Lite ditt och datt...

Yei.. Veckan har varit bra, helgen har vart bättre :) men, jag tar det från början..

i tisdags kom Jimmy, MrJ, och Micke, Mr M, till Norge, Jessheim, för jobbsökande och glidande. I onsdags kom de ut till jobbet i Lörenskog. Det är verkligen en lyx att få åka bil hem från jobbet istället för bussarna som aldrig kommer när de ska! GPSen visade dock en otroligt förvirrad väg, men eftersom jag tydligen inte hade en talan i det hela så tog vi förstås den sjukaste omväg man kan tänka sig att en GPS vill ta. Väl hemma vid lägenheten skulle Mr J parkera. Det är snö här, och norrmän, som vi alla nu vet, är inte speciellt bra på det där med plogning. Mr J satte sig fast med bilen, big time. Jag och Mr M knuffade, puttade och "skottade".. När det sedan gått cirka 20 minuter, bilen hade satt sig fast ännu mer och 5 bilar stog och väntade, kom två, förvånansvärt snälla människor och hjälpte till. Medans de andra 4 bilarna bara stog och tutade. Hjälpsammt folk.
Mr J och Mr M fick en liten rundtur i lägenheten och stannade väl en timme eller två.
Ska bli kul att ha värmlänningarna på närmare håll om ett tag! :)

Helgen har varit bra :) Mr J har varit här. Och vi har tittat på mycket film, ätit otroligt god mat. och idag bowlade vi. Mr Proffs hade dock ett handikapp i början av 2a serien, men någonstans i mitten ville han inte längre. Antar att han blev rädd att jag skulle vinna :P

Imorgon är det jobb igen. Tror minsann det får bli en film nu, och sedan sömn...

Chopp Chopp!



Stark och en PEZ-automat!

I helgen har det tydligen talats om att jag ser väldigt stark ut. Jag gillar att det syns!


Linnéa och jag kom precis hem från "Kiwi", där vi äntligen lyckades panta och slänga alla glasburkar vi samlat på oss.
Linnéa såg en kille, i grön jacka och blont hår, och sa "Titta där! En Josefin-kille!" och mycket riktigt, visst var han det. Jösses... Svensk var han också!

Vi minndes även på den bästa kommentaren som kommit ur Linnéas mun här i Oslo.
Det var i Augusti när vi var på vårt sedvanliga Kiwi och handlade.
Sådär efter sommaren hade vi båda det ganska knapert i plånböckerna och Linnéa stog och tittade fascinerat på en PEZ-automat.
Den här historien skulle kunna göras lång, men, i vårt hus där vi bodde förut bodde det tre norska killar, som ofta ville komma på "forspiel" hos oss. Det var den onde, den gode, och den fule. Linnéa var förstås sugen på "den Onde". Han såg sådär het och farlig ut.
Linnéa stog som sagt och tittade fascinerat på PEZ-automaten och utbrister i gäll ton "ÅH! Den HÄR ska jag köpa när jag fått lön!", det ska tilläggas att denna lilla automat kostar ungefär 13kr. Hon vänder sig glatt och uppspelt om för att visa mig, men får istället se en förvånad och lite äcklad, Herr Ond.
När hon sedan, vid samma tillfälle, handlar lösgodis för 7.50 utbrister hon till killen i kassan "MEN! Då hade jag ju kunnat köpa mer!". För alla er som inte vet, så kostar lösgodis här i Oslo sjukt mycket, vilket innebar att Linnéa hade cirka 3 godisar i påsen.


Nu, ska jag äta kvällsmat, i sedvanlig ordning i fruktdieten; en banan och en kiwi.


Ni som läser kommenterar för övrigt alldeles för dåligt!
Chopp Chopp!




115 dagar..

115 dagar kvar till Swedenrock. Snart Snart Snart!


Det var som jag trodde, det hade sexats inatt! Yei! Vi är så glada och tacksamma för det här..! :D




Kanske..

Jag: Jaha, men har ni legat med varandra nu då?
Okänd: Mja.. jag vet inte.. kanske..


Haha, vadå "kanske". Hur kan det vara "kanske"? :P
Detta ska bli oerhört intressant att höra en uppföljare av!


Jag har tråkigt.. Det är iförsig Sverige-Finland om en timme på tvn, men, vad ska jag göra i en timme frammåt?
Jag är hungrig också.. men det finns ingen motivation till att laga mat nu, eftersom det blir "Mexikansk afton" ikväll! Ska blir otroligt trevligt och gott! Linnéa gillar ju dock inte tacokrydda, så det ska bli kycklingfärs med en krydda som luktade gott, men ganska skummelt... Blir säkert bra ändå..! Jag vill ha det NU!

Nästa helg, när Linnéa är hemma i Svedala, har jag blivit lovad "finmiddag" på lördagen av en viss 1.98cm kille, Mr J! ;) Ser framemot kommande helg måste jag säga! Ska bli intressant och se mästarnas mästare i bowling också. Men, eftersom jag är så bra på bowling, så kommer han stöta på motstånd iallafall.. Hm..!

Nej, om man skulle göra något vettigt nu kanske...

Chopp Chopp!






Sömn Sömn Sömn!

Det är verkligen underskattat att sova!
Fick äntligen min välbehövda sovmorgon nu, och jösses va skönt det var o vakna av sig själv vid 7 och känna "nej, jag behöver inte gå upp nu!" och bara vända sig om och somna om...
Men, söndagen gör sig lite påmind nu iallafall, eftersom imorgon när klockan ringer vid kvart i 7, måste jag återigen gå upp... En till sovmorgon hade inte gjort något!

Vad händer idag då?

Åh!

Jag vet en tjej, som känner alla, som känner folk jag känner, fast i helt olika kretsar och från olika landskap. Nu känner hon även Eirik?! :O Åh!

I´m sorry..

Ja, det där med uppdatering av blogg är uppenbarligen inte min starkaste sida.
Jag skyller på att jag har alldeles för mycket annat att göra! Hm..


Det är hockey på tvn nu! Sverige leder med 4-3 över Tjeckien. Tjoho. Är väl ingen topmatch kanske, och jag tittar knappt.. Har dock lyckats se alla målen, jag har världens bästa timing! Såg också att Tärnström blev skadad, inte okej!

Övrigt då, vad har hänt sen senast? Ja.. jag bor återigen i Norskeland, för de som inte redan vet..
Linnéa och jag bor i en liten och kall, men ack så vacker lägenhet! Nyrenoverad med golvvärme på toaletten.
Glädjen är total efter bytet från det förra hemmet vi hade.. Eller ja, att kalla det "hem" var väl kanske att ta i, skyffet eller äckelrucklet kanske man ska kalla det istället..

Jag jobbar mer än vad som troligtvis är nyttigt. 09-22 är ingen ovanlighet i min vardag just nu. Vad gör man inte för pengar? Fast, vissa säger att hälsan går före kapital, och min rygg skulle nog gärna vilja att jag tänkte så...

Planerna är att stanna till sista maj, har iallafall kontrakt tills dess. Sen åka hem och mysa med parven (Alvin eller Tove) som kommer födas i slutet av april/början av maj.. Längtar så otroligt mycket tills att jag ska få bli "Tante Josefin"..! Så ja, tanken är alltså att stanna i drygt 4månader till och sedan återvända i Augusti, om inget annat spännande dyker upp i Sverige..


Planerna (som hittills är fastställda) för sommaren:

Juni:
1. Mysa med parven kommer förstås på första platsen!
2. Den 3-6 är det Swedenrock som gäller. Satan i gatan vad jag längtar tills dess. 4dagars biljetten ligger hemma i Ulricehamn och väntar på att bli använd!
3. Förmodligen turkiet med Jessica och Mimmi.
4. Midsommar. vad händer?

Juli
1. Inget alls. Några förslag?

En hemsk sak som hänt är att Ingmar Johansson dött. En gammal nyhet, jag vet. Man kanskle skulle leta efter en boxare, för jösses va snygg "Ingo" var i sina yngre dagar!

Annars kan jag inte påstå att det direkt har hänt något speciellt i mitt liv. Var dock hemma förra helgen och var ute i Borås. X&Y var det som gällde. Med State of drama på scen. Träffade ett "nytt" ansikte som ska bli trevligt att träffa igen :)

Ikväll ska jag vara ensam i lägenheten, för Linnéa ska på romantisk middag hos en viss Herr P. Vi är båda mycket spända över detta! Ikväll är det även melodifestivalen.. hm.. Lär väl få titta eftersom Scotts ska vara med. Kommer jag iallafall ha nåt vackert att titta på ikväll :P

Jag ska försöka bli bättre på det här med uppdatering framöver också, men det är svårt när jag jobbar som jag gör, och delar dator med Linnéa, men, tid ska finnas!

Chopp Chopp!




RSS 2.0