Hur kan jag, del 2

På tisdagen när vi vaknat vid 08.00 slås vi av solen som kommer in genom fönstret, underbara väder!
Vi gör oss iordning och går ut till platsen där vi träffar en av solresors reseledare. Hon berättar lite allt möjligt om ön, vad man kan göra osv. Berättade även om de olika utflykterna de ordnar, en tripp över till Lanzarote (dyrt som in i sjuttsingen), en "subcat"utflykt när man får åka med en båt ut till havs (dyrt som in i sjuttsingen), osv osv. Och så min favorit utflykt; djur parken "Oasis Park", som inte alls var speciellt dyr.
Vi bestämde oss för att boka den, och på torsdagen skulle det bära av.
Under tisdagen så låg vi vid poolen hela dagen, och på kvällen gick vi ut och åt.

Vilken perfekt resturang vi hittade sen! "Plaza Steak House". Allt inleddes med att man fick bröd och en vitlöksdip helt gratis (bland det godaste jag ätit, men gratis är ju gott..), sen, kom maten. Grillad fläskfile med deras egna pommesfrites och otroligt goda grönsaker till. Det var helt sinnessjukt gott! Och det hela avslutades med att man fick varsin gratis shot. Honungs rom. Mumma!

En sak jag glömt att berätta var att Tintin och hans flickvän var med på resan! De åkte också från Göteborg och jag höll på att dö av skratt när jag såg dem. "Tintin" (var inte ens likt egentligen), han var allmänt jätte "satt" i överkroppen men inte benen, hade byxorna instoppade i strumporna (sånt som var inne när man gick på högstadiet, och som vissa av utländsk härkomst fortfarande kör med), och det värsta var hans hår... Det var svart, och, ptja, i lite kortare längd än mitt, och luggen hade han tagit sjukt mycket vax i och bara kört rätt upp ala Tintin! Åh, herregud..
Hans flickvän var väl som vilken liten brud som helst egentligen med otroligt blonderat hår...
Dessa två såg vi bara de två första dagarna, bland annat vid poolen där blondinen blev skitsur när Tintin ville bada och inte hon ville det.. efter denna dagen försvann de spårlöst, och var inte med på transferbussen till flyget hem heller.. Men plötsligt på flygplatsen så var de där.. Konstigt folk de där två..

På onsdagen hade vi bestämt oss för att åka till stranden, men med tanke på hur vädret var när vi vaknade vid halv 9, så vände vi oss bara om i sängarna och somnade om till 12.. Då var vädret en smula bättre och vi la oss vid poolen någon timme... Corralejo, och förmodligen resten av Spanien har "siesta" mellan 14.00 och 17.00 då allt är stängt, men vid 17.30 gick vi ner mot staden för att gå runt och kika lite, jag köpte min älskade parfym förövrigt, och billig var den. Tackar! Sen åt vi på en mexikansk resturang, det var gott. Men inget slår "Plaza Steak House".. Här fick vi också gratis shot efter maten. Och på mexikanskt vis, Tequila förstås! Jimmy, fegisen drack dock inte upp sin... :P

Jag hann inte med sura receptionister och det där jag lovade igår... Är ju fortfarande bara på onsdagen, och allt hände i slutet... Så, kom tillbaka imorgon, då ska jag berätta om Torsdagen i djurparken.. Jösses!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Nu handlade ju inte det hela om feghet utan om att jag kände inte för att må illa när jag skulle ta han om en full josefin, eftersom hon typ blev full av att lukta på en urdrucken smirnof Ice haha:)

Teqila måste för övrigt vara de äckligast man kan dricka

2008-12-03 @ 23:35:06
Postat av: Hannah

Oh vad härligt ni verkar haft de josse! Haha...jag snöade in mej på guidens nagalar....femtioelva färger eller ngt...haha...måste få höra allt senare;)

2008-12-05 @ 14:04:04
URL: http://www.hannahfordejbaby.devote.se

Säg vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0