Fniss fniss

Kalles klass hade högläsning och fröken bad honom läsa första stycket.
Långsamt och tydligt läste han:
"Goethe var en stor poet.."
Fröken rättade honom:
"Nej nej Kalle, oe uttalas ö."
Kalles läste igen:
"Göte var en stor pöt"



Detta är lätt en av mina favorit historier. Egentligen skulle jag gjort ett videoinlägg här när pappa läser den istället. Min pappa är världens bästa på skämt och historier. Sen att han skrattar så han tjuter innan han ens hunnit till hälften av historien gör inget alls, det gör det hela ännu festligare! Pappa kan få vilken tråkig historia som helst att bli rolig!



Obefintlig självdisciplin.

¤ Jackan som jag INTE skulle köpas. Jackan köptes ändå = Obefintlig självdisciplin.
¤
Jag ska gå ut och springa/gå. Jag springer eller går inte så ofta som jag borde/vill = Obefintlig självdisciplin.
¤
Jag ska börja äta otroligt nyttigt! Jag äter inte nyttigt = Obefintlig självdisciplin.

Denna lista kan göras så fruktansvärt lång.
Men jag har faktiskt börjat göra något åt dessa 3 sakerna iallafall.

¤ Jackan lämnades motvilligt tillbaka igår. Just nu känns det dock bra.
¤ Jag och Vicks ska framöver "utmana" varandra varje dag klockan 10.00 och gå ut och gå minst 30min.
¤ Startade den här dagen med rågflingegröt med linfrö, ett ägg och ett glas juice.

Jag hoppas kunna fortsätta såhär. Så jag inte bara är inne i en lyckosam period?


Påtal om lyckosam period. Jag tävlar om ett halsband på Emmys blogg. Hennes blogg är underbar, den är så lättsam och väldigt underhållande att läsa! Kolla in den!



The Messenger




I söndags hyrde jag och kärleken film. Det fick bli "The Messenger" som vi båda velat se ett tag nu.

Filmen handlar om Will som är en amerikansk soldat som skadas i Irak och skickas tillbaka hem där han under sina sista månader i tjänst placeras för att meddela anhöriga till soldater som inte haft samma tur som Will och överlevt.

Vissa stunder är filmen ganska "svår" pga att den har en väldigt stark undermening. Och den har ett par klippningar som stör mig, men Ben Foster och Woody Harrelson gör ett himla starkt jobb tillsammans och jag förstår verkligen att filmen blivit stor i Usa!

SE DEN!





Linserna!

Jag har ju glömt att visa hur linserna blev. Inget att hurra över dock..


1. Min egen ögonfärg.





2. De blåa linserna..





3. Glitter linserna..





Jag tycker knappt det syns skillnad. Jag tycker bara det ser fruktansvärt märkligt ut eftersom linserna är mycket större än min hornhinna.. + att linserna gör att jag ser suddigt och blir fruktansvärt irriterad i ögonen. Det var INTE ett bra köp!

Förövrigt, en eloge till alla er som tvingas använda linser varje dag! Jag förstår inte hur ni orkar!


Vad tycker ni?



Behålla eller inte behålla.. Det är frågan!


    
   


Fint att jackan har olika färg på varje bild? Det är som en jacka Linnéa har, Den är oftast militärgrön, sen i vissa ljus så är den brun. Just militärgrön kanske har den grejen att byta färg titt somtätt?
Jag vet iallafall inte om jag ska behålla jackan eller inte? Jag älskar detaljerna på den. Den skriker verkligen Josefin på alla sätt.. Men jag skulle kanske behöva en vinterjacka istället? Åh, ni måste hjälpa mig!!

Ska jackan få stanna eller ska den åka tillbaka?



Gårdagens dagens.

Nä, jag tänker inte bli sådan som visar varje dag vad jag har på mig. Men just idag kände jag för att ta kort, för det var alldeles underbart ljus i lägenheten.
Just i tillfället då kameran tar kort kommer Henrik in och inser vad jag gör, asgarvar och vänder fort på klacken. Gillar kortet som blev på något vis..



Mina grejer:
Svart tröja: H&M
Svarta byxor: Bikbok
Grå/randigt linne: Carlings
Knogjärns halsband: Smyckesaffär i Göteborg

Henriks grejer:
Social Distortion tröja: Förra årets SRF
PACE jeans: Lager 157


Haha! Ta detta sista med en nypa salt folk!





Henrik och hans sjukdom.

Henrik är sjuk. Fortfarande. Han är ynklig.. eller, nej, inte så faktiskt. Men synd om honom, det är det! Han frågade precis om hans halsmandlar var svullna. Jag tog mig en kik genom tänd mobillampa och tungskrapa(Nej, jag skrapade inte hans tunga) som jag tryckte ner mot hans tunga som läkaren gör med en "glasspinne" och han fick säga "aaaah". Vi lekte på sätt och vis "doktor" fast på ett inte-så-speciellt-sexuellt-sätt.
Jag blev äcklad. Hans mandlar är gigantiska. Det tyckte inte direkt han tills jag visade mina (som inte ens syns trots att jag är sjuk)..  Jag tänkte först ta kort på hans mandlar, men insåg ganska fort att jag behöver ju inte ta kort på PRECIS allt, speciellt inte det här som faktiskt är ganska äckligt!
Jag försöker få in i Henriks lilla skalle att han måst besöka farbror doktor ibland och inte vara så fruktansvärt manlig jämt..



27

Dagens humör:
Irriterad, jag orkar inte vara förkyld mer!
Dagens mående:
Huvudvärk och förkyld.. Kul liv.
Dagens borde:
En himla massa!
Dagens frisyr:
Lugg och uppsatt i toffs.
Dagens klädsel:
Mysbyxor och en "Sex pistols" tshirt..
Dagens planer:
Jag tänker inte göra något speciellt, tror jag. Bli frisk är min plan!
Dagens vill ha:
Ett jobb.
Dagens längtan:
Till värmen. Grattis, cirka 300 dagar kvar till nästa sommar..
Dagens fundering:
Hur blir jag frisk!?
Dagens beroende:
Aloe vera gelen!
Dagens värsta:
"Blåmärket" på kinden..
Dagens låt:
Maggie Reilly - True Colours
Dagens bästa:
Inget än, tråkigt nog :/




Attans..

Jag köpte jackan..

Svininfluensa & Schizofreni

Är det svininfluensan som spökar? Alla är jättesjuka hela tiden. Becca pratar som en kråka, Henrik hostar och harklar som en gammal man och jag hostar i kapp.. Jag ORKAR inte hosta mer nu..

Förövrigt. Den vänsterhänta i vårt "gäng" har en släng av schizofreni.. På allvar. Stackarn.. Haha!

Nu ska jag duscha, för jag och Becca ska förmodligen till A6. Och jag tänker inte köpa jackan jag vill ha. Nej nej nej. Jag får inte.. Åh. Stackars mig..




Captain Morgan!


Detta otroliga glas kommer från en bar i Lillestøm. Jag har nu två i min samling och båda kommer från samma bar och samma kväll. Det var en lyckad kväll. Och tror INGET kan slå dessa glasen faktiskt? Speciellt inte för mig som dyrkar denna kapten. YUM!



Barnloppis & Marknad.

Jag somnade vid 04.15 inatt, jag satt i köket och såg tidningsbudet komma. Det är inte okej!
Klockan ringde 07.45, då var det bara att pallra sig upp för att åka iväg och köa tillsammans med mamma på loppisen. Mamma var ute efter en bilbarnstol och hittade också en för 200kr. Helt okej! Vi har inte riktigt förstått om alla saker är med än, men, det löser far min. Mamma hittade även lite andra "bra-o-ha" kläder som Alvis ska ha här uppe tror jag.

Efter loppisen bar det iväg till Mörlanda där det var marknad. Fölk fanns!
Jag hittade ett par alldeles underbara raggsockor. Sitter med dem just nu och inser att hösten kommer nog bli ganska bra ändå!
Raggsockorna är tillochmed handstickade, nästan iallafall! Det gillar vi!
Köpte ett par till mig själv och ett par till Henrik. Båda paren skulle gått på 100 riksdaler, men grabben prutade ner dem alldeles själv till 65kr. Bra köp! Jag har någon förmåga att ofta få saker mycket billigare, trots att jag egentligen inte ens VILL ha det billigare? Han hade ju faktiskt stickat dem så varför sänka sitt eget pris då? Jag skulle ju köpt sockorna ändå!

Ett par stickade tjocka benvärmare får värma mig tillsammans med stövlarna när det nu börjar bli kallare. Köpte även en himla fin snusnäsduk att ha i håret som en äkta rockabilly-tös. Även marknadskarameller (förstås!) fick följa med hem i påsen.

Nu ska jag krypa ner i sängen en sväng innan det bär av till Jönköping vid 6.

Tjipp!





Nattvaka.

Jag är vaken. Klockan är 03.15 och min väckarklocka ringer 07.30. Hejja mig.
Imorgon (läs idag) ska jag och kära mamma på marknad. En stor en. Den innehåller 170 olika knallar. Jag planerar att hitta ett par raggsockor till mig. Ett par sköna, tjocka. Inte sånna där tunt stickade så man liksom halkar igenom garnet på olika ställen så det gör jätteont. Sånna vill jag inte ha. Nej tack.

Jag tror jag måste sova?




...

Fick precis höra hur jag var när jag var 16 år.
"Omtänksam, påhittig och konstant beredd på att "pröva dina vingar".

Det känns härligt i själen och hjärtat att höra!


Undrar om jag är likadan fortfarande..?




Fixade lite till..

Fixade bakgrunden lite till... Hoppas inte Vicks blir stött..



Ny bloggdesign!

Underbara Viktoria har nu hjälpt mig med min blogg!
Bloggen var i stort behov av upprustning, och hon var otroligt snäll över telefonen att fixa om den. Viktoria är så fruktansvärt duktig på det hon gör, och det var verkligen inte mer än rätt att hon fick stipendium när vi tog studenten! Hon minns alla olika HTML-koder i huvudet, vet precis vad hon ska ändra för att det ska bli rätt osv osv osv medans jag sitter i andra änden av telefonen och hummar och försöker hänga med på nåt litet hörn.
Jag beundrar verkligen dig Vicks!

(Jag ska dock tillägga att jag faktiskt gjort headern själv iallafall. Om det ens är något att påpeka när Vicks har gjort allt annat? Hm...)


Tack tack tack tack Vicks!


Ser ni inte nya designen? Tryck F5!

Fule du!



Jag satt och funderade på den här bilden innan. Undrade varför jag egentligen tog kort på ett gosedjur från Liseberg? Sedan kom jag på det, det här gosedjuret får mig att le av två anledningar.
Det är en lång "mask" som man kan dra ut, och den är väl inte det vackraste världen har sett, men den är sådär fulsöt på något vis. Största anledningen till att den gör mig glad är för att Henrik vann den när han och jag var på Liseberg en av dagarna när vi firade vår 1årsdag. Han vann den på det där "lotteriet" när man ska kasta ringar runt flaskhalsar ni vet? När man ska kasta ringar här, får man en "ringhållare" och ringar på. Jag bad om att få en grön sådan, killen sa "javisst!" men han ger mig en rosa? Ser jag ut som en rosatjej? Klart som fan inte jag satte en enda av ringarna! Henrik var duktig och vann dock..
Så, undermedvetet kan en fulsöt sak framkalla många underbara minnen!




Ödlan

Henriks ödla Leo får rätt ofta vara modell när kameraluften smyger sig på.. Han är ju rätt söt också så, det blir ju ganska bra.







Mina fina pojkar!











Viltsafari!

Jag kan erbjuda älg, råbock och två harar som fritt spatserar runt i trädgården. Sålänge det finns mat finns det djur. Så snart kan det vara försent att se dessa djur. Är du intresserad av safari, hör av dig snarast!



Kamerafix




Satt och grejade med min tändare inatt :)




Henrik och jag hade lite tråkigt en dag.. Så vi kastade pengar..







"Har du sett herr kantarell.."




Jag berättade ju för ett ganska bra tag sedan att jag och Henrik var hemma hos mina föräldrar och vi fick med oss svamp.
Detta är en liten del av vad vi gjorde med dem.

Jag rensade dem, stekte upp dem så vattnet försvann, slängde på lite mjöl och matlagningsgrädde så det blev krämigt och smakerna kom fram mycket mer i svampen. Slängde på på en macka och tjipp så är det klart. GUDARS så gott förövrigt!



Kolakakor och sjukdom

Babe är sjuk, och det är hiiiimla synd om honom ;) Så jag gör kolakakor och han ligger just nu och slickar skålen. Han ser rätt nöjd ut för tillfället..



Jublar.

Jag åkte till A6 och vände i princip.
Var inne på "skopunkten" eftersom jag på deras hemsida hittade ett par galet fina skor för enbart 99:-. Det stod att skorna fanns i min storlek i butiken på A6. Jag åker dit, går runt och kikar, hittar absolut inte skorna, och barnavdelningen där är inte speciellt stor så svårt att missa dem liksom.. Frågar tillslut en tjej som jobbar, som berättar att de inte längre har skorna eftersom det var sommarskor. Jag får snällt vänta till våren.
Då undrar jag, VARFÖR står det då på hemsidan att de finns? Hade man beställt dem där så hade man alltså inte fått dem då? Jublar! Uppdatera!

Tittar på Idol nu. 47åringen är grym!



Paintball skada

Det blir väldigt mycket "döda händer" och skador just nu på bloggen. Fast, just det här tycker jag är ganska.. konstigt.

Henrik och hans jobbarkompisar va ute i skogen förra fredagen och krigade. Han fick låna painball grejer av Jim och hade sakerna här hemma förra lördagen när vi var och bowlade, efter bowlingen åkte vi hit allihopa och fest fanns. Henrik blev hyffsat dragen och tyckte att det var en kul grej om Jim skulle skjuta en paintball kula på honom eftersom han knappt blivit träffad dagen innan. Jim var inte sen på att utföra uppdraget. Henrik som som sagt var ganska dragen tyckte inte att han behövde stå längre bort än 3 meter trots att vi andra sa att han skulle gå så långt bort han kunde.

Det här är resultatet. Trots att han hade tshirt och tjocktröja. Skottet hamnade strax brevid hans skulderblad.





Idiot. Han fick ont och jag fic ont för hans skull.


Fläskfilé i Örtsås.

Min mamma gav mig ett alldeles underbart recept när jag och Henrik var hemma och röstade och hälsade på i söndags. Otroligt snabbt och fruktansvärt gott!




Fläskfile i Örtsås

500 g fläskfile
½ tsk salt
1 krm vitpeppar
smör

Sås:
2 dl grädde (Jag använde matlagningsgrädde)
½ msk mjöl
½ dl vatten
125 g grovskuren färsk spenat
½ hönsbuljong (Jag använde köttbuljong)
½ dl hackad färsk gräslök
1 dl hackad dill
1 msk fransk senap


Skär köttet i skivor eller tärningar, salta peppra och bryn tillsammans med smör i en stekpanna.Vispa ihop grädde och mjöl i en kastrull. Tillsätt vatten, spenat, buljong, örter och senap. Detta skall sedan koka upp under vispning. Lägg sedan i köttet i såsen och låt koka i ca 5min.
Vi hade fiber pasta till, men man kan nog ha potatis, ris eller annat till om man känner för det.
Men när pastan och såsen var klara så rörde jag ner pastan tillsammans med såsen så alltihop blandades i kastrullen.

Jag ska också vara ärlig med att jag aldrig någonsin följer recept till punkt och pricka. Jag tar nästan allt på måfå. Jag använde tillexempel 2,5dl grädde istället för 2dl osv.
Jag anser att recept är till för att ge en ett hum om det man ska göra.


Jag lovar, det är verkligen värt att testa! Smaklig måltid!



Döda handen.




Såhär såg handen ut för ett par dagar sedan. Den ser helt död ut. Trevligt!



I Anneli.

Haha! Ett program på Svt 1 just nu. "I Anneli". Hittills verkar det himla roligt och underhållande. Sån där sjukt tråkig humor som jag älskar! Fruktansvärt dåliga skådespelare och det är fruktansvärt kul!


Ballong



I varm dag i somras när vi var och badade så steg den här fina ballongen upp från parkeringen vid badplatsen. Klart jag var framme med kameran! Jag hade velat flyga luftballong, det hade gått fint!



Rosor = Myskväll.




En helt vanlig eftermiddag kom min älskling hem med rosor. Jag frågade varför jag fick det.
"Du behöver det.. Du har varit så nere på sista tiden.."
Min fina man..
Han kan när han vill! :D
Detta resulterade till att jag ville laga någon speciell maträtt en helt vanlig måndagskväll.



Det här fick det bli.
Duchessemos med älgstek och baconinlindad sparris.
YUM!



Till efterrätt tänkte jag att vi skulle äta lite av den goooda glassen som fanns i frysen.
Insåg sen att jag på morgonen vaknat av att Henrik slog, sparkade och svor för att få igen helvetes-frysen som varit öppen hela långa natten. Så, allt i frysen var nu därför täckt med frost. Men, glassen var sjukt god iallafall. Konstigt nog!



Fargadelinser.se

Igår beställde jag linser till mig och Henriks syster. Jag har velat göra det himla länge, och nu blev det äntligen av.

Ett par grå/blå och ett par glitterlinser fick det bli. Hoppas på att det kommer bli bra :D Pernilla beställde ett par bruna. Hade jag haft maaassa pengar hade jag köpt alla möjliga, men nu ska jag först se om jag trivs med linser, eftersom jag aldrig använt det eller glasögon..

Hoppas på att ett AVI från posten dimper ner i brevlådan imorgon. Det kommer komma före-efterbilder!

Chopp Chopp!



Hemmafru

Jag är trött på att inte ha ett jobb. Jag har varit trött på det i cirka 195 dagar nu.
Just nu städar, diskar och tvättar jag. En av Henriks vänner kommer hit sen. Och, jag vil gärna ha det fläckfritt, speciellt när jag vet att någon ska komma.
Diska just nu är inte en höjdare med handen. men vad ska jag göra? :(
Nä, nu får jag fortsätta. Mannen kommer hem vid 16.30.

Chopp Chopp!



Tavlan






Denna fina tavla fick jag i födelsedagspresent av Jonas i somras.
Killen längst ner är Mike Ness från Social Distortion.
Texten brevid Mr Ness är från Social Distortions låt "Reach for the sky".


Yesterday is history and tomorrow's a mystery
But baby right now, its just about you and me


Han har själv ritat den, och kan jag säga annat än att jag blev överlycklig?
Han är så sjukt duktig den där Jonas!





11

Vaknade vid 11.25 av att Henrik stod och gjorde frukost. Underbart! En riktig hotellfrukost med äggröra osv.. Mmm!

Ikväll ser det ut att bli bowling med ett himla gott gäng.. Längesen vi bowlade nu, så det kan bli riktigt bra! Orolig för att handen ska balla ur iförsig men.. Det får bära eller brista!

Henrik pratar som vanligt i sömnen, ingen förändring där inte..

Nu ska vi gå ut och gå!


Vad gör ni idag?



Smink


Detta sminket hade jag på P!nk-konserten i Göteborg.
Jag la först en ljus, nästan vit skugga längst in vid näsan och upp under ögonbrynen.
Sedan lade jag den röda skuggan över hela ögat föutom precis längst ut där jag la en mörklila skugga.




Förmodligen kommer det ett par ögonskuggsinlägg.
Eftersom jag fick denna underbara palette av Henrik i 1års-present..










Smoothie

Detta är Smoothien jag ska dricka nu!



 X-antal frysta jordgubbar
1 halv Banan
1 hel, skalad och stjärnad Persika
Filmjölk
Honung


Klart!

(Antalet jordgubbar beror på hur mycket jordgubbssmak man vill ha)




Filmkväll ensam.

Nu ska jag sätta igång min underbara film; "One fine day".
Den är från 1996, med Michelle Pfeiffer och George Clooney, en riktig må-bra-film. Mmm.. Var längesen jag såg den.
Har gjort iordning en hejdundrande god smoothie till filmen.



Bilder


Jag var i Ängelholm hos Vicks. Vi festade och hade oss. Mycket hamnade förstås på bild.


        



Vi var på Banhof på fredagen där det bjöds på dans. Drängarna! Wooho!
Vi hade otroligt kul!
Jag var en av få som kunde låtarna, så jag och Vicks fick mycket uppmärksamhet av gubbarna.



         
         
         

Sedan på lördagen skulle vi till Hembygdsparken och ta kort på djuren.
Det blev visst en liten förändring. Det var mest mig som det togs kort på.
Även på söndagen blev det modellande, fast denna gång vid havet.





10

Dagens humör: Rastlös.. 
Dagens mående: Otroligt ont i halsen och lite snorig..
Dagens borde: Tvätta
Dagens frisyr: Lugg och uppsatt i toffs.
Dagens klädsel: Svarta jeans och en skön tröja
Dagens planer: Gå till Ica och köpa mys-grejer eftersom jag ska vara ensam ikväll..
Dagens vill ha: Värme
Dagens längtan: Till ett jobb..
Dagens fundering: Hur faaan jag ska hitta ett jobb när AMS enbart söker "sköterska, ekonom osv osv"..
Dagens beroende: Vatten
Dagens värsta: Handen.
Dagens låt: Greyson Chance - Paprazzi
Dagens bästa: Höm... Att jag kan fixa i Photoshop på Henriks dator tror jag..


I onsdags var vi hemma hos min familj i Ulricehamn, och igår var vi hemma hos Henriks mamma och hälsade på Henriks syster på "Hemmakväll". Det är mysigt att träffa sin familj ihop med sin respektive.
När vi var i Ulricehamn fick vi med oss en massa saker hem. Cirka en meter böcker som ska läsas i höstmörkret, en påse med 20lökar från vårat eget land (mmmm!) och en stor påse med kantareller som mammas jobbarkompis hade plockat. Helt underbart!
Pappa visade också stolt upp vad han hade gjort i verkstaden. Det var så rent, och iordning plockat. Jag var så stolt över honom! Garaget, verkstaden och den gamla vedboden som nu är omgjord till förråd har funnits på gården sen mormor och morfar bodde där. Jag har aldrig sett verkstaden i sådan ordning som det är nu, det har alltid varit överfullt med saker så det har inte gått att göra något där inne. Min pappa är verkligen otrolig!

Sitter och tittar på "Tyra Banks show" där det just nu handlar om "sexorexi"(?). Ett ungt gift par, hon 21 och han 26, har bara sex ett par gånger om året för att hon har så dålig självkänsla och så vidare. Visst, hon är överviktig, men han sitter och gråter och vet inte vad han ska säga för att få henne att förstå hur han ser henne. Han säger gång på gång att han älskar henne och hon har panik för att hon hatar sig själv för att hon pressar bort honom trots att hon älskar honom av hela sitt hjärta.. Fy fan vad hemskt det måste vara. NU sitter jag här och gråter för att vissa verkligen har stora problem.. Jag gråter för ALLT på tv nuförtiden dock.. 

Usch. Nu ska jag rycka upp mig och gå och handla.


Chopp Chopp!



Vattenpass.






Vattenpasset. Mitt nya smeknamn.
Vätskan i handen har börjat gå ner jättebra och så.
Men, jag känner den lilla vätskan som är kvar hur den åker fram och tillbaka i blåsan.

TREVLIGT!




"Har du sett herr kantarell.."

Minns ni "Saltkråkan" när farbror Melker sjöng när de var ute i skogen och plockade svamp? Finurligt det där..
Jag och Becca var ute i "deras" skog härromdagen och plockade massa kantareller, då sjöngs denna visa flitigt. Att vi gick sinnessjukt vilse hör egentligen inte hit, men utan koll på vart vi va när vi kom ut på en stor väg (som vi trodde var "rätt"väg), inga telefoner och inga koppel till hundarna var det här en mycket spännande upplevelse. Jag hade tidigare sagt att jag skulle ta med Becca ut på långpromenad, men vi bestämde för att ta en "liten" tur i skogen istället. Nu fick vi båda delarna; tur i svampskogen och låååångpromenad. Vi räknade på det, och insåg att vi kanske hade gått 5-6km eller mer helt ofrivilligt (bortsett från skogsrundan)..

Åter till det jag skulle berätta egentligen; Jag och Henrik var ute vid hans farmors gamla hus, där de fortfarande har kvar marken runt om. Det är bland annat en otroligt stor torvmosse där de innan bröt torv förr i tiden. Henriks pappa och farbror har nu sin slaktgård där nu osv osv osv. Henrik skulle hämta ett par grejer, och vi tänkte plocka svamp. Vi gick en bit, och kom till platsen där de ofta skjuetr vildsvin och även matar dessa med majs. Sjukt läskigt att veta att det när som helst kan komma en hjord med vildsvin. Usch. Kliva runt bland massa vildsvinsbajs. Jag hade även Henriks arbetsstövlar med stålhätta på mig. Spännande att gå runt, eller ja, snarare snubbla runt, i ett par stövlar i stl 42. Jösses.

Vilket onödigt inlägg! Men, jag vill ju börja blogga igen, så jag får väl skriva om minsta lilla grej. Jag och Henrik hittade knappt någon svamp, dock.

Och nej, handen är definitivt inte bättre.

Tack för mig, nu ska jag krypa ner brevid min man.

Chopp chopp


  

Plastpåse.


En sak är väldigt säker, jag tänker ALDRIG bryta någonting i min kropp! Jävla meck för att kunna duscha!
Otroligt jobbigt att behöva ha hjälp med att tejpa o sätta på plastpåse varje gång man känner för att duscha.. Åh.






RSS 2.0