig...!

Dagens humör: Peppad
Dagens mående:
Trött och febrig..
Dagens borde:
Tvätta, laga mat och packa...
Dagens frisyr:
Uppsatt i hästsvans.. haha. sjukt snyggt ord Jessica!
Dagens klädsel:
Baggy..
Dagens planer:
Tvätta, laga mat, allmänt grejjande..
Dagens vill ha:
Lagad mat
Dagens längtan:
Swedenrock (22 dagar kvar!) och Metaltown (45 dagar kvar..)
Dagens fundering:
Hur i jössenam jag ska ta mig hem på söndag..
Dagens beroende:
Fox..
Dagens tråkigaste:
Att jag inte hittade några solglasögon
Dagens låt:
Stay away tonight - Espen Lind


Det är 22 dagar kvar till SRF, det är sanslöst konstigt förövrigt..! Det kommer bli satans nice.. Otroligt bra musik, trevligt folk och mycket öl :P Yei!
Men, jag har kommit fram till en jobbig sak.. Jag kommer förmodligen vara berusad, under större delen av Juni..

3-6 Juni: Swedenrock
10-17 Juni: Turkiet
18-22 Juni: Midsommar (någonstans..?)
26-27 Juni: Metaltown


Och däremellan, speciellt efter Srf, kommer jag vara helt tokigt bakfull.. Huvaligen.. Men, jag kommer ha förbannat roligt, så det kommer vara värt det! Det allra bästa är, att både jag och Jessica fyller år när vi är i Turkiet. Hon fyller år den 13:e Juni, och jag den 15:e... Hurra Hurra Hurra!

Nu, ska jag laga någon form av mat, eller, om jag ska tvätta först? Åh...

Chopp Chopp!




Benny & Joon..

Benny & Joon, en film med bland andra Johnny Depp, som ni förövrigt måste se! Har en sån där, "goodfeeling" i magen nu :) Här ska sovas gott inatt!

Det har förövrigt hånglats friskt mellan Linnéa och Mr D i lägenheten ikväll, good for them! :D Folk verkar tro att jag har något emot det, men sanningen är att jag skulle faktiskt, ärligttalat inte kunna vara gladare för Linnéas skull! Sjukt underbar känsla att se en av sina närmaste vänner vara lycklig! Hallelujah! Nu, är de däremot borta, och har varit borta i cirka 10 minuter, vågar man gå ner i tvättstugan nu undrar jag? :P Moohaha!

Jag ska iallafall sova! Sov gott alla små människor!

Chopp Chopp!



"All denna jävla kärlek som finns överallt..!"

I fredags kom Linnéas syster Matilda hit.. :) Men, jag beslutade mig för att lämna dem lite ensamma och gick iväg till Harrys för trevligt sällskap, öl och hockey! Fast, att Sverige skulle förlora mot Kanada var väl egentligen ingen större chock..
Jag och Mr D delade på en pizza, som kostade 149norska kronor. och den smakade i princip enbart tomatsås... Inte så värt..

Igår (lördag) så ringde min klocka vid 06.15.. Bara att se glad ut och hoppa iväg mot bussen till jobbet. Jobbade till cirka 13.00. Sen åkte jag hem, gick lite på Oslocity och hittade ett par saaaanslöst snygga jeans, som satt bra och allt, och kostade 498spänn, men jag köpte dem inte?! Hmpf.. Hoppas på att de finns i Jönköping när jag åker hem nästa helg :)

Senare var planen att vi skulle baka kladdkaka "på eftermiddagen", det slutade att Mr D kom hit, och att kladdkakan var färdig runt 21.15.. Mr D var då lite småstressad eftersom Mr P satt hemma hos honom och väntade på att de skulle börja festa.. Mr D fick med mig på det hela. Så, från att ha gått i myskläder HELA dagen och vara hur sliten som helst skulle jag nu alltså festa.. Men jag tänkte mig en tidig kväll iallafall. Det slutade med att jag somnade runt 07.00 imorse...
Jag tänker inte dra hela historien från igår kväll, men den innefattade iallafall;
Kladdkakebak hos oss, Öl, kikade en sväng på Fucking Åmål tillsammans med Linnéa och systern, Öl, Förferre hemma hos Mr D, Kapten Morgan, Öl, Svenska föreningen, Öl, chockartat möte med folk, ställe där vi dansade salsa, Öl,  en vän fick en mindre spännande ångestattack, efterferre hos Mr D, kapten Morgan, backflipar med publik, fyllekäk på vårt majshamburgeställe, Kapten Morgan, efterferre hos oss... Och däremellan kommer fasta...

Meningen idag var att gå till Harrys återigen för att se Sverige spela bronsmatch, men jag gick precis upp, och nu lär det inte finnas platser. Och det finns framförallt inte ork heller.. Och, ikväll vill Mr P gå på rockkonsert. "De låter ungefär som Guano Apes, fast poppigare..". Hade väl kanske varit kul men, njaaa, Om de låter som Guano Apes så känner jag inte att jag direkt missar något...

Nu, ska jag bädda upp madrasserna i soffan, och slänga mig där och titta på tv tills Linnéa kommer hem från busstationen!

Chopp Chopp!

Metallica osv osv osv...

Ja.. Jösses...

Nu är jag tillbaka i Oslo efter en underbar vistelse hemma i Sverige.

Att jag träffat brorsdottern, det vet ni ju redan.. Så, det blir inget mer om det i det här inlägget, mer än att jag saknar henne väldigt mycket redan.. Hon kommer vara stor och påväg att flytta hemifrån nästa gång jag ser henne känns det som.. :( åh..

I måndags. vid 09.15 rullade Saras mormor/farmor(?) in på uppfarten hemma hos mig. Sara hoppade ur och vi började peppa som fan inför resan upp till Stockholm och METALLICA!
Mr N och Mr P kom runt halv 11 och färden drog igång. (Otroligt mycket skönare denna gång, i en bil som var tyst och en färre människa i bilen..)
Någonstans i typ.. Linköping la jag mig i halv fosterställning, med fötterna upp i taket, (det ska tilläggas att jag trots allt bara tog ett säte + halva mitten sätet). Hade huvudet mot alla kuddar o dret som låg i mitten, när jag sedan vaknade, någonstans utanför Stockholm där vi skulle äta, trodde jag ryggen pajjat för all framtid. Smartass Josse.. Verkligen..

Vi åkte uppåt, mot systembolaget för inhandling av alkoholhaltiga drycker inför kvällens bravader, och åkte sedan vidare ut till Sollentuna där vi skulle tillbringa natten hos Robin, Mr R.
Det måste varit en ganska rolig syn, där satt vi, 4 stycken stenhårda hårdrockare, drack öl och annat i bilen, utanför ett dagis.... Stackars småbarn....
Anledningen till detta val av plats för superi var pga att Mr R bor vägg i vägg med dagiset, och vi kom upp vid 15.00 och han slutade jobba 16.00.. och, vi kunde ju faktiskt inte vänta med att öppna ölen!? HM :P

Vi förfestade och tjötade tillsammans med Gustafsson och hans pojkar när de spelade mot Frankrike.. Kan väl inte påstå att Liv gjorde en hejdundrandematch men... Äh..
Mr R visade även aaaall sin stridsutrustning.. Som Mr P tyckte var jätteintressant..
Vi gjorde oss klara och gick ner mot tåget som skulle ta oss in till Stockholm/Globen/METALLICA!

Väl inne vid Globen, fick Sara och jag stå och vänta i cirkus en halvtimme på våra kära vänner Mr D och Mr S(H)..
Vi gick in, och fick en glad överraskning. En metallica t-shirt. Dock i stl XL, så, ärmarna slutar långt neranför mina armväck, och neranför knäväcken men.. wtf.. Det var gratis. Fick även ett "kontokort", där vi får varsin nerladdning av konserten.. Kortet och T-shirten var snygga som fan!

Metallica drog igång.. Finns inte mycket jag kan säga, mer än magiskt. När "Nothing else matters" drog igång.. Var det nog inte ett öga torrt i hela Globen tror jag.. Det var värt varenda krona och mil vi gjorde åt i onödan i Mars!

Efteråt var det väl, egentligen meningen att vi skulle ut. Men Mr R skulle upp vid 05.00 dagen efter och Mr P var tvungen att ta med sig Mr N och Sara hem vid 9 dagen efter.. Så vi åkte hem, med en galen taxichufför som pratade med sina kollegor i komradion "Får man köra mot enkelriktat?" "Va fan, det går inte köra här! Det är massa Aina!".. jösses.. ..

Men, pricken över i:et den här kvällen, bortsett från rysningarna av James röst, var när jag stog och väntade på Mr D och Mr S(H) efter konserten.. Jag känner att någon står och tittar, jag vänder mig om och tänker "Hm, jag känner igen honom?" Vänder mig och igen och hjärtat börjar slå sinnessjukt hårt. Där, där står en av mina största idoler... Mattias i Takida. Jag kände att jag var tvungen att gå fram. Han blev jättechockad och jätteglad av att jag kände igen honom. Han presenterade sig först med en handskakning men han ångrade sig sedan "va fan, kom hit!" och kramade om mig. En lång, varm, fantastisk kram :P Vi snackade en ganska lång stund, om att jag lyssnat på dem sedan 2001 och att jag sett dem en massa gånger.  och när jag sedan var tvungen att gå, fick jag återigen en kram...
Jaaa ja! jag vet vad ni tänker "jamen, jävla fjortis!". Ja, yeah. Då får jag väl vara det. Men jag har iallafall kramat och pratat med en av mina största idoler..! Min puls låg nog över hjärtinfarktgränsen efter det tror jag...

Dagen efter.. Trött och jävlig efter en lååång natt utan större del sömn (tack för snarkningarna Mr N, och tack för hackehackspätts väckarklockan kl 04.30 Mr R!), gick vi upp vid halv 9. och människorna drog iväg och jag blev lämnad, ensam och övergiven med egen nyckel :)

Åkte in till Stockholmcentral vid 11.30 och skickade sms till Mr D och frågade om fyllot var vaken än. Då ringer han och säger att han och Mr S(H) var inne på stationen redan. När jag mötte upp dem och frågar varför de redan är där säger Mr D; "Jamen, min buss går ju 12.30!" Jag blir skitsne och frågar om han bokat annan buss än mig iallafall, för min buss mot Oslo skulle gå 13.40 och vi skulle åka tillsammans till Karlstad.. Mr D ser förvånad ut och tittar på sin biljett; "Jamen fan, det står 13.40".. Smartass.. Mr S(H) skulle inte kunna ge mer dödande blickar just då.. "Vafan, då hade vi kunnat ligga kvar på hotellet i sängarna fortfarande!" Om blickar kunde döda....

Sedan, åkte jag och Mr D bussen, och resan till Karlstad bestod mest av otroligt mycket prat, största delen om lumpentiden :P haha!

Hit ner, har ni förmodligen inte läst, men, om ni har det, så hoppas jag att ni inte hatar mig allt för mycket när jag skriver om helt ointressanta saker för eran del. Men jag skriver som jag skrivit för längesedan. "En blogg är som en internetdagbok". och det jag skrivit nu, är viktiga saker!

Ska även tillägga att Sara kommer åka upp och hälsa på Mr R i sommar :P Moohaha!



Chopp Chopp!



Underbara helg!

Ja, nu är helgen förbi.. Känns tråkigt. Men gud vad underbar den har varit!

Träffade ju den lilla tösen för första gången, och flera gånger om efter det. Som jag skrev i förra inlägget; jag kan inte få nog av henne. Det kommer bli jobbigt att vara borta en hel månad utan att få se henne växa och så.. :( Hoppas på att Alvas mamma och pappa uppdaterar mig med kort dock(?) ;)

Igår när vi var på Lager 157 så höll jag Alva en sväng, alla som gick förbi hade leenden på läpparna och tittade storögt på det lilla miraklet. När en tjej gick förbi oss, gjorde Alva som MÅNGA gånger förr, log lite grann, och la av en lång och ljudlig prutt (man behöver inte fundera speciellt länge på vem som är pappa till ungen...), och tjejen tittade förskräckt på det lilla livet... Tror tjejen egentligen var påväg till fiket, men tror hon tappade matlusten för hon vände igen... :P haha.

När vi kom hm från Lager kikade jag min facebook, och fick en otroligt trevlig överraskning. Malin hade skrivit att hon befann sig hos sina farföräldrar på mina breddgrader och föreslog en fika. Sagt och gjort, idag vid 11 tiden var jag inne i Borås för en snabb fika med söta lilla Malin. Vi pratade om jobb, Oslo, män och pojkar osvosvosv. Hade en mycket trevlig förmiddag med sällskapet! Träffade även Malins hund (som hatade mig?) och Malins mamma och farfar. Sött folk, trots att de är skåningar ;)

I eftermiddag var jag på en timmes helkroppsmassage för 150kr. Det är bra med kontakter! Jag blev beordrad att ta mig till vår napprapat i stan, eftersom min rygg inte är som den ska.
Jobbet i Norge sliter uppenbarligen på folk. Flera stycken på min avdelning som blivit sjukskrivna nu på sista tiden. Säger endel om att det nya systemet inte var så bra kanske..?

Just nu håller jag på att packa/städa lite. Imorgon kommer Mr N, Mr P och Mr M och hämtar upp mig och Sara, för ett nytt försök till att få se Metallica! Denna gång ska vi dock stanna i Stockholm en natt. Känns bra. Åker tillbaka till Oslo på tisdag. Det tar 7½ timme från Stockholm till Oslo. TUR att jag har Mr D med mig fram till Karlstad.. :)


Nu ska jag fortsätta lyssna på Banditrock och städa!
Chopp Chopp!



           

Fasters lilla gullunge!





Underbara Alva!

Ska jag vara ärlig? Det är skönt att vara hemma i Ulricehamn!
Jag kommer aldrig bo här på allvar igen tror jag. Har man en gång flyttat från den här staden, är det nog svårt att komma tillbaka. Fast, det är en bra stad att ha barn i dock..
Men, idag..  jag tror det har varit en av de bästa dagarna i hela mitt liv..

Jag har varit ute i solen från cirka 10.00-20.00. Låg i solen och bara inväntade att den lilla familjen skulle komma.
Vid 13.00 kom de.. Och, det var kärlek från första ögonkastet. Min älskade lillalillallilla Alvaprinsessa... (Fast enligt Pernilla är hon inte liten längre, "nu är hon ju stor tjej!". Stor tjej, är det sista jag skulle kalla en liten dam på 3,3kg..)
Jag har inga ord i kroppen som kan förklara kärleken till henne, och jag är bara hennes "gamla" faster! Jag vet inte vad det är med småbarn som gör att man blir helt trollbunden...
Den här perfekta lilla människan, som på sätt och vis har delar av mig i sig. Hon är ju trots allt min brors kött och blod. Och ja, det är uppenbarligen Pappas flicka. Jag har aldrig sett Robert så lycklig och stolt i hela mitt liv..! 

Jag satt med henne i famnen flera gånger, trots att hon för det mesta låg och sov och snarkade i min famn, kunde jag inte sluta titta. Hon är så perfekt! Den lillalilla näsan, och de småsmåsmå händerna och fötterna..! Åh.. Och när man väl får se hennes ögon så är de stora och mörkblå och bara fäster blicken på en.. Åh.. Älskade lilla människa.
Hon kommer bli bortskämd! (Det ska jag se till...)
Alva tyckte verkligen om gossedjuret jag tagit med hem till henne, ett lejon som är otroligt fluffig. Hon låg i vagnen och höll och gosade med det hela tiden :)


Just nu vet jag inte ens vad jag egentligen skriver om. Alva ger mig bara ett sånt himla lyckorus. Och som sagt, jag finner inga bra ord för vad jag ska skriva, så jag skriver en massa strunt istället!


Imorgon ska hela den lilla familjen + jag åka iväg till Lager157 och shoppa. Och, ja, det kommer vara jag som bär runt på tösabiten!



                  

Här ligger den bästa människan i mitt liv i mitt knä..





RSS 2.0